2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

canım mkrop kapma olasılıgı yuksekmış yogurdunu ben de yapıp yıyorum onda sıkıntı yok başta sütü de içiyodum sonra doktor pastorize iç mutlaka dedı.

Olmuyorsunuz kuzum daha geçen doktorum bana kızdı bu yüzden ayları 28 gün olarak hesaplama dedi 5 i dolduruyorsun ama 6 aylık olmuyor daha .
Bence de doktorların da kafa karışık 5 dolunca 6 olması lazım bana da doktorum 28 gunden hesalanir gebelik ayı dedi

Bide kilolu hamile kalan beni düşün
Hayatımda bu kglari görmemiştim hiç psikolojim çok bozuk evlenmeden once 52 kiloydum belim yoktu resmen pko için hormon ilaçları kullandım bi sürü kilo aldım şiştim. 66 ile hamile kaldım en son diyorum bazen 52 ile hamile kalsam dünyayı yerdim şimdi

Bence de doktorların da kafa karışık 5 dolunca 6 olması lazım bana da doktorum 28 gunden hesalanir gebelik ayı dedi
O zaman senin doktorunun hesabına gore 36. Haftada doğurmamız gerekiyor kuzum ama biz 40 haftalara yakın doğuruyoruz

Yani şöyle düşün her ayın son perşembesi içinde bulunduğumuz ayı bitirip diğer aya geçiyoruz haftaya 5 bitecek 6 başlayacak haziranın son haftası da 39. haftayı bitirmiş olacaz yani 9. ayı dolduracaz sonra büyük gün

Hergün bir bardak süt içiyorum sade icemezdem de kahveye katıyorum zaten kahvekoligim ama azalttım
Oldum olası alışamadım zorluyorum kendimi ama hala çok da içemiyorum süt. Yoğurt peynir bol tüketmeye çalışıyorum. Bir kahvekolik olarak onu da bıraktım sayılır zaten sütlü kahve içemem :) geçenlerde kafeinsiz filtre kahve aldım en azından o biraz bastırıyor iyi geldi tavsiye ederim kahvekolik hamiledaşlarıma :)

Evdeki kahvelerimi eskisi gibi demleyip icebilecegim günleri iple cekiyoum

İnsan evdeyken zaman hizli geciyomus bu hafta onu fark ettim bir an önce gelsin o günler

Kızlar bu vıdeoda acıklamıs hafta ay hesabınııı maalesef bızler baya onden gıdıyoruz ayları soylerken

O zaman senin doktorunun hesabına gore 36. Haftada doğurmamız gerekiyor kuzum ama biz 40 haftalara yakın doğuruyoruz
28 günde hesaplaninca gebeliği 10 ay diye alıyorlarmış falan bı sürü karışık hesap en iyisi haftayı söylemek

Kızlar bu vıdeoda acıklamıs hafta ay hesabınııı maalesef bızler baya onden gıdıyoruz ayları soylerken
Işte tam bundan bahsetmiştim ay 28 gün değil 30 gün o yüzden çok önde gidiyoruz biz 5 aylık değil 4 uz sizde 6 değil 5 siniz biten ay söylenir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…