Bide bu soylenmelerı yokmu resmen sebep arıyorlar soylenmek ıcınBenimkide aldı da noldu dolapta duruyo hepsi dondurmadan hasta oldun deyip duruyo başımın etini yedi hastalık skntisi ikinci planda bende
Çok fazla söylenen erkek= eşimBide bu soylenmelerı yokmu resmen sebep arıyorlar soylenmek ıcın
+1Ay yok her hamilelik ayniymis, ben de o umuda sarilmistim ama ayni seyleri yasiyorumHem de cinsiyet farkli olmasina ragmen ama yine de 3. Ye kapimi kapamıyorum tabi mesafeli duruyorum o ayri gebelik zormus bir daha anladim
Allah bağışlasın3 yaş 4 ay
Ahaha asagı yukarı tahmın edıyorum benım eşimde aynısı başım agrıyo desem soylenır soyle yaptın boyle yaptın ondan olduda her konuda boyle allahtan sakayla soyluyo tartısmaya donmuyoruzzÇok fazla söylenen erkek= eşimevde kadın dirdiri derler ya bizde erkek dirdiri anacim herşeye bahane herseyeee burda günlük gibi yasadiklarimi anlatsam kirilirsiniz gülmekten bı gün hesabıma bakıyormuş bir ay da ona söylenir
Biz yeni evli sayılırız hala alışma asamamiz sanırımAhaha asagı yukarı tahmın edıyorum benım eşimde aynısı başım agrıyo desem soylenır soyle yaptın boyle yaptın ondan olduda her konuda boyle allahtan sakayla soyluyo tartısmaya donmuyoruzzsen hesaplarına sahıp cık
Bende fitil kullanıyorum ama benimde geri cikiyr ileri dogru ittikce de yanma oluyor bi türlü yapamadimNe fitili kullanıyorsun sen canım. Vajinal bir fitilse ileri doğru biraz sokman lazım. Hemen kalkma çıkmaz o. Ben yatmadan önce atardım. Kalkmazdım bir daha.
Bana isim onerilmesi o kadar sinirimi bozuyo ki abartiyorum belki ama kızıyorum yani bide yıllardır sevgililikten beri koyacağımız isimler belliydi herkes de biliyordu hala soruyolar emin misiniz su guzel bence şu olsun falanErkek beklıoduk kız çıkınca kaynanam sagolsun baya teselli mahıyetlı sanırım kızda güzel ne olacak sankı kızıma kız kardes olur nr guzel dıo.netten isim arayışında arayıp arayıp bu nasıl bu nasıl die soruyo ben onun kadar heveslı degılım valla
Ağlama canım annende var mıydı?çok şükür ben henüz görmedim.hergün olmasa da gün aşırı yağlanıyorum.ama çok korkuyorumKizlarrrrr ilk çatlağı gördüm karnimdaağlamak istiyorum
Benim 3c çocuk , hiç birinde yağlanmadım krem bile sürmedim . Saysan hepsi 4-5kucuk çatlak alt karin bölgede . Bence bu derinin gevşekliğine bağlı . Bide kilo almayla . Ben az kilo aldım en fazla 6kg falan hamileliklerimde o yüzden çatlağım olmamış ola bilir . Krem ve yağ süren bir sürü arkadasim vardı hiç birinde önlemedi çatlakları da oluştu . Tamamen deriye bağlı bence .Ağlama canım annende var mıydı?çok şükür ben henüz görmedim.hergün olmasa da gün aşırı yağlanıyorum.ama çok korkuyorum
Annemde az var canım ama kendimde görünce şimdi yırtık gibi bı tuhaf oldum bide simdidenAğlama canım annende var mıydı?çok şükür ben henüz görmedim.hergün olmasa da gün aşırı yağlanıyorum.ama çok korkuyorum
Senin durum farklıymış canım haklısın etraf fikir verirde eşin ısrarcı olması lazım.Bana isim onerilmesi o kadar sinirimi bozuyo ki abartiyorum belki ama kızıyorum yani bide yıllardır sevgililikten beri koyacağımız isimler belliydi herkes de biliyordu hala soruyolar emin misiniz su guzel bence şu olsun falaneşimin bile aklı karışmış ona ayrı kızıyorum
Ben de almayı düşünüyorum ya çok kafama yattı. İçine çöküyo diyen duydum ama dikkatli seçilirse sıkıntı olmaz heraldeBen baya olumlu şeyler düşünüyorum alacağım marka ve modeli tam netleştiremedim sadece
Evet baya kullanışlıymış anne için de bebek için deGaliba bende oyle bsey alacam ya olumlu seyler duydum hep. Ama gidip magazalarda falan cok detayli bakmadim 2 3 yasa kadar kullanacak bsey olsa iyi olur diyorum 2 besik almak istemiyorum
Çok iyi inşallah ben de alırım ben de memnun kalırımAblam çok memnun. Yeğenim de çok seviyor.
Hayırlısı olsun :))Benim kızımda yanına kız kardeş istiyor ama bklm nasip
Allah Allah. Kızlar benden hiç çıkmıyordu fitil. Yanma varsa bi doktora danış, enfeksiyon mu var sende.Bende fitil kullanıyorum ama benimde geri cikiyr ileri dogru ittikce de yanma oluyor bi türlü yapamadim
Cinsiyeti ayni olmasina ragmen farkli yasiyorum bendeAy yok her hamilelik ayniymis, ben de o umuda sarilmistim ama ayni seyleri yasiyorumHem de cinsiyet farkli olmasina ragmen ama yine de 3. Ye kapimi kapamıyorum tabi mesafeli duruyorum o ayri gebelik zormus bir daha anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?