2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar progestan kullanan var mı? Ya da kullanıp bırakan . Doktorum bana 10 gün daha kullan dedi . Kullandım bitti . Yine almam gerekiyor mu acaba . Şimdi doktorada gitmek istemiyorum. Bırakınca bir sey olmuyor dimi

Tünaydın , ben haftaya gideceğim tetanoz vurulmaya. doktoruma sordum yapılması şart dedi. Ama yaptıran arkadaşların yazdıklarını okuyunca biraz tedirginim açıkçası. Kimisinin 3 gün ağrısı olmuş çünkü

Kızlar progestan kullanan var mı? Ya da kullanıp bırakan . Doktorum bana 10 gün daha kullan dedi . Kullandım bitti . Yine almam gerekiyor mu acaba . Şimdi doktorada gitmek istemiyorum. Bırakınca bir sey olmuyor dimi
Herhangi bir şikayetiniz kanamanız vs yoksa bırakabilirsiniz ama yine de önce doktorunuza sorun önce tamam derse bırakın ben öyle yapmıştım. İlacim bittiğinde 7 8 gündür kanama lekelenme olmadı doz mu azaltıp devam edelim yoksa bırakayım mı diye sordum doktoruma onay verince bırakmıştım

Ben kullanıyorum ama sürekli de kullanıcam doktor size devam edin demesiyse bırakabilirsiniz tabi

Günaydın ben yaptırdım aile hekimi doktoruna sor dedi o da yaptır deyince gittim.

Canım ben dün yaptırdım cok asırı bır agrısı yok suanlık sadece boyle cok rahat hareket ettıremıyorsun bırden kasılıyor kol zorlamazsan sıkıntı yasamıyorsun

Doktoruma sorayım yok canım kanamam çok şükür. Zaten vagi -hex diye fitil vermisti akinti icin onu yerlestirirken sanırım zarar verdim. Pembe bir sivi gelmişti çok hafif korkup òyle gitmiştim . Bebekte suyunda bir sorun yok . Dedi alttanda baktı . Dedigim gubi tahrip olmuş olabilir koyarken dedi . Kuru gibi bir fitildi. Sonra önlem alalım yinede onu bırak progestanı kullan . 10 gün kullan dedi . Ne kadar kullanayım diyince .

Benim hiiç ağrım olmadı, yani hiç hissetmedim.

Ben kullanıyorum ama sürekli de kullanıcam doktor size devam edin demesiyse bırakabilirsiniz tabi
Doktoruma sorayım yok canım kanamam çok şükür. Zaten vagi -hex diye fitil vermisti akinti icin onu yerlestirirken sanırım zarar verdim. Pembe bir sivi gelmişti çok hafif korkup òyle gitmiştim . Bebekte suyunda bir sorun yok . Dedi alttanda baktı . Dedigim gubi tahrip olmuş olabilir koyarken dedi . Kuru gibi bir fitildi. Sonra önlem alalım yinede onu bırak progestanı kullan . 10 gün kullan dedi . Ne kadar kullanayım diyince . Ama gel demedi . 1 ay sonra gidiyorum .

Benim hiç ağrım olmadı 4 gün geçti

Peripellas canım çok çok geçmiş olsun.ravbim bebeklerimizi korusun. idrar yolunda enfeksiyon çıkınca değerlerin nasıldı hatirliyomusun.
25 li 30 lu bişeydi canım iki değer yüksekti sonra antibiyotikle 15-20 oldu ama yeterli değilmiş antibiyotik devam.. çok sağol bu arada canım amin inşallah

Telefonla ulaşabiliyorsan ulaş için rahat etsin çünkü bi sıkıntı varsa gerçekten progestan iyi geliyor

Kızlar aşırı gazdan karnım midem boşluklarım acıyor yaa.. Napcam beenn. iş yerinde oklava yutmuş gibi kıvranıyorum.

Kızlar aşırı gazdan karnım midem boşluklarım acıyor yaa.. Napcam beenn. iş yerinde oklava yutmuş gibi kıvranıyorum.
Canım işyerinden bir arkadaşım söyledi onun gaz problemine aşırı iyi gelmiş. Eve gidince bir leğene su kaynatıp koymuş , ayaklarını yakmamaya dikkat ederek yavaş yavaş sokmuş. Biraz bekletmiş sıcak suda. Karnım çok yumuşadı patır patır attım rahatladım dedi. :)

25 li 30 lu bişeydi canım iki değer yüksekti sonra antibiyotikle 15-20 oldu ama yeterli değilmiş antibiyotik devam.. çok sağol bu arada canım amin inşallah
Canım bir şey daha sorucam.tahlil yapılmasa idrar yolu enfeksiyonu olduğunu anlarmiydin yani şikayetin varmiydi yoksa rutin tahlillerdemi çıktı.

Ben yaptırdım hiç ağrımadı eve gelince hafif bir sızıoldu 1-2 saat, snr da hic agrimadi sanirim hemsirenin el hafifligi ile ilgili 2. Doz icinde 3 hafta snr cagirdilar

Biraz ağrıdan ne olur ki, öyle abartılacak bir şey değil gözünüzü korkutmayın. Bazısında hiç ağrı bile olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…