2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Türkiyede cocuk parasi varmiydi?
Herkes alabilirmi
Bu para Bir kereye mahsus canım. Herkes alıyor. Çalış çalışma farketmiyor. Bu uygulamayı devlet çocuğun ilk çeyreği bizden olarak çıkardı ama şimdi çeyrek olmuş 510 TL tutarda hala bir değişiklik yok.

Canım bende dusunuyorum ama zaten bılgı verıyorlarmıs senden olcu ısteyıp ona gore beden tavsıye edıyorlarmıs
Ben geçen yıl almıştım ilk kullanımda iki kişinin yardımıyla giydim sonra zaten esniyor.o zamanki bedeniniz neyse ona göre yolluyorlar.
İşte şu an hamile olduğum için beden fazla çıkıyor, doğumdan sonra çok göbeğim kalır mı acaba dedim m ve l arasında kaldım

İşte şu an hamile olduğum için beden fazla çıkıyor, doğumdan sonra çok göbeğim kalır mı acaba dedim m ve l arasında kaldım ☺
Ben geçen yıl üst beden m giydiğim için m almıştım.ama bir süre sonra bol olmaya başladı bence l alma.bi de şimdi bilemezsin o zaman al bence.

Cok tesekkür ederim dün taburcu oldun cok şükür , bulantım enfeksiyona baglıymıs ilac kullanıyorum ,

Hmm onu duymustum evet, bende aylik verilen cocuk parasi sandim

Öyle yapayım o zaman, doğumdan sonra 5 aylık halim gibi kalsa göbeğim diye düşündüm

Kızlar kahve içiyormusunuz ya ben çok seviyorum kahveyi genelde hamilelikte fazla tuketmeyın dedıklerı ıcın haftada 2 gun falan ıcıyorum onda bıle vıcdan azabı cekıyorum
Ben de aynı şekilde içiyorum.doktorum sıkıntı yok dedi.sonuçta 1 2 taneden birşey olmaz bence.canım çekiyor napıyım

Kızlar kahve içiyormusunuz ya ben çok seviyorum kahveyi genelde hamilelikte fazla tuketmeyın dedıklerı ıcın haftada 2 gun falan ıcıyorum onda bıle vıcdan azabı cekıyorum
Ben de içiyorum iki üç günde bir dayanamayıp fazla kafein çok zararlıymış internette yazılanlara göre ama ben çayı günlük 5 bardaktan az içemiyorum bıraksam kendimi daha fazla içerim

Ben de korse kullanmayı düşünüyorum ama ne zaman kullanılıyor korse doğumdan hemen sonra mı sezaryen olursa kullanabiliyor muyuz bir de

Kafeinsiz kahve içiyorum canım tat olarak aynı zararı yok ondan al canın çekiyorsa

Ben de aynı şekilde içiyorum.doktorum sıkıntı yok dedi.sonuçta 1 2 taneden birşey olmaz bence.canım çekiyor napıyım
Ya evet normalde ıcmedıgım gün basım çatlar agrıdan o kadar alıskınım. Ben bıde cayda cok sevıyorum onu bıle ımamın abdest suyu gıbı derler ya o demde ıcıyorm sıcak su nıyetıne kendımı kandırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…