Aynı durumdayız ilk gebelikte Doğuma 1 hafta kala ev taşıdım yerleştırdım Doğuma gittim gayet rahattım bunda salondan mutfağa gidicem diye allah canımı alıyorİlk gebeliğimde tüm işlerimi rahatça yapardım. Bana mısın demezdi işler ama ikincide herşey de hemen yoruluyorum. Yaşlandım galiba :)))
Çok geçmiş olsunKızlar bu gün hiç giremedim buraya bunuda hastaneden yazıyorum( geceden beri süren sancıyla sabah doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle rahim ağzı incelmiş bir hafta önce 44mm olan bu sabah 33 e düşmüştü yatış yaptırdılar hastaneye iğne serum fitil derken daha iyiyim çok şükür. Sabah ki duruma göre çıkış yapılcak. Doktor iyi ki önemsememezlik yapmadın deyip durdu o kadar korktum o kadar ağladım ki anlatamam rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Benimki erkek. Bence yaş ilerlemesi ve ikinci gebelik olması işi değiştiriyor.Aynı durumdayız ilk gebelikte Doğuma 1 hafta kala ev taşıdım yerleştırdım Doğuma gittim gayet rahattım bunda salondan mutfağa gidicem diye allah canımı alıyorYaş geliyor bide kız hantallaştır derler doğru herhalde
İdrar yolu enfeksiyonunun tam da bu etkisini söylemişti dün aile hekimim. Ve şimdi sende okudum. İnşallah enfeksiyondan bir an önce kurtulursun ve herşey yoluna girer.Kızlar bu gün hiç giremedim buraya bunuda hastaneden yazıyorum( geceden beri süren sancıyla sabah doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle rahim ağzı incelmiş bir hafta önce 44mm olan bu sabah 33 e düşmüştü yatış yaptırdılar hastaneye iğne serum fitil derken daha iyiyim çok şükür. Sabah ki duruma göre çıkış yapılcak. Doktor iyi ki önemsememezlik yapmadın deyip durdu o kadar korktum o kadar ağladım ki anlatamam rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
16. Haftada idrarla ilgili şikayetlerim vardı mesela çok tuvaletim geliyodu ama normal yapamıyodum damla damla uzun sürüyodu ilk antibiyotikten sonra geçti bunlar bende bitti sandım tekrar bakalım bi geçmiş mi dediler geçmemişti ama bir belirtisi yoktu sonrasında çok su içiyorum sık tuvalete çıkıyorum diye düşünüyodumCanım bir şey daha sorucam.tahlil yapılmasa idrar yolu enfeksiyonu olduğunu anlarmiydin yani şikayetin varmiydi yoksa rutin tahlillerdemi çıktı.
İnşallah canım ya inan ki eve geldim dünya varmış Allah kimseyi evladıyla sınamasın hastanelere düşürmesinOl
İdrar yolu enfeksiyonunun tam da bu etkisini söylemişti dün aile hekimim. Ve şimdi sende okudum. İnşallah enfeksiyondan bir an önce kurtulursun ve herşey yoluna girer.
İnşallah canım hayırlısıyla
Çok güzel maşallahSimdi detayli ultrasondan ciktim kizlar. Cok şükür hersey yolunda omurilikte belinde bi aciktik görmedi doktor. hic kilo almamistim hersey yolundaymis. Yuzunu tam goremedik uyuyodu kime benziyo anlamadik :) Darisi basiniza
Simdi detayli ultrasondan ciktim kizlar. Cok şükür hersey yolunda omurilikte belinde bi aciktik görmedi doktor. hic kilo almamistim hersey yolundaymis. Yuzunu tam goremedik uyuyodu kime benziyo anlamadik :) Darisi basiniza
Tok mu gittiniz çikolata vs yediniz mi?
Sağol canım deneyeyim bende.Canım işyerinden bir arkadaşım söyledi onun gaz problemine aşırı iyi gelmiş. Eve gidince bir leğene su kaynatıp koymuş , ayaklarını yakmamaya dikkat ederek yavaş yavaş sokmuş. Biraz bekletmiş sıcak suda. Karnım çok yumuşadı patır patır attım rahatladım dedi. :)
İnsalllah canim hic korkma, herseyin bir tedavisi var cok şükürYaa valla biraz içim rahatladı canım ya sağolasınBanada günde En az 10 bardak su 2 kivi dedi bakalım yapcam harfiyen daha hastanede kalmaya korkar oldum. İnşallah benim kızımda vaktini bekler
Ay ben de dis fircalayamiyorum resmen midem bulaniyoBen kanamayı geçtim fırça kılları midemi bulandırıyor saçma şeylerden tiksinti geldi bana ya
Ya bu insanlar niye böyle kolun acımaz nasıl der, bulantım yok dersin olur daha olur sen bekle der, rahatım iyi dersin Allah Allah çeker. Utanmasalar ya senin sürünmen lazım neden iyisin diyeceklerBen hamileliğin en başında idrar yolu enfeksiyonu olmuştum daha bebekten haberim yokken. Gerçekten çok farklı bir şey hani sadece sık tuvalete gitmek de değil durup dururken birden sıkışıyorsun ve sanki tutamayacak gibi bir his. Dışarda yakalanırım korkusuyla çıkamıyordum. Üstelik ilk 3 ay zararlı diye doktor antibiyotiği de bıraktırmıştı. Allahım geçsin diye sürahi sürahi su içiyordum. Aman kızlar su hayat memat meselesi hiç ihmale gelmiyor.
Tetanoz da bende pek acımadı 2. Gün sadece geriye uzanırken hafif bir ağrı hissettim. Birlikte çalıştığım arkadaş sağolsun o kadar abartmıştı ki 3 gün kolumu kullanamadım şöyle kötü oldum böyle kötü oldum. Dedim bu muymuş o meşhur tetanoz. Ağrım yok deyince de 'nasıl ağrımaz, ağrıması lazım' diye dert etti kendine
Ya bende bgun yaptırdım 19artı 4 üm tam aile hekimi arayınca gittim o sıradada doktoruma yazdım aşıyı yaptrıp çıkınca dedki şimdi yaptırma bebek harektleri arttğında 22 li haftalardan snra ayrntlıyıda yapalım snra yaptır dedi ama ben yaptırmştım diyemedimHepimiz yaptırdık canım ilk dozu yapılması gereken bir aşı
Bende 5 kg ile devam ama artık bakmayacağım nereye kadar giderse bebek iyi olsun da veririz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?