2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim doktor 24'e kadar yapılıyor dedi ama ben genellikle en son 23 okudum internette. Bana randevuyu geç verdikleri için öyle dediğini düşünüyorum.
En ideali 22. Haftaymış ama randevu bulabilirsen o haftaya al.
Canım şimdi netten baktım 18. Ve 23.haftalar arası diyor
Doktorum diğer randevuya kadar girmiş ol dedi bana yani 22. haftaya kadar
Canım bana doktorum 20-24.hafta arasında dedı ama en ıdealı 22. Haftaymıs o yuzden bende 2 hafta sonra gıdıcem ınsallah
bildiğim kadarıyla 21-24 hafta arası giriliyor.
Sagolun canlar 4 marta aldım randvuyu 21 haftalık oluyor ideal sanırım

Işte tam bundan bahsetmiştim ay 28 gün değil 30 gün o yüzden çok önde gidiyoruz biz 5 aylık değil 4 uz sizde 6 değil 5 siniz biten ay söylenir...
Aynen oyle cok arastırdımda boyle dogru olan yoksa cıdden cocuk erken dogacak gıbı cıkıyor tarıh

Canım cuma günü tartılacağım inşallah yazarım sana

Kızlar bebek hareketleriniz nasıl.Benimki biraz daha hareketlendi ama ne üstten belli oluyo nede tekme filan hissediyorum.Sanki içte birşey kıpraşıp duruyo rahimmi gazmı bebekmi bilemiyorum özellikle yattığımda hep kıpır kıpır göbek hizama kadar.Ayaktayken hiçbirşey yok..

Aynen benim de böyle özellikle yemek yedikten sonra yatarken veya otururken hissediyorum ayaktayken 0 Bugün 20+0 oldum

Gunden gune bile degisiyo bazen ama Ben tekme hissediyorum elimi koyunca kaydigini yer degistiini falan hissediyorum baya belirgin hissettiriyo eskisine gore. Bi de kirmizi elma yedigimde bi hareketlenir gobi oluyo sanirim oglum kirmizi elma seviyo o yuzden her gun 1 tane kirmizi elma keisn yyemye basladim

Ay maşallah Yarasın elmalar Annesi

Bende 19+0 ilk çocuğumda 17 haftada çok net hissetmiştim ikinci çocuklar daha erken hissedilir diyorlar ama bu biraz tembel çıktı
18+0 olduk bugün ben hala çok tek tük hissedebiliyorum merak ediyorum kuzum napiyor içerde diye 15. Haftada çok net hissettirdiği oldu birkaç kere sonrası pek yok arada ufak dalgalanma gibi 3 5 günde bir... Hissetsem hareketlerini de iyi olduğunu bilebilsem istiyorum çok

Detaylı ultrasyona kaç haftalıkken girdiniz hanımlar?Son haftası kaçıncı hafta
Canım benim dokturuma 15 Ocak ta gitmiştim. Bir ay sonra ayrıntılıya git dedi o zaman 14+4 dük. Ben tam 18+6 da gittim iki günde haftayı bitireyim diye üstüne bekledim ama erken oldu. Kızın pozisyondan kalbe bakamadı ayrıntılıya bakan doktor iki hafta sonra gel biraz daha büyüsünler dedi. Renkli fotoyu da o zaman vereyim yüzleri daha net olur dedi. 22. Haftanın başında gideceğim sanki en iyisi bu zaman gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…