2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Küssün razıyım canım çok şükür moralim düzeldi taburcu oluyorum her hafta ölçüm yapcaklar bir ay boyunca ona göre bakcaz artık, çok teşekkür ederim

Canım ben ovü testi yapıyordum ama cinsiyet için değil hamile kalamıyodum. Yumurtlama günü oldu benim ve kız cinsiyeti:)

Cok gecmis olsun.. onemseyip gitmissin en azindan ki biseyler yapilabiliyo insallah simdiden sonra saglikli bi sekilde devam edersiniz bol bol dinlen

Günaydın kızlar tetenoz aşısı yaptıran var mı ? yaptırmayı düşünüyor musunuz ? sağlık ocağından aradılar da ben ilk gebeliğimde yaptırmamıştım hiç haberim olmamıştı bir sıkıntı da yaşamadım çok şükür siz bu konu da ne düşünüyorsunuz ?

Cok gecmis olsun canim. Evet haklisin dikkat etmeliyiz onemsememezlik yapmaylim hicbiseyi

Aynen valla baktıkça sinir oluyorum gargara yapıyorum tuzla ama bakalım geçer mi

Canım yaptırılması lazımmış doktoruna sor bence

Doktora sorarım olmadı bence canım. Fırçalayıp yatıyorum hep ama kanamasından acıyor zor yapıyprum diş fırçamıda sürekli değiştiriyorum artık delircem

Hepimiz yaptırdık canım ilk dozu yapılması gereken bir aşı

Kızlar diş eti kanlanması yasıyorum fırçalıyorum ama okuyor çok fazla napsam sizce hamilelikten mi oluyor anlamıyorum
Hamilelikte çok normal cnm. Ben hayatımda hiç diş eti kanaması yaşamazdım ilk gebeliğimde de oldu şimdi bunda da. Buraya bir diş hekimi yazmıştı kanamasından korkmayın fırçalayın daha iyi olur diye. Bende onun dediğini uyguladım, kanayacak diye korkarak acıyacak diye hafif hafif yapıyordum. Şimdi çok hafif yapmıyorum daha iyi durumda. Kanayacak diye korkmadan fırçala. Bir de paradontax kullanmıştım ilkinde iyi gelmişti. Yine alacağım şimdi. Toparlıyor biraz o da. İlk gebeliğimde gömülü 20'lik diş ağrısı çekmiştim bir de. Kızım doğduktan sonra 3 aylık mıydı neydi gidip ikisini de ameliyatla aldırdım.

Bence yaptir bende yaptirmayi dusunuyorum ama henuz vakti gelmedi
Hatta ebe esimede yapacak ayni anda

Anladım canım bende fırçalamaya devam zaten o dediğin macuna başladım bakalım iyi gelir inşallah 20lik zor allah korusun valla hamilelikte hiç baş edilmez

Bende sordum doktora lazım mı diye iki yıl önce dustugum için yaptirmislardi 5 yil koruyuculuğu var gerek var mı dedim doktor bunu çocuk için yapiyosun dedi onun bağışıklığı için dedi yenidoğan bebeklerde bebek ölümlerin bir nedeni de tetonozdan dedi yaptır kesin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…