2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

doğum sonrası maaş alacaksınız bunu almazsınız. memurlar maaş almaya devam mı ediyor doğumdan sonra?

Aa öyleyse bende ayrılırım 32 de zaten benimkini erken alabilir doktorum çocuğun gelişimine göre.ne gerek var alıp dinleniriz eksikleri tamamlarız.

Ay lütfen bana kızma arkadaşım ama senin bu kocanı her okuduğumda sinirim zıplıyor nasıl dayanıyorsun Allah dağına göre kar verirmiş seninkine de anca sen katlanırsın herhalde

Bu msjını yeni gördüm.Senin pozitifliğini alan bence eşin.Çünkü kusura bakma ama o şekilde bir insanın yanında pozitif olunmaz.Bence al karşına konuş hatta annesini babasını da çağır durum bu de.çünkü kocanın ciddi derecede büyük biri tarafından sarsılması kulağının çekilmesi lazım.ya da en acilinden iş bulsunlar yoksa ilerleyen durumlarda daha vahim bir hal alır bu davranışları.

Kızının beşiğini yeni bebeğe verme bence. Ben o şekilde yapacağım. Yeni bebeğe yeni beşik. Büyük mobilya beşiği vardı, hala çok rahat yatıyor. Kızıma haksızlık olmasını istemiyorum. Oğluma başka beşik ayarlayacağım. Olabilesi kıskançlığı önlemek için dikkatli olmak gerekli. Kardeş kıskançlığını etkileyen en büyük etmen anne baba tutumu çünkü.

Kizlar babynest hakkinda ne dusunuyorsunuz. Alip kullanan ise yarayan var mi ilkgebeligim oldugu icin ne lazim ne kullanisli ne gereksiz olur tecrube edemedgimden bilemiyorum

Kızlar kontrole kaç haftada bir gidiyorsunuz ? 2 hafta zor dayanıyorum ben

doktor ne zaman istersen gel diyor, fakat normali ayda 1 imiş, yurt dışında toplasan 4-5 kere doktorlar kontrol ediyormuş. eşime kalsa alabilse ultrason cihazı alacak. benim de 3 hafta oldu özledim keratayıı

Simdiye kadar doktor skntisi oldugu icin 2 bucuk 3 hafta arasnda gittim bazen haftada 1 gittigmde oldu simdi 1ay sonraya gidecegim ama merak da etmeye basladim bakalm 1 ay nasil durcam neyseki gunluk hareketi Oluyo o rahatlatiyi beni

32. hafta normalde izne çıkış zamanı ama çalışabilir raporu alıp 37. haftaya kadar çalışıp doğum sonrasına iznini aktarmış olursunuz yani 37. haftadan itibaren 16 hafta doğum izni başlamış oluyor mecburen. Tabi ki doğum izni bitene kadar maaş almaya devam ediyoruz. Memurlar için bu böyle özel sektörü bilemiyorum. doğum izni bittikten sonra normal izinlerini filan kullanıp sonrasında da dilenirse ücretsiz izne çıkılabilir.

2 haftada bir gidiyorum ben rahim ağzı uzunluğumun takip edilmesi gerektiği için aslında geçen 3 haftada gittim ama duramadım stresten yine öyle gel dedi yok ben iki haftada geleyim içim rahat olsun dedim tamam öyle yapalım dedi

Erkeklerde de babalık depreeyonu var galiba benim eşim önceden çok yardımcısı son iki üç aydır elini etmiyo biseye

doğum sonrası maaş alacaksınız bunu almazsınız. memurlar maaş almaya devam mı ediyor doğumdan sonra?
Tabi canım ondan sordum bende memurlar alamıyo diye biliyorum doğum öncesi doğum sonrası izinlerde raporlarda falan ödeme devam ediyo

Ben de bu izin işini daha tam araştırmadım. Öğretmenim ben de. Tahmini doğum tarihi 3 temmuz. Sonrasında zaten yaz tatili olduğu için son zamana kadar çalışmak mantıklı gelmiyor bi de ücretsiz almayı düşünüyorum. Bakalım zaman ne göstericek

İnşallah nasip olur ücretsiz izin dört gözle bekliyorum

biz özel sektörde izne çıktığımız anda maaş kesiliyor maalesef sadece bu bahsettiğim rapor parasını alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…