2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben kanama sürecinde uzun süre raporluydum 1 2 haftadır doğru düzgün çalışmaya başladım da bünyem yoruldu sanırım uyarı verdi bugün. 2 gün rapor verdi doktor simdi dinlenip toparlamaya çalışıyorum ancak. Cumartesi kontrolüm var zaten duruma göre uzatır belki doktorum raporu

Benim tansiyonum ve şekerim hep düşük hamileliğimin başından beri. Aslında normalde de tansiyon çok yüksek değildi ondan etkilenmedim belki bu zamana kadar. Suyu bol bol içerim yememe dikkat ederim aslında ama başladı bakalım devamı gelir mi.

Kizlar o kadar dikkat etmeme rağmen grip oldum her hapsirdigimda karnımin alt tarafına dayanılmaz ağrı giriyo bebeği hissettigim yerlere bir kaç sn sürüyor o ağrı yaşayan var mi
Sabah bende hapsurdum birşey saplandı gibi oldu ama geçti sonra hemen normal bence

Cinsel ilişkiye girdiniz mi dedi evet dedim ondan olur sorun değil dedi. Kaç saat geçmiş üstünden ondan nasıl oluyor onu anlamadım soramadım da utandım detay vermeye
Olabilir cnm, normal ama. Geçmiş olsun
Kizlar o kadar dikkat etmeme rağmen grip oldum her hapsirdigimda karnımin alt tarafına dayanılmaz ağrı giriyo bebeği hissettigim yerlere bir kaç sn sürüyor o ağrı yaşayan var mi
Ben bir buçuk ay önce falan olmuştum, öksürmekten mahvolmuştum. Ama şükür hiçbir sıkıntı olmadı. Ağrı da normal. Ben çok korkuyordum ama şükür hiçbir şey olmadı
İş yerinde stres vardı yanlış hatırlamıyorsam, ondanmış demek ki.

kızlar beşik alan var mı önerileriniz neler ?

Ben de daha almadim suan sanki erken gibi geliyo bana besik bebek arabasi falan son aya birakacagim ben ama bu park yatak tipi olanlari dusunuyorum.. buyuyen besik dusundum once aama bebekler buyuk besikleri pek sevmiyolarmis. Cogu yatmiyomus o yuzden park besik tarzlari kafama yatmaya basladi..

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-17-16-35-46.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2020-02-17-16-35-33.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2020-02-17-16-35-29.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 52
bana da erken gelıyodu ama son aya bırakırsak maddi anlamda hepsi çok üst üste gelecek gibi o yüzden şimdi almayı düşünüyorz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…