Kızlar ya birkaç gündür aşırı sıcaklıyorum, terliyorum, fenalık gelıyo artık kapı pencere açıyorum yaşayan varmı sizlerden de
Ben de bi kızım olur belki demiştim ama yine oğluşum oldu :)Kız diyenler doğru bildi doktorun dedıgıne göre kızmış ama ben hala kabullenemedim ya erkeğe benziıo demıstı şok oldum duyunca.Yanlış anlamayın istemedgmden degılde erkeğe alışmıştımkızımda var buda erkek olsaydı belkıde daha dusunmezdim vardır Rabbimin bi bildiği
Doktor rapor kağıdıma bile yazmış. Göbeğin bilmem ne takakası kalın, anterio plasenta nedeniyle inceleme suboptimaldir. Ah ah yağlar önünü de pleasenta kapatınca şahtı şahbaz oldum.Ay inşallah bol tekmeli günleride görürüz demek ultrasona bile etki ediyor bu durum
Ben ilkini çok geç hissettim. Bu kez 15. Haftada hissettim. Çocuktan çocuğa değişiyor :)))Bende 19+0 ilk çocuğumda 17 haftada çok net hissetmiştim ikinci çocuklar daha erken hissedilir diyorlar ama bu biraz tembel çıktı
Aynen ıste bendede aynısı oluyor hamılelıkte bunun oldugunu soylemıslerdı ama erken basladı sankıYaa bende oyleyim hasta falan degilim. Normalde cok üsuyen biriyim hatta ben. AMA bi sknti gibi bisey geliyo uzerindeki agir kalin geliyo daha ince bsey giriyorum coraplari atiyorum hemen 2 3 gundur bende de Boyle bsey var
İyiyim canim saolNasılsın cnm? Çok girmiyorsun? Nasıl gidiyor?
Ben hala tam emin olamiyorum arada bi tiktikliyor gibi ama degil gibi ayol hani 2. Gebelikte daha erken hissedecektikBen ilkini çok geç hissettim. Bu kez 15. Haftada hissettim. Çocuktan çocuğa değişiyor :)))
Bennn aşırı derece bunalmistim üstümdeki kıyafetlere bile tahammülüm yoktu sürekli dondurma yemeye basladm soğuk soğuk iyi oluyo diye sanırım ondan usuttum ben sende dikkat etKızlar ya birkaç gündür aşırı sıcaklıyorum, terliyorum, fenalık gelıyo artık kapı pencere açıyorum yaşayan varmı sizlerden de
Bende muz yediğimde ya da süt ictigimde kipirtilari daha da artıyorBen dün çok hafif beslendim sabah hafif, öğle meyve, akşam salata yedim sadece bütün gün durmadı bebeğim öyle ki gıdıklanıyordum artık gülüyordum sürekli hareket ettikçe. Benim bebeğim hafif beslenmeyi seviyormuş onu anladım, çok yiyince o da hantallaşıyor aynı ben
Kız boşver bize doğduktan sonra sakin çocuklar lazım:)))) inşallah gece uyur, gündüz uyanırlar :))Ben hala tam emin olamiyorum arada bi tiktikliyor gibi ama degil gibi ayol hani 2. Gebelikte daha erken hissedecektikbende mi bi hissizlik var yoksa oglum sakin bi bebek mi olacak alllahim insalllah cok amin
Muzlu süt yap iç daha çok hoşuna gider belkiBende muz yediğimde ya da süt ictigimde kipirtilari daha da artıyor
Benim tiroid sorunum olduğu için bu dediğini sürekli yaşıyorum.Kızlar ya birkaç gündür aşırı sıcaklıyorum, terliyorum, fenalık gelıyo artık kapı pencere açıyorum yaşayan varmı sizlerden de
Benı bıraksalar yıcem de esımın gozu ustumde asla yedırmez soguk seylerde ıcmıyorum ama bunalıyor ınsan cıddenBennn aşırı derece bunalmistim üstümdeki kıyafetlere bile tahammülüm yoktu sürekli dondurma yemeye basladm soğuk soğuk iyi oluyo diye sanırım ondan usuttum ben sende dikkat et
Çok gıcık bir durum yaaBenim tiroid sorunum olduğu için bu dediğini sürekli yaşıyorum.
Oyle avutuyorum kendimi ben deKız boşver bize doğduktan sonra sakin çocuklar lazım:)))) inşallah gece uyur, gündüz uyanırlar :))
Aynen ıste bendede aynısı oluyor hamılelıkte bunun oldugunu soylemıslerdı ama erken basladı sankı
Ablam çok memnun. Yeğenim de çok seviyor.Kızlar park yatak hakkında ne düşünüyosunuz?
Ben en başından beri böyleyim. Hem üşüme var hem de birden sıcaklanma.Yaa dıkkat etmeye calısıyorum, doğalgaz açık hep yarım kollu falan ınce giyiyorum evın ıcınde ona ragmen bı sıcak basıyor bende acaba anormallıkmi var dıye dusunuyorm
İnşallah cnm geçsin artık, benim de azaldı ama bazen fazla olduğu oluyor.İyiyim canim saolhala mide bulantilari devammediyor ama azaliyor sanki 5. Ayi bekliyorum ozaman rahatlicam ins Sen nasilsin? Bu ara biraz aksattim burayi, ama tam gaz donuyorum
Ben de emin olamıyorumBen hala tam emin olamiyorum arada bi tiktikliyor gibi ama degil gibi ayol hani 2. Gebelikte daha erken hissedecektikbende mi bi hissizlik var yoksa oglum sakin bi bebek mi olacak alllahim insalllah cok amin
En başından beri var mide problemim.Mide yanman başladi erkende sizdede varmi kizlar çok erken basladi yaa
Ayyyy ayni bende senin gibi oldum
O balondan pembe cikinca bi chok gecirdim tabikide sevindim benim bi kizim var esiminde erkek olsaydi belki bidaha yapmazdik gerci biz kalabalik aile istiyoz erkekde olsa yapmayi dusunurduk heralde ama demek istedigim hissettigini cok iyi anlayabiliyorum
Allah hayirli evlat eylesin canim saglikla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?