- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
doğum sonrası maaş alacaksınız bunu almazsınız. memurlar maaş almaya devam mı ediyor doğumdan sonra?Simdi ben yanlış sormuşum kusura bakma çok sordum amaben memurum ve son 3 hafta kalana kadar çalışacağım ama bu 16 haftalik sürede maaşta alacağım yine de para verecekler mi bunu anlamadım aslında sormak istemiştim. 7 yıllık memurum ...
Aa öyleyse bende ayrılırım 32 de zaten benimkini erken alabilir doktorum çocuğun gelişimine göre.ne gerek var alıp dinleniriz eksikleri tamamlarız.Maalesef öyle bi aktarım olmuyo ben o yüzden doğum sonrası 1 ayı öncesine çekmeyi planlıyorum bari ziyan olmasın dinleneyim diye. Çoğu arkadaşım tatillere göre hamile kalmaya çalışıyoBir de 40. Haftayı bekleyecek mi bebekler o da var
Ay lütfen bana kızma arkadaşım ama senin bu kocanı her okuduğumda sinirim zıplıyor nasıl dayanıyorsun Allah dağına göre kar verirmiş seninkine de anca sen katlanırsın herhaldeSagol canım bakacagım kızıma hamıleyken çok sakındım oturur göbegımle oynardım yanı kızımlakonusurdum şarkı dınlerdım söylerdim kıtap okurdum güzel şeyler yapardım dans bile ederdım ama şimdi hiç enerjimde yok pozıtıflığım hele hiç yok.
Bebek hareket etmıo deyınce esim kızıo bana benıde strese sokuosun dıe .Sabah eşime dedımkı saglık ocagını arayacam ver telını dedım o an işi vardı vermedı.gecedende konuşmuştum bi saglık ocagına gdıyım kalp atsını dinlerz dyulur belki demiştim.Neyse bekledım bekledım bundan bi karşılık gelmedı ne hadı gıtmıoz mu dedı ne al teli saglık ocagnı ara dedı 5 e kadar bekledım.ama oflaya poflaya dedımkı senmısın stres olan dedım Allahtan stres oluosun dedım hiç umurunda degıl dedım.unuttumda bilmem nede çalışıo olsa neyse unutur ama boş boş oturuo başımda ve gözünün önndeyım nasıl unutabılıo offf yıne cenem açıldı ama rahatladım gercekten .herşey arkadasa akrabaya anlatlmıo gercekten kusura bakmayın kafanızı şişirdim
Bu msjını yeni gördüm.Senin pozitifliğini alan bence eşin.Çünkü kusura bakma ama o şekilde bir insanın yanında pozitif olunmaz.Bence al karşına konuş hatta annesini babasını da çağır durum bu de.çünkü kocanın ciddi derecede büyük biri tarafından sarsılması kulağının çekilmesi lazım.ya da en acilinden iş bulsunlar yoksa ilerleyen durumlarda daha vahim bir hal alır bu davranışları.Sagol canım bakacagım kızıma hamıleyken çok sakındım oturur göbegımle oynardım yanı kızımlakonusurdum şarkı dınlerdım söylerdim kıtap okurdum güzel şeyler yapardım dans bile ederdım ama şimdi hiç enerjimde yok pozıtıflığım hele hiç yok.
Bebek hareket etmıo deyınce esim kızıo bana benıde strese sokuosun dıe .Sabah eşime dedımkı saglık ocagını arayacam ver telını dedım o an işi vardı vermedı.gecedende konuşmuştum bi saglık ocagına gdıyım kalp atsını dinlerz dyulur belki demiştim.Neyse bekledım bekledım bundan bi karşılık gelmedı ne hadı gıtmıoz mu dedı ne al teli saglık ocagnı ara dedı 5 e kadar bekledım.ama oflaya poflaya dedımkı senmısın stres olan dedım Allahtan stres oluosun dedım hiç umurunda degıl dedım.unuttumda bilmem nede çalışıo olsa neyse unutur ama boş boş oturuo başımda ve gözünün önndeyım nasıl unutabılıo offf yıne cenem açıldı ama rahatladım gercekten .herşey arkadasa akrabaya anlatlmıo gercekten kusura bakmayın kafanızı şişirdim
Kızının beşiğini yeni bebeğe verme bence. Ben o şekilde yapacağım. Yeni bebeğe yeni beşik. Büyük mobilya beşiği vardı, hala çok rahat yatıyor. Kızıma haksızlık olmasını istemiyorum. Oğluma başka beşik ayarlayacağım. Olabilesi kıskançlığı önlemek için dikkatli olmak gerekli. Kardeş kıskançlığını etkileyen en büyük etmen anne baba tutumu çünkü.Elimde degılkı bazen dıorum ne yaparsa yapsın hıc takmayacam ama yok yapamıorum
Havalar ısınsında ayıracam odayı aynen çok zor olacak beşiğini kardesıne vermeye razı ama doğunca fikri degısırse bilemeyecem
Aynen valla yazları çalışıo bi havalar ısınsaydı
Okulda degılde okul zamanında deyim
Kızlar kontrole kaç haftada bir gidiyorsunuz ? 2 hafta zor dayanıyorum ben
Kızlar kontrole kaç haftada bir gidiyorsunuz ? 2 hafta zor dayanıyorum ben
Memur alamıyo diye biliyorum bentabi tüm çalışanlar için geçerli son 3 ay içinde 90 gün primi yatan herkes alıyor maaşının 3/2 sini alıyorsun
2 haftada bir gidiyorum ben rahim ağzı uzunluğumun takip edilmesi gerektiği içinKızlar kontrole kaç haftada bir gidiyorsunuz ? 2 hafta zor dayanıyorum ben
Doğum parası mı? memurlarda alabiliyor tabi zaten 300-400 tl bir şey en fazla diye biliyorumMemur alamıyo diye biliyorum ben
Erkeklerde de babalık depreeyonu var galiba benim eşim önceden çok yardımcısı son iki üç aydır elini etmiyo biseyeBence calışmak daha ıyıdır bende evde kafayı yıyorumesinden Allah razı olsun.Aynen canım çok sagolun ben hepnizi arkadsım olarak görüyorum burda daha rahatım insanlar birbirinin açığını arar olmuş bu sıkıntılarmdan bahsetsem benim için üzülenden çok sevınen olur.
Tabi canım ondan sordum bende memurlar alamıyo diye biliyorum doğum öncesi doğum sonrası izinlerde raporlarda falan ödeme devam ediyodoğum sonrası maaş alacaksınız bunu almazsınız. memurlar maaş almaya devam mı ediyor doğumdan sonra?
Süt parası diye biliyorum bunuDoğum parası mı? memurlarda alabiliyor tabi zaten 300-400 tl bir şey en fazla diye biliyorum
İnşallah nasip olur ücretsiz izin32. hafta normalde izne çıkış zamanı ama çalışabilir raporu alıp 37. haftaya kadar çalışıp doğum sonrasına iznini aktarmış olursunuz yani 37. haftadan itibaren 16 hafta doğum izni başlamış oluyor mecburen. Tabi ki doğum izni bitene kadar maaş almaya devam ediyoruz. Memurlar için bu böyle özel sektörü bilemiyorum. doğum izni bittikten sonra normal izinlerini filan kullanıp sonrasında da dilenirse ücretsiz izne çıkılabilir.
biz özel sektörde izne çıktığımız anda maaş kesiliyor maalesef sadece bu bahsettiğim rapor parasını alıyoruz32. hafta normalde izne çıkış zamanı ama çalışabilir raporu alıp 37. haftaya kadar çalışıp doğum sonrasına iznini aktarmış olursunuz yani 37. haftadan itibaren 16 hafta doğum izni başlamış oluyor mecburen. Tabi ki doğum izni bitene kadar maaş almaya devam ediyoruz. Memurlar için bu böyle özel sektörü bilemiyorum. doğum izni bittikten sonra normal izinlerini filan kullanıp sonrasında da dilenirse ücretsiz izne çıkılabilir.
çok şanslısınız o zaman ne güzelTabi canım ondan sordum bende memurlar alamıyo diye biliyorum doğum öncesi doğum sonrası izinlerde raporlarda falan ödeme devam ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?