2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Geldim doktora bekliyorum bakalım
Bende de oldu canim canını skma bebisi görüp rahatlarsin inşallah benim de adet ağrısı gibi ağrılardan sonra üç damla kan gördüm yinr doktorum hersey normal gorunuyo dedi sadece

Canım erkek bebek. bende hafta sonu ultrasona girdim bebk aynı pozisyondaydı benım kız dedi... bak burda sivri pipi cıkıntısı var bariz. bızımkı düzdü....:)...:)
Çok teşekkür ederim mesajınız için :) şuan doktordayız birazdan içeri giricez sanırım bu sefer daha da net gösterir

Cinsel ilişkiye girdiniz mi dedi evet dedim ondan olur sorun değil dedi. Kaç saat geçmiş üstünden ondan nasıl oluyor onu anlamadım soramadım da utandım detay vermeye
Benim domtorum da ilk 3 ay son 3 ay hep cinsel iliski yolculuk yasak der.2 cocugumdada oyleydi.bu hamileligimde komple yasak dedi olucaksada disariya dedi olsun spermin icindeki birsey dogumu tetikliyormus.

Hepiniz çok sağ olun kızlar bebeğim iyi çok şükür sıkıntı yok dedi doktor ama benim aklım çıktı yerinden şimdi kendimi toplamaya çalışıyorum
Geçmiş olsun canım tekrarı olmaz inşallah hayırlısıyla sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı

Kizlar o kadar dikkat etmeme rağmen grip oldum her hapsirdigimda karnımin alt tarafına dayanılmaz ağrı giriyo bebeği hissettigim yerlere bir kaç sn sürüyor o ağrı yaşayan var mi

Kizlar o kadar dikkat etmeme rağmen grip oldum her hapsirdigimda karnımin alt tarafına dayanılmaz ağrı giriyo bebeği hissettigim yerlere bir kaç sn sürüyor o ağrı yaşayan var mi
Hasta olmadım da ben çalıştığım yerde ofis halı kaplı onun tozundan sürekli hapşırıyorum. Aynı şekilde karnımın alt tarafında kasığıma doğru ağrı yaşıyorum bazen. Birkaç saniyelik sonra yok oluyor. Ama normal durummuş yani böyle hapşırık öksürük hallerinde

Benim domtorum da ilk 3 ay son 3 ay hep cinsel iliski yolculuk yasak der.2 cocugumdada oyleydi.bu hamileligimde komple yasak dedi olucaksada disariya dedi olsun spermin icindeki birsey dogumu tetikliyormus.
Bize yine yasak demedi ki gayet doğal olabilir dedi, korunuyoruz zaten

Bende çalışıyordum yoğun ağrılardan rapora ayrıldım doktor da uygun gördü şimdi daha iyiyim bu arada bilenler biliyo migren ayaklarımı iş yeri tetikliyomus rapor aldığımdan beri atak gelmedi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…