- 9 Temmuz 2019
- 668
- 656
- 33
- 32
Bununla geçmiş olsun canım artık buna şükür ne diyelimBaskı geçti makattan fitil ile sancı azaltıcı verdiler sertleşme el ile hissediliyodu ama bebeğin hareketlerinide ben aktif hissettiğim için önemsemiyodum hiç canım
Amin inşallah ya 30 un altına hiç inmez doğuma kadar inşallahBununla geçmiş olsun canım artık buna şükür ne diyelim
Ben de şaşkın ve üzgünüm canım ama o kadar garip bi his ki bebek hissetcek diye sürekli iyi şeyler düşünmeye ağlamamaya çalışıyorum:/ geceleri yataktan tuvalet için kalktığımda felaket aşağıya baskı oluyodu karnım sertleşiyodu gün içinde bende sanıyorum bebek bi yerde toplandı falan. Allaha şükür tam iyi noktada doktora gelmişim önce hedef 29. Hafta sonra 32 diyo doktorum Allahın izni ile inşallah o günlere taşıyabilirim bebeğimiPeripellas çok geçmiş olsun canım ya şaşırdım şu an nasıl bir ağrıydı tam olarak
geçmiş olsun cabım aklına kötü şeyler getırme evham yapmamaya çalış inşallah bir şey olmayacak bebeğine iyi düşünBen de şaşkın ve üzgünüm canım ama o kadar garip bi his ki bebek hissetcek diye sürekli iyi şeyler düşünmeye ağlamamaya çalışıyorum:/ geceleri yataktan tuvalet için kalktığımda felaket aşağıya baskı oluyodu karnım sertleşiyodu gün içinde bende sanıyorum bebek bi yerde toplandı falan. Allaha şükür tam iyi noktada doktora gelmişim önce hedef 29. Hafta sonra 32 diyo doktorum Allahın izni ile inşallah o günlere taşıyabilirim bebeğimi(
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin iyi ki gitmişsinKızlar bu gün hiç giremedim buraya bunuda hastaneden yazıyorum( geceden beri süren sancıyla sabah doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle rahim ağzı incelmiş bir hafta önce 44mm olan bu sabah 33 e düşmüştü yatış yaptırdılar hastaneye iğne serum fitil derken daha iyiyim çok şükür. Sabah ki duruma göre çıkış yapılcak. Doktor iyi ki önemsememezlik yapmadın deyip durdu o kadar korktum o kadar ağladım ki anlatamam rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Sağol canım dualarınızda banada yer veringeçmiş olsun cabım aklına kötü şeyler getırme evham yapmamaya çalış inşallah bir şey olmayacak bebeğine iyi düşün
Teşekkür ederim canım aminnÇok geçmiş olsun, Allah şifa versin iyi ki gitmişsin
Aynı durumu ben de yaşıyorum canım doktora gittim majezik gargara verdi diş macunumu da parodontax hassas diş etleri için olan aldım ve fırçam sensodyne ekstra yumuşak. Daha iyi ama ara ara hala kanayabliyor. Dişlerini sürekli temiz tutmaya çalış. Gece fırçalamadn uyumaKızlar diş eti kanlanması yasıyorum fırçalıyorum ama okuyor çok fazla napsam sizce hamilelikten mi oluyor anlamıyorum
Çok geçmiş olsun cnmKızlar bu gün hiç giremedim buraya bunuda hastaneden yazıyorum( geceden beri süren sancıyla sabah doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle rahim ağzı incelmiş bir hafta önce 44mm olan bu sabah 33 e düşmüştü yatış yaptırdılar hastaneye iğne serum fitil derken daha iyiyim çok şükür. Sabah ki duruma göre çıkış yapılcak. Doktor iyi ki önemsememezlik yapmadın deyip durdu o kadar korktum o kadar ağladım ki anlatamam rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
İyi düşünelim iyi olsun erken önlem almışsınız bak ne güzel farkedilmeyedebilirdi Allah korusunBen de şaşkın ve üzgünüm canım ama o kadar garip bi his ki bebek hissetcek diye sürekli iyi şeyler düşünmeye ağlamamaya çalışıyorum:/ geceleri yataktan tuvalet için kalktığımda felaket aşağıya baskı oluyodu karnım sertleşiyodu gün içinde bende sanıyorum bebek bi yerde toplandı falan. Allaha şükür tam iyi noktada doktora gelmişim önce hedef 29. Hafta sonra 32 diyo doktorum Allahın izni ile inşallah o günlere taşıyabilirim bebeğimi(
Ben bugün yaptıracağım Eskişehir’deKızlar günaydın. detaylı ultrason yaptıran var mı?
Yada nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Teşekkür ederm canımÇok geçmiş olsun cnm
Cok gecmis olsun canim, benzer durumu ben de 27. Haftalarda yasamistim kizimda. Surekli igne vurulup, fitil kullandim 35e kadar. Karnim oyle serttiki 10dk yuruyemezdim hep yatis verdi doktorum. 36dan sonra ilaclari herseyi biraktirdi artik gelebilir organ gelisimi tamam dedi bu defa kizim gelmediBen de şaşkın ve üzgünüm canım ama o kadar garip bi his ki bebek hissetcek diye sürekli iyi şeyler düşünmeye ağlamamaya çalışıyorum:/ geceleri yataktan tuvalet için kalktığımda felaket aşağıya baskı oluyodu karnım sertleşiyodu gün içinde bende sanıyorum bebek bi yerde toplandı falan. Allaha şükür tam iyi noktada doktora gelmişim önce hedef 29. Hafta sonra 32 diyo doktorum Allahın izni ile inşallah o günlere taşıyabilirim bebeğimi(
Aslında bu bilimsel açıdan da doğru. Kesinlik yok tabi ama ihtimali arttırıyor. Erkek spermler daha hızlı olur ama vücutta kısa süreli yaşarmış, kız spermler de daha yavaş ama uzun süreli yaşarmış. Tam yumurtlama günü ilişki olunca erkek hızlı gidip kapıyor yumurtayıKızlar sorması ayıp bu bebeğin cinsiyetini ovulasyon tarihine göre ilişkiye girmek olayı etkiliyor mu ? Bi yerde okudum eğer yumurtlama gününden önce ilişki olursa bebek kız olurmus yumurtlama günü olursa erkek olurmus. Var mı böyle bisey?
Çok geçmiş olsun canım. Tedbirli olmakla iyi yapmışsın. Endişelenme artık yarıyı geçtik. Geçen hergün bebeğini biraz daha sağlıkla sana getirecek. Rahatlıkla 30'lu haftaları görürsün çok var bu durumla karşılaşan hatta yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi erken gelmesin diye önlem alınıp küsüp 40 tan sonra doğan bebek bile çok.Kızlar bu gün hiç giremedim buraya bunuda hastaneden yazıyorum( geceden beri süren sancıyla sabah doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle rahim ağzı incelmiş bir hafta önce 44mm olan bu sabah 33 e düşmüştü yatış yaptırdılar hastaneye iğne serum fitil derken daha iyiyim çok şükür. Sabah ki duruma göre çıkış yapılcak. Doktor iyi ki önemsememezlik yapmadın deyip durdu o kadar korktum o kadar ağladım ki anlatamam rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Emin misin peki o gün yumurtlama günü olduğunaAslında bu bilimsel açıdan da doğru. Kesinlik yok tabi ama ihtimali arttırıyor. Erkek spermler daha hızlı olur ama vücutta kısa süreli yaşarmış, kız spermler de daha yavaş ama uzun süreli yaşarmış. Tam yumurtlama günü ilişki olunca erkek hızlı gidip kapıyor yumurtayıyumurtlama gününden önce ilişki olursa bu sefer erkek spermler öldüğü için meydan kızlara kalıyor
He bizde öyle olmadı. Hamile kaldığım ay sadece yumurtlama günü ilişki olmuştu benim kız, Süreyya Ayhan gibi bir şey herhalde hepsini geçmiş
Gerçi o da doğru belki o ay kaydı birkaç gün adet olmadığımız için tespit etmek zorEmin misin peki o gün yumurtlama günü olduğuna
Yaa valla biraz içim rahatladı canım ya sağolasınCok gecmis olsun canim, benzer durumu ben de 27. Haftalarda yasamistim kizimda. Surekli igne vurulup, fitil kullandim 35e kadar. Karnim oyle serttiki 10dk yuruyemezdim hep yatis verdi doktorum. 36dan sonra ilaclari herseyi biraktirdi artik gelebilir organ gelisimi tamam dedi bu defa kizim gelmedi39+1 de dogdu sakin kotu dusunme, rabbim zaten bebislerimizi koruyor, bak örnek benim yani erken dogacak cocuk vaktini bekledi oyle geldi seninde oyle olacak bolca dinlen ve su ic, bana doktorum hep su su su derdi artik su lafindan igrenmistim ama sen igrenme bol su ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?