2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bide bu soylenmelerı yokmu resmen sebep arıyorlar soylenmek ıcın
Çok fazla söylenen erkek= eşim evde kadın dirdiri derler ya bizde erkek dirdiri anacim herşeye bahane herseyeee burda günlük gibi yasadiklarimi anlatsam kirilirsiniz gülmekten bı gün hesabıma bakıyormuş bir ay da ona söylenir

Ahaha asagı yukarı tahmın edıyorum benım eşimde aynısı başım agrıyo desem soylenır soyle yaptın boyle yaptın ondan olduda her konuda boyle allahtan sakayla soyluyo tartısmaya donmuyoruzz sen hesaplarına sahıp cık

Biz yeni evli sayılırız hala alışma asamamiz sanırım

Kizlarrrrr ilk çatlağı gördüm karnimda ağlamak istiyorum

Ne fitili kullanıyorsun sen canım. Vajinal bir fitilse ileri doğru biraz sokman lazım. Hemen kalkma çıkmaz o. Ben yatmadan önce atardım. Kalkmazdım bir daha.
Bende fitil kullanıyorum ama benimde geri cikiyr ileri dogru ittikce de yanma oluyor bi türlü yapamadim

Bana isim onerilmesi o kadar sinirimi bozuyo ki abartiyorum belki ama kızıyorum yani bide yıllardır sevgililikten beri koyacağımız isimler belliydi herkes de biliyordu hala soruyolar emin misiniz su guzel bence şu olsun falan eşimin bile aklı karışmış ona ayrı kızıyorum

Ağlama canım annende var mıydı?çok şükür ben henüz görmedim.hergün olmasa da gün aşırı yağlanıyorum.ama çok korkuyorum
Benim 3c çocuk , hiç birinde yağlanmadım krem bile sürmedim . Saysan hepsi 4-5kucuk çatlak alt karin bölgede . Bence bu derinin gevşekliğine bağlı . Bide kilo almayla . Ben az kilo aldım en fazla 6kg falan hamileliklerimde o yüzden çatlağım olmamış ola bilir . Krem ve yağ süren bir sürü arkadasim vardı hiç birinde önlemedi çatlakları da oluştu . Tamamen deriye bağlı bence .

Ağlama canım annende var mıydı?çok şükür ben henüz görmedim.hergün olmasa da gün aşırı yağlanıyorum.ama çok korkuyorum
Annemde az var canım ama kendimde görünce şimdi yırtık gibi bı tuhaf oldum bide simdiden

Senin durum farklıymış canım haklısın etraf fikir verirde eşin ısrarcı olması lazım.
Ben halımden memnunum kaynanamın adını koyma durumumuz vardı kaynanam ben yaşayamadım gelınıme karısmam istedıklerını koysunlar demıs anneme sagolsun.Bide erkek beklıoduk deyıp kız çıkınca hiç umursamama ihtimalide vardı onuda yapmadı benden hevesli isim faln bakıo oyuzden hosuma gttı benım açıkcası bide kaynanam erkek delisi düşün yani

Ben baya olumlu şeyler düşünüyorum alacağım marka ve modeli tam netleştiremedim sadece
Ben de almayı düşünüyorum ya çok kafama yattı. İçine çöküyo diyen duydum ama dikkatli seçilirse sıkıntı olmaz heralde
Galiba bende oyle bsey alacam ya olumlu seyler duydum hep. Ama gidip magazalarda falan cok detayli bakmadim 2 3 yasa kadar kullanacak bsey olsa iyi olur diyorum 2 besik almak istemiyorum
Evet baya kullanışlıymış anne için de bebek için de
Ablam çok memnun. Yeğenim de çok seviyor.
Çok iyi inşallah ben de alırım ben de memnun kalırım

günaydınnnn kızlar umarım herşey yolundadır. epeydir giremeedim. çok yorgun hissediyorum kendimi doktorum kesin şehir dışında artık doktor araştırıyorum birine karar verdim bakalım mart ayı için başlayacağm. üniversite hast. gittim ayrıntılı için 12 marta randevu verdi umarım hepiimiz güzel sonuçlar alırız.

sezeryan olan arkadaşlarım doktor eli diye birşey var diyor. ben çok zolanmıştım uzun süre kalkamadım ama kiloma bağlamıştım. ama aynı dr doğum yapan 2 arkadaş çok kötü doktorun eli iyi değil berbattı dedi. ve 2. bebeğini başka hastanede doğum yapan arkadaş ertesi gün bulaşık dizdim ama bizim doktorda oda yatmış 1 hafta. sizin duyumlarınız var mı kızlar her doktor farklı mı yapıyor amelyatı sizce

Ay yok her hamilelik ayniymis, ben de o umuda sarilmistim ama ayni seyleri yasiyorum Hem de cinsiyet farkli olmasina ragmen ama yine de 3. Ye kapimi kapamıyorum tabi mesafeli duruyorum o ayri gebelik zormus bir daha anladim
Cinsiyeti ayni olmasina ragmen farkli yasiyorum bende
Bende 3.ye 4. Acigim
Allah saglik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…