2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de içiyorum iki üç günde bir dayanamayıp fazla kafein çok zararlıymış internette yazılanlara göre ama ben çayı günlük 5 bardaktan az içemiyorum bıraksam kendimi daha fazla içerim
Çay bende ıcıyorm canm kahvaltıda ıcmezsem kahvaltı edemıyorum ama acık ıcyrm baya napim bıyerden kısmak lazım

Yok ben sadece iki bardak çay içiyorum iki üç güne bir de türk kahvesi içiyorum o kadar.çayla zaten aram yoktu sadece kahvaltıda seviyorum.

Kızlar kahve içiyormusunuz ya ben çok seviyorum kahveyi genelde hamilelikte fazla tuketmeyın dedıklerı ıcın haftada 2 gun falan ıcıyorum onda bıle vıcdan azabı cekıyorum
Canim ben ilk basta birakmistim
Ama inanilmaz bas agrilari migrenim olmustu hayattan sogutacak sekilde
Doktoruma gittigimde normalmi diye sordugumda ilk soyledigi sey kahvecimisiniz? Hayir ama her sabah 1 buyuk fincan filtre kahve icerdim biraktim dedim
Gunde 1 icebilirsin dedi, dekafein aldim onu iciyorum
Cok sukur o agrilarim gitti inanamadim resmen

Kızlar kahve içiyormusunuz ya ben çok seviyorum kahveyi genelde hamilelikte fazla tuketmeyın dedıklerı ıcın haftada 2 gun falan ıcıyorum onda bıle vıcdan azabı cekıyorum
Ben içiyorum kahvesiz olmuyor, eskiden çay bardağıyla içerdim fincana döndüm bebek var diye ama abimin eşi günde 3-4 bardak içerdi zımba gibi maşallah yeğenim 3 yaşında tabii o kadarı zararlı ama haftada 2 den de bi şey olmaz diye düşünüyorum

Ben içiyorum. Doktorum içme demedi. Çayıda içiyorum ama o kansızlık yaptığından minimum tut dedi.

Ya cok ıyıı benımde ıste agrılarım cok oluyorum bende alısıgım cunku bı bakayım dedıgın kahveye :)

Ya ıste evet ıcıp cocukları gayet saglıklı olanlarda var ama ınsan yınede ben fazla abartmayayım dıyor kendı kendıne haftada 2 gun ıcıyorum ama asla yetmıyor

Ben kahvekolik diyebileceğiniz biriydim hamilelikte azalttım ama içmiyorum diyemem benim normal içmem bile fazladır kesin

Benim doktorum kahveyi yasakladi sadece kafeinsiz icebilirsin dedi hem nescafenin hem turk kahvesinin kafeinsizini aldım kızlar tadı aynı kahvekolikler denesin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…