- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Tamam canım sağol zararı olmasında kullanırım bendeEvet ben her sabah bir tatlı kaşığı tüketiyorum. 20. Haftadan sonra demir takviyesine annelerin daha cok ihtiyacı oluyormuş. Keçiboynuzu özü de bu anlamda iyi bir destekçi. ❤
Benek kıyafetlerine o kadar marka yerlerden alma taraftarı değilim ben sonucta cabuk büyüyorlar lcw e bebek en fazla benKızlar us polo da baya ındırım var bebek kıyafetı aldım ben tulum tarzı mutlaka bakın derim:)
Benim doktor 24'e kadar yapılıyor dedi ama ben genellikle en son 23 okudum internette. Bana randevuyu geç verdikleri için öyle dediğini düşünüyorum.
En ideali 22. Haftaymış ama randevu bulabilirsen o haftaya al.
Canım şimdi netten baktım 18. Ve 23.haftalar arası diyor
Doktorum diğer randevuya kadar girmiş ol dedi bana yani 22. haftaya kadar
Canım bana doktorum 20-24.hafta arasında dedı ama en ıdealı 22. Haftaymıs o yuzden bende 2 hafta sonra gıdıcem ınsallah
Sagolun canlar 4 marta aldım randvuyu 21 haftalık oluyor ideal sanırımbildiğim kadarıyla 21-24 hafta arası giriliyor.
Hadi yaNe şanssızım kız detaylifa yüzünü göstermedi benim ki en çok merak ettiğim şeydi detaylifa yüzünü görmek bir daha gidicez bir hafta sonra
Sanmıorum canım 5 aylık olmuşsundur 6. Aya girmişsindir6 aylık mi olduk şimdi benim bir gün sonra 22 hafta oluyo
Hayır canım 5 dolunca 5 aylık olursun 6 ya girersin .6 aylık oldum demen için 6 ayı doldurman laxımBence de doktorların da kafa karışık5 dolunca 6 olması lazım bana da doktorum 28 gunden hesalanir gebelik ayı dedi
Aynen oyle cok arastırdımda boyle dogru olan yoksa cıdden cocuk erken dogacak gıbı cıkıyor tarıhIşte tam bundan bahsetmiştim ay 28 gün değil 30 gün o yüzden çok önde gidiyoruz biz 5 aylık değil 4 uz sizde 6 değil 5 siniz biten ay söylenir...
CANIM ŞUAN LCW DEN DAHA UCUZ EMIN OLABILIRSIN YOKSA BEN DE COK MARKA ALMA TARAFTARI DEGILDIM İSTERSEN BAK INTERNETTEN GERÇEKTEN UYGUNBenek kıyafetlerine o kadar marka yerlerden alma taraftarı değilim ben sonucta cabuk büyüyorlar lcw e bebek en fazla ben
Canım cuma günü tartılacağım inşallah yazarım sanaBu hafta mis gibi 1 kg daha aldım ohhh mis bende kabızlık ve şişlik hat safhada . 5 kg ile ilerliyorum 66 ile hamile kaldım 71 oldum ben 85 'le bitiririm herhaldehayır hep yediğim gibi yiyorum nerden geliyor bu kilolar anlamadım. Alyaliya senle aynı gidiyorduk sen kaç kg aldın şimdi ?
Bilmiyorumki canım daha cinsiyet kesinleşsin ben öyle kıyafet almaya başlıcamCANIM ŞUAN LCW DEN DAHA UCUZ EMIN OLABILIRSIN YOKSA BEN DE COK MARKA ALMA TARAFTARI DEGILDIM İSTERSEN BAK INTERNETTEN GERÇEKTEN UYGUN
Ben de olmadım hatta doktorum ben daha geç olmanı istiyorum dedi o yüzden o ne zaman derse o zaman yaptıracamKizlar 20+3 üm benim gibi olup daha tetenoz asisi olmauan var mi. Acaba son tarihi var mi Bunun.
Aynen benim de böyle özellikle yemek yedikten sonra yatarken veya otururken hissediyorum ayaktayken 0Kızlar bebek hareketleriniz nasıl.Benimki biraz daha hareketlendi ama ne üstten belli oluyo nede tekme filan hissediyorum.Sanki içte birşey kıpraşıp duruyo rahimmi gazmı bebekmi bilemiyorum özellikle yattığımda hep kıpır kıpır göbek hizama kadar.Ayaktayken hiçbirşey yok..
Kızlar bebek hareketleriniz nasıl.Benimki biraz daha hareketlendi ama ne üstten belli oluyo nede tekme filan hissediyorum.Sanki içte birşey kıpraşıp duruyo rahimmi gazmı bebekmi bilemiyorum özellikle yattığımda hep kıpır kıpır göbek hizama kadar.Ayaktayken hiçbirşey yok..
Bende 19+0 ilk çocuğumda 17 haftada çok net hissetmiştim ikinci çocuklar daha erken hissedilir diyorlar ama bu biraz tembel çıktıAynen benim de böyle özellikle yemek yedikten sonra yatarken veya otururken hissediyorum ayaktayken 0Bugün 20+0 oldum
Ay maşallah Yarasın elmalar AnnesiGunden gune bile degisiyo bazen ama Ben tekme hissediyorum elimi koyunca kaydigini yer degistiini falan hissediyorum baya belirgin hissettiriyo eskisine gore. Bi de kirmizi elma yedigimde bi hareketlenir gobi oluyo sanirim oglum kirmizi elma seviyoo yuzden her gun 1 tane kirmizi elma keisn yyemye basladim
18+0 olduk bugün ben hala çok tek tük hissedebiliyorum merak ediyorum kuzum napiyor içerde diyeBende 19+0 ilk çocuğumda 17 haftada çok net hissetmiştim ikinci çocuklar daha erken hissedilir diyorlar ama bu biraz tembel çıktı
Canım benim dokturuma 15 Ocak ta gitmiştim. Bir ay sonra ayrıntılıya git dedi o zaman 14+4 dük. Ben tam 18+6 da gittim iki günde haftayı bitireyim diye üstüne bekledim ama erken oldu. Kızın pozisyondan kalbe bakamadı ayrıntılıya bakan doktor iki hafta sonra gel biraz daha büyüsünler dedi. Renkli fotoyu da o zaman vereyim yüzleri daha net olur dedi. 22. Haftanın başında gideceğim sanki en iyisi bu zaman gibi.Detaylı ultrasyona kaç haftalıkken girdiniz hanımlar?Son haftası kaçıncı hafta
Ben 21 de gireceğim doktor öyle istedi erken demedi ama kafam karıştı şimdiBende 14 şubatta gitmiştim 18 haftaydı o zaman . Doktor bir ay sonra detaylı dedi o da 22 hafta olacak işte. 21 -24 arası normal zaman diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?