2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İç hastalıklarına aldım bakalım randevu ne diycek dr

Arkadaşlar Aile sağlığı merkezinde kalp atışını duymak için kendi doktorunuzun hemşiresine mi gidiyorsunuz ? Nasıl oluyor ?

Doğum parası mı? memurlarda alabiliyor tabi zaten 300-400 tl bir şey en fazla diye biliyorum
Hayır arkadaş doğum izin süresince alınacak maaştan bahsediyor. Doğum parası ye geçer. Sizin bahsettiğiniz çocuk parası. 1.çocuğa 200 2.çocuğa 400 3. Çocuğa 600 TL. Doğumdan sonra aile bakanlığının il ve ya ilçe merkezine başvurmanız gerekiyor çocuk parasını almanız için. Birde süt parası var 150 170 tam rakamdan emin değilim. Genelde ziraat bankasına adınıza otomatik yatar.

Hemen bakıp sorayım hayy allah razı olsun canım benim.elim yüzüm mahvoldu ya.özelde cildiyeci yok.devlette de taa mart ortasına gün veriyor
Benim gittiğim doktorlardan aldığım kremlerden hiç fayda görmedim. Emekli bir cildiye profesörü önerdi bu kremi. Anında kesiyor ve iyileştiriyor. Tabi egzama bu tamamen iyileşme diye birşey yok. Dikkat etmezsen tekrar pörtlüyor. Çok geçmiş olsun. Yaşayan bilir.

Türkiyede cocuk parasi varmiydi?
Herkes alabilirmi

Kızlar doğum sonrası için korse almak istiyorum yamuna korsede indirim var şu an. Beden olarak ne almalıyım bilemedim bilgisi olan var mı?

Kızlar doğum sonrası için korse almak istiyorum yamuna korsede indirim var şu an. Beden olarak ne almalıyım bilemedim bilgisi olan var mı?
Canım bende dusunuyorum ama zaten bılgı verıyorlarmıs senden olcu ısteyıp ona gore beden tavsıye edıyorlarmıs

Ben geçen yıl almıştım ilk kullanımda iki kişinin yardımıyla giydim sonra zaten esniyor.o zamanki bedeniniz neyse ona göre yolluyorlar.

Süt parası değil mi
Süt parası farklı çocuk parası farklı. Çocuk parası için il veya ilçe aile bakanlığı merkezine başvurmanız gerekiyor. Başvurmazsanız alamazsınız. Ptt den alıyorsunuz. Kaçıncı çocuk sizin. Süt parası için başvuruya gerek yok. Eskiden ziraat bankasına adınıza otomatik yatıyordu. Yada direk kendi maaş hesabınıza. Benim maaş hesabıma yatmıştı mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…