2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aynen buyuk parçalar almam da kıyafet di ıvır zıvır alırdım erkek olsaydı

Ufff ben de o gümbür gümbür tekmeleri ozledimmmmmmmm

Niye canim ya her hamilelik farklidir
Hayirlisi olsun insallah
Ay yok her hamilelik ayniymis, ben de o umuda sarilmistim ama ayni seyleri yasiyorum Hem de cinsiyet farkli olmasina ragmen ama yine de 3. Ye kapimi kapamıyorum tabi mesafeli duruyorum o ayri gebelik zormus bir daha anladim

Aynen buyuk parçalar almam da kıyafet di ıvır zıvır alırdım erkek olsaydı
Canım sen ayrıntılı ultrason için randevu aldın ya normal bir doktordan aldın demi.yani ayrıntılı için başka birşey yapmaya gerek var mı?

Benı bıraksalar yıcem de esımın gozu ustumde asla yedırmez soguk seylerde ıcmıyorum ama bunalıyor ınsan cıdden
Benimkide aldı da noldu dolapta duruyo hepsi dondurmadan hasta oldun deyip duruyo başımın etini yedi hastalık skntisi ikinci planda bende

Mide yanman başladi erkende sizdede varmi kizlar çok erken basladi yaa
3 aydan itibaren yoğun şekilde yaşıyorum bı elimde gaviskon müptezel gibiyim ama fayda etmiyo soğuk süt bir nebze azaltiyo ama kısa suruyo o da bende önceden de gastrit ve Reflü vardı şimdi volkan varmış gibi midemde ve yemek borumda

Canım sen ayrıntılı ultrason için randevu aldın ya normal bir doktordan aldın demi.yani ayrıntılı için başka birşey yapmaya gerek var mı?
Yok normal doktora gdıosun o diğer ultrasyona gnderıo en alt katta oraya gdıp sıra alıosun genelde bır gun sonraya verıolar

Burda oyle canım senın oldgun yerde öyle olmayabılır burda sdece hamılelere bakmıo o doktor başka sıkıntısı olanlarada bakıo oyuzden sıra oluo bıraz
anladım canım gittiğim hastane gelende tenha oluyor belki ondan yırtarım hayırlısı bklm
Büyükmüş maşşallah benım kızın dünyadan haberi yok erkek mi olsun kızmı die soruyoruz kafasına gore cevap verıo
Senin ki kaç yaşında

Erkek beklıoduk kız çıkınca kaynanam sagolsun baya teselli mahıyetlı sanırım kızda güzel ne olacak sankı kızıma kız kardes olur nr guzel dıo.netten isim arayışında arayıp arayıp bu nasıl bu nasıl die soruyo ben onun kadar heveslı degılım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…