Canım bende senin gibiyim bazen çok yoğun hissediyorum bazen hissetmiyorum hele ayaktayken hiç hissetmiyorum.ben de devamlı ayaktayım ders anlatıyorum inşalleh bebişler iyidir.Kızlar bebek hareketleriniz nasıl.Benimki biraz daha hareketlendi ama ne üstten belli oluyo nede tekme filan hissediyorum.Sanki içte birşey kıpraşıp duruyo rahimmi gazmı bebekmi bilemiyorum özellikle yattığımda hep kıpır kıpır göbek hizama kadar.Ayaktayken hiçbirşey yok..
Normal zaman bence canım ama 18 19 haftalar çok erken bence ...Ben 21 de gireceğim doktor öyle istedi erken demedi ama kafam karıştı şimdi
Hmm benımkıde iyi ozaman 21+1 oluo tabi bebiş küçük çıkmazsaCanım benim dokturuma 15 Ocak ta gitmiştim. Bir ay sonra ayrıntılıya git dedi o zaman 14+4 dük. Ben tam 18+6 da gittim iki günde haftayı bitireyim diye üstüne bekledim ama erken oldu. Kızın pozisyondan kalbe bakamadı ayrıntılıya bakan doktor iki hafta sonra gel biraz daha büyüsünler dedi. Renkli fotoyu da o zaman vereyim yüzleri daha net olur dedi. 22. Haftanın başında gideceğim sanki en iyisi bu zaman gibi.
en ideali 22. Hafta diyorlar canimDetaylı ultrasyona kaç haftalıkken girdiniz hanımlar?Son haftası kaçıncı hafta
erken olur genellikle 22. Hafta diyor drlarYok canım hiç olmadım muayene.Ben cuma günü kendi doktoruma kayseriye gideceğim ayrıntılı için.cuma günü 18+6 oluyorum.erken mi geç mi bilmiyorum ama
yok daha yeni 5 aylik oluyoruz6 aylık mi olduk şimdi benim bir gün sonra 22 hafta oluyo
iyice kaynatmak onemli sutu cok sevmem ama arada icerim. Yogurdu da cok tuketemiyorum ayran yaparim genelde anca oyle. Zaten yogurt sutten daha faydalicanım mkrop kapma olasılıgı yuksekmış yogurdunu ben de yapıp yıyorum onda sıkıntı yok başta sütü de içiyodum sonra doktor pastorize iç mutlaka dedı.
o zaman 10 aylik oluyo bebekler 28 gunden hesaplayincaBence de doktorların da kafa karışık5 dolunca 6 olması lazım bana da doktorum 28 gunden hesalanir gebelik ayı dedi
aa ben öğrendin sandım bı an bızımkı bellı olunca:) hayırlısı olsun hakkınızdaBilmiyorumki canım daha cinsiyet kesinleşsin ben öyle kıyafet almaya başlıcam
%90 erkek dedi ama kesin demedi o yuzden emin olamıyorumaa ben öğrendin sandım bı an bızımkı bellı olunca:) hayırlısı olsun hakkınızda
Canım benim perinatolog normalde geçen hafta çağırmıştı ama ben gidemedim o yüzden bu haftaya aldım randevuyu.kendisi böyle uygun gördüen ideali 22. Hafta diyorlar canim
erken olur genellikle 22. Hafta diyor drlar
yok daha yeni 5 aylik oluyoruz ☺
iyice kaynatmak onemli sutu cok sevmem ama arada icerim. Yogurdu da cok tuketemiyorum ayran yaparim genelde anca oyle. Zaten yogurt sutten daha faydali
o zaman 10 aylik oluyo bebekler 28 gunden hesaplayinca
Ben baya olumlu şeyler düşünüyorum alacağım marka ve modeli tam netleştiremedim sadeceKızlar park yatak hakkında ne düşünüyosunuz?
İyidirler inşallah ya benimde 28 inde ayrıntılı var inşallah herşey yolundadır.acaba dedim plesenta önde diyemi net hissetmedim ama çoğunluk aynıymış zaten..Canım bende senin gibiyim bazen çok yoğun hissediyorum bazen hissetmiyorum hele ayaktayken hiç hissetmiyorum.ben de devamlı ayaktayım ders anlatıyorum inşalleh bebişler iyidir.
Evet bende dört gözle bekliyorum o tekmeleri karnımın şekilden şekile girmesini az kaldı inşallah18+0 olduk bugün ben hala çok tek tük hissedebiliyorum merak ediyorum kuzum napiyor içerde diye15. Haftada çok net hissettirdiği oldu birkaç kere sonrası pek yok arada ufak dalgalanma gibi 3 5 günde bir... Hissetsem hareketlerini de iyi olduğunu bilebilsem istiyorum çok
Ayyyy ayni bende senin gibi oldumKız diyenler doğru bildi doktorun dedıgıne göre kızmış ama ben hala kabullenemedim ya erkeğe benziıo demıstı şok oldum duyunca.Yanlış anlamayın istemedgmden degılde erkeğe alışmıştımkızımda var buda erkek olsaydı belkıde daha dusunmezdim vardır Rabbimin bi bildiği
kız olursa bende çok bişey almam canım bı kaç parça sadece ama erkek olursa sıfırdan hepsi eksik bklm hyrlisi ya isim bulmadık biz henyz net değil diye annem diye seviyorum su anlık ,Ayrıntılıya 1 ay sonraya cagırdı ama hesaplıorum geç oluo galıba daha o doktora guvenmem ıkı hafta sonraya 5 marta randevu aldım başka doktordan.
Aynen bizde afalladık isim bile belliydi hayırlısı olsun hakkımızda.Bişeyde alamam kızımın var hep kaynanam olsun yenı şeyler alırız yınede dedıde alırsamda bı hastane cıkısı alırım herlde başkada bişeye gerek yok
bebiş büyüyor canım plasenta rahim büyüyor normal bence sağlık olsunBu hafta mis gibi 1 kg daha aldım ohhh mis bende kabızlık ve şişlik hat safhada . 5 kg ile ilerliyorum 66 ile hamile kaldım 71 oldum ben 85 'le bitiririm herhaldehayır hep yediğim gibi yiyorum nerden geliyor bu kilolar anlamadım. Alyaliya senle aynı gidiyorduk sen kaç kg aldın şimdi ?
aynı şekilde canım benim de ayakta hiç hissetmiyorum otururken özellikle sırt üstü yatarken hissediyorumKızlar bebek hareketleriniz nasıl.Benimki biraz daha hareketlendi ama ne üstten belli oluyo nede tekme filan hissediyorum.Sanki içte birşey kıpraşıp duruyo rahimmi gazmı bebekmi bilemiyorum özellikle yattığımda hep kıpır kıpır göbek hizama kadar.Ayaktayken hiçbirşey yok..
Bunun da etkisi var canım. 20. Hafta içindeyim iki bebiş var daha tekme yemedim. Benimde senin gibi iki bebiş L pozisyondalar plesantaları ön rahim duvarında. Doktor bunun için de biraz görüntü net alamadım dedi. Göbeğim de yağda oluncaİyidirler inşallah ya benimde 28 inde ayrıntılı var inşallah herşey yolundadır.acaba dedim plesenta önde diyemi net hissetmedim ama çoğunluk aynıymış zaten..
Ay inşallah bol tekmeli günleride görürüz demek ultrasona bile etki ediyor bu durumBunun da etkisi var canım. 20. Hafta içindeyim iki bebiş var daha tekme yemedim. Benimde senin gibi iki bebiş L pozisyondalar plesantaları ön rahim duvarında. Doktor bunun için de biraz görüntü net alamadım dedi. Göbeğim de yağda olunca
Ben şu anlık rahatım canım havalar güzel gidiyor bı kaç gündür ondandır belki aman dikkat et tutulma bu havalar sıkıntıKızlar ya birkaç gündür aşırı sıcaklıyorum, terliyorum, fenalık gelıyo artık kapı pencere açıyorum yaşayan varmı sizlerden de
Yaa dıkkat etmeye calısıyorum, doğalgaz açık hep yarım kollu falan ınce giyiyorum evın ıcınde ona ragmen bı sıcak basıyor bende acaba anormallıkmi var dıye dusunuyormBen şu anlık rahatım canım havalar güzel gidiyor bı kaç gündür ondandır belki aman dikkat et tutulma bu havalar sıkıntı
Yok canım sanmam anormallik olduğunu bünye meselesiYaa dıkkat etmeye calısıyorum, doğalgaz açık hep yarım kollu falan ınce giyiyorum evın ıcınde ona ragmen bı sıcak basıyor bende acaba anormallıkmi var dıye dusunuyorm
Kızlar park yatak hakkında ne düşünüyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?