merhaba baş dönmesi denge kaybı bendede oluyor. Tansiyon düşmesi ve sodayı fazla kaçırmak sanırım sebebi.
İdrar yolu enfeksiyonu için doktor tedavisine ek olarak haşlanmış karnabahar suyu içmenizi tavsiye ederim. Hatta hazır mevsimiyken karnabahar alıp buzluğa atabilirsiniz.
Bu dönemde bebek yukarı çıktığı için miğdeye baskı yapıp miğde kapakçığını in gevşemesine neden oluyormuş. Bu durumda miğde ekşimesi reflü hazımsızlık gibi şikayetleri arttırıyormuş. Baharatlı acı ekşi yemeklerden uzak durup az az sık sık yemek biraz rahatlatıyormuş bilginize. Birazda hareketi arttırmak sindirime iyi geliyor tecrübeyle sabit. Hafta sonu evden çıkmadım heryerim ağrıyor hareketsizlikten
Nerdeyse hamileliği yarıladık ama baş dönmesi vs yaşayanınız var mı kızlar? İşe yürüyerek gidip geliyorum sabah yolda fenalaştım gözüm karardı baş dönmesi oldu oturup dinlendim biraz toparladı. İşe geldim bu sefer asansörde fenalaştım daha şiddetli bayılmanın ucundan döndüm. İş yeri hekimine koştuk fln e bişey de diyemiyorlar. Var mı aranızda benzeri şeyler yaşayan? Pek olmazdı bana gözüm korktu çok
ben normalde saat 4 gibi eve geçip ayaklarımı uzatıyorum yoksa bi yere gitsem otursam söyle bi kaç saat karnımda kasılma ve sertleşme oluyor. nedendir acabva bu erken değil mi böyle sıkıntılar için 20.haftayım
Kızlar göğüslerim baya büyüdüler. Nasıl bir sütyen almalıyım . İnternetten bakınca karşıma sürekli emzirme sütyeni çıkıyor onumu almalıyım ki anlamadım yardım eder misiniz ?
Adet ağrısı gibi bi ağrım da var sürekli yokluyorum başka bir şey gelmedi daha tuvalete gitmeden önce oynuyordu bebeğim bu saatten sonra bi şey olursa ben napacam bilmiyorum eşim nöbete gitti izin alabilirse gidecem
Suyu da bol içiyorum aslında ama bugün olacağı tuttu herhalde. İşe giderken orta halli bir yokuş var orayı çıkarken ilk kötü oldum zaten o etkiledi diye düşünüyorum. Biraz dinlenmeye toparlarım sanırım :) ilk olunca her şeyden telaşlanıyor insan galiba
kızlar bu idrar yolları enfeksiyonundan bir türlü kurtulamadım cuma tahlil vermiştim yüksek oranda devam ediyormuş tekrar antibiyotik kullanmam gerekiyormuş ve de bu geçmeden tetanoz vurdurma kesinlikle dedi doktorum. Biraz korktum neden dedim tetanoz riskli durumlarda erken doğumu tetikliyormuş enfeksiyonda öyleymiş. öyle olunca bekleyelim dedi şu 20-28. hafta bi geçseydi hayırlısıyla
Hadi ya geçmiş olsun canım 1.dozu vurdurmadın mı? Benimde haftaya pazartesi ama bende engeksiyonun devam ettiğinden şüphe ediyorum bende mi vurdurmasam acaba. Bu enfeksiyon ne zor bir şey
Bizim belli ilk 3 harfi benim ismim :) O yüzden Team G! diyorum şimdiden bize :))) Eşim buldu, itiraz etmedim ama 2. yaparsam isim hakkı bende dedim :) hıııı diyor:)
Hadi ya geçmiş olsun canım 1.dozu vurdurmadın mı? Benimde haftaya pazartesi ama bende engeksiyonun devam ettiğinden şüphe ediyorum bende mi vurdurmasam acaba. Bu enfeksiyon ne zor bir şey
Kızlar göğüslerim baya büyüdüler. Nasıl bir sütyen almalıyım . İnternetten bakınca karşıma sürekli emzirme sütyeni çıkıyor onumu almalıyım ki anlamadım yardım eder misiniz ?
Bana da yaz bebeği bol bol zıbın al Başka bişey giyilmiyor zaten diolar tabi yaşadığınızın şehre de bağlı ama benim de paçalı şort gibi zıbınlar varya onlardan bol alasım en azından güzdün yetecek gibi benim evimde Güney cephe çok sıcak oluyor 0-3 çok almayın ama hemen küçülüyor
O şortlu tipleri çok seviyorum. İki tane aldım onlardan bile. Dışarı gezmeye giderken yada misafir geldiğinde öyle şortlulardan yarım kollu giydireceğim inşallah. Daha şık duruyor.
Nerdeyse hamileliği yarıladık ama baş dönmesi vs yaşayanınız var mı kızlar? İşe yürüyerek gidip geliyorum sabah yolda fenalaştım gözüm karardı baş dönmesi oldu oturup dinlendim biraz toparladı. İşe geldim bu sefer asansörde fenalaştım daha şiddetli bayılmanın ucundan döndüm. İş yeri hekimine koştuk fln e bişey de diyemiyorlar. Var mı aranızda benzeri şeyler yaşayan? Pek olmazdı bana gözüm korktu çok