2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım bende senin gibiyim bazen çok yoğun hissediyorum bazen hissetmiyorum hele ayaktayken hiç hissetmiyorum.ben de devamlı ayaktayım ders anlatıyorum inşalleh bebişler iyidir.

Hmm benımkıde iyi ozaman 21+1 oluo tabi bebiş küçük çıkmazsa

Detaylı ultrasyona kaç haftalıkken girdiniz hanımlar?Son haftası kaçıncı hafta
en ideali 22. Hafta diyorlar canim
Yok canım hiç olmadım muayene.Ben cuma günü kendi doktoruma kayseriye gideceğim ayrıntılı için.cuma günü 18+6 oluyorum.erken mi geç mi bilmiyorum ama
erken olur genellikle 22. Hafta diyor drlar
6 aylık mi olduk şimdi benim bir gün sonra 22 hafta oluyo
yok daha yeni 5 aylik oluyoruz
canım mkrop kapma olasılıgı yuksekmış yogurdunu ben de yapıp yıyorum onda sıkıntı yok başta sütü de içiyodum sonra doktor pastorize iç mutlaka dedı.
iyice kaynatmak onemli sutu cok sevmem ama arada icerim. Yogurdu da cok tuketemiyorum ayran yaparim genelde anca oyle. Zaten yogurt sutten daha faydali
Bence de doktorların da kafa karışık 5 dolunca 6 olması lazım bana da doktorum 28 gunden hesalanir gebelik ayı dedi
o zaman 10 aylik oluyo bebekler 28 gunden hesaplayinca

Canım benim perinatolog normalde geçen hafta çağırmıştı ama ben gidemedim o yüzden bu haftaya aldım randevuyu.kendisi böyle uygun gördü

Canım bende senin gibiyim bazen çok yoğun hissediyorum bazen hissetmiyorum hele ayaktayken hiç hissetmiyorum.ben de devamlı ayaktayım ders anlatıyorum inşalleh bebişler iyidir.
İyidirler inşallah ya benimde 28 inde ayrıntılı var inşallah herşey yolundadır.acaba dedim plesenta önde diyemi net hissetmedim ama çoğunluk aynıymış zaten..

Evet bende dört gözle bekliyorum o tekmeleri karnımın şekilden şekile girmesini az kaldı inşallah

Ayyyy ayni bende senin gibi oldum
O balondan pembe cikinca bi chok gecirdim tabikide sevindim benim bi kizim var esiminde erkek olsaydi belki bidaha yapmazdik gerci biz kalabalik aile istiyoz erkekde olsa yapmayi dusunurduk heralde ama demek istedigim hissettigini cok iyi anlayabiliyorum
Allah hayirli evlat eylesin canim saglikla gelsin

kız olursa bende çok bişey almam canım bı kaç parça sadece ama erkek olursa sıfırdan hepsi eksik bklm hyrlisi ya isim bulmadık biz henyz net değil diye annem diye seviyorum su anlık ,
bebiş büyüyor canım plasenta rahim büyüyor normal bence sağlık olsun
aynı şekilde canım benim de ayakta hiç hissetmiyorum otururken özellikle sırt üstü yatarken hissediyorum

İyidirler inşallah ya benimde 28 inde ayrıntılı var inşallah herşey yolundadır.acaba dedim plesenta önde diyemi net hissetmedim ama çoğunluk aynıymış zaten..
Bunun da etkisi var canım. 20. Hafta içindeyim iki bebiş var daha tekme yemedim. Benimde senin gibi iki bebiş L pozisyondalar plesantaları ön rahim duvarında. Doktor bunun için de biraz görüntü net alamadım dedi. Göbeğim de yağda olunca

Ay inşallah bol tekmeli günleride görürüz demek ultrasona bile etki ediyor bu durum

Kızlar ya birkaç gündür aşırı sıcaklıyorum, terliyorum, fenalık gelıyo artık kapı pencere açıyorum yaşayan varmı sizlerden de
Ben şu anlık rahatım canım havalar güzel gidiyor bı kaç gündür ondandır belki aman dikkat et tutulma bu havalar sıkıntı

Ben şu anlık rahatım canım havalar güzel gidiyor bı kaç gündür ondandır belki aman dikkat et tutulma bu havalar sıkıntı
Yaa dıkkat etmeye calısıyorum, doğalgaz açık hep yarım kollu falan ınce giyiyorum evın ıcınde ona ragmen bı sıcak basıyor bende acaba anormallıkmi var dıye dusunuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…