Canım stres yapma İnşAllah düzelir herşey Rabbim sağlıklı etsin İnşAllah dualarımız seninleÇok kötü.bir kaç sorun tespit edildi.emara yönlendirildim lütfen dua edin bana.
İnşallah kötü bir şey yoktur dua edeceğimÇok kötü.bir kaç sorun tespit edildi.emara yönlendirildim lütfen dua edin bana.
Aynen yanlara kadar götürdü aleti ben sanıyorum halen mercimekler:) meğer alana yayılmışlarSana sürekli sağa dön sola dön dedi mi beni habire çevirdikendi böbreklerime ve saframa da baktı ayrıyeten
Gözün aydın canım. Boy ve kilosu ne çıktıDetaylı ultrasonumuz çok güzel geçti teyzeleri çikolata yemiştim kıpır kıpırdı zor yakalayıp da baktı doktor amcası bir buçuk saate yakın sürdü bizim
Canım iyi düşün çok duyduk böyle olumsuz şeyler söylenipte sağlıklı bebişler olduğunu. İnşallah senin bebeğin de sağlıklı doğacakBeyinde bazı eksiklikler olduğunu tespit etti 4ten7 buçuğa kadar 3 defa ultrasona girdim bir alanda gelişmemiş bölge olduğunu söyledi tam adını bilmiyorum çünkü latince birşeyler söyledi. Emarla bu tanıyı kesinleştirip sıvı alırız dedi.çocukta zihinsel engelilikten falan bahsetti aklım yerimde değil ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. İnşallah Rabbim en kısa zamanda gönlüne ferahlık verir. Aminn.Çok kötü.bir kaç sorun tespit edildi.emara yönlendirildim lütfen dua edin bana.
Canım sen 19. Haftada sın. Belki geç döllenme ise bebeğin daha küçük olduğu için henüz tam gelişmemiş olabilir mi beyni. İnşallah hiçbir sorun çıkmaz emarda.Beyinde bazı eksiklikler olduğunu tespit etti 4ten7 buçuğa kadar 3 defa ultrasona girdim bir alanda gelişmemiş bölge olduğunu söyledi tam adını bilmiyorum çünkü latince birşeyler söyledi. Emarla bu tanıyı kesinleştirip sıvı alırız dedi.çocukta zihinsel engelilikten falan bahsetti aklım yerimde değil ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Ciddi misin şoktayım şu anBen artık söyleyecek söz bulamıyorum.hep en kötüsünü yaşıyorum.emarı tanıyı kesinleştirmek için çekecekler.%90 sıkıntı var dedi doktorum.Rabbim sen en iyisini bilirsin.
Canım öncelikle ‘herşeyin iyi olacağını’ düşün.bebeğini strese sokma kesinlikle.neler yaşadığını biliyorum ve her ne olursa olsun ve bebeğin seninle ve karnında ‘şükret’Ben artık söyleyecek söz bulamıyorum.hep en kötüsünü yaşıyorum.emarı tanıyı kesinleştirmek için çekecekler.%90 sıkıntı var dedi doktorum.Rabbim sen en iyisini bilirsin.
Canım cok zor bır durum ama nolur isyan etme allahım hayırlısını ver de olmazı olduran odur dua et sureklı ınsallah sıkıntı cıkmaz sağlam denen bebekler sıkıntılı, sorunlu denen bebekler sağlıklı doguyor rabbımden ümidini kesme bizlerde bebegın ıcın dua edecez uzme kendınıBen artık söyleyecek söz bulamıyorum.hep en kötüsünü yaşıyorum.emarı tanıyı kesinleştirmek için çekecekler.%90 sıkıntı var dedi doktorum.Rabbim sen en iyisini bilirsin.
Bende tedavi ile gebe kaldım. Boğazıma bir düğüm oturdu. Onu o kadar iyi anlıyorum ki dua etmekten başka bir şey yok şuan onun için yapacağımız tek şey dua olacak. Ne destekte elinde olmayacak aklından neler geçiyor tahmin ediyorumCanım öncelikle ‘herşeyin iyi olacağını’ düşün.bebeğini strese sokma kesinlikle.neler yaşadığını biliyorum ve her ne olursa olsun ve bebeğin seninle ve karnında ‘şükret’
Bir doktor bebekte sorun var derken bir doktor hiç bir sorun yok herşey yolunda diyebiliyor.%100 sorun var denilen bebeklerde sorunsuz doğabiliyor.böyle düşün.bir doktorun dediği ile karalar bağlama hemen.bebeğin seninle ve hissediyor bunları.
Bizim bu bebekleri ne kadar çok istediğimizi çok iyi biliyorum.bende yaşadım yaşadıklarını dua et bebeğin şuan karnında ve seninle.hiç bir sorun çıkmayacak dualarım seninle
Canım ben iki bebeğimi kaybettim.ilki tamda bu haftalardaydı yaşadığım korkuyu tahmin edebiliyorsundur.her sabah karnıma elimi koyup ağladığım zamanları hatırlıyorum hiç geçmeyecek sanıyordum o zamanlar.şimdi şükrediyorum.iyi olacak diyorum.yapacak hiç bişeyimiz yok.iyi olacağını düşünmekten başka.bebeği onunla karnında çok şükür bak bu ne kadar güzel bişeyBende tedavi ile gebe kaldım. Boğazıma bir düğüm oturdu. Onu o kadar iyi anlıyorum ki dua etmekten başka bir şey yok şuan onun için yapacağımız tek şey dua olacak. Ne destekte elinde olmayacak aklından neler geçiyor tahmin ediyorumrabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayı hepimize nasip eder
410 gram canım boyunu hatırlamıyorumGözün aydın canım. Boy ve kilosu ne çıktı
Zor zamanlar geçirmişsin sende canımCanım ben iki bebeğimi kaybettim.ilki tamda bu haftalardaydı yaşadığım korkuyu tahmin edebiliyorsundur.her sabah karnıma elimi koyup ağladığım zamanları hatırlıyorum hiç geçmeyecek sanıyordum o zamanlar.şimdi şükrediyorum.iyi olacak diyorum.yapacak hiç bişeyimiz yok.iyi olacağını düşünmekten başka.bebeği onunla karnında çok şükür bak bu ne kadar güzel bişey
Allahtan hep hayırlısını diledim o ne bilirse en iyisini bilir yine de ne düşüneceğimi bilmiyorum sanki bir rüyada gibiyim.Gittiğim doktor alanının en iyisi.saatlerce inceledi.emar içinde yine radyoloji profesörüne yolladı yarın bi de o bakacak emarla birlikte.en kesin sonucu tabiki amniyosentez verecek.rabbimden umut kesilmez.
Evet bir ay önce herşey yolundaydı sıkıntı yoktu ama zaten o zaman her uzvu gelişmemiş oluyordu haftası küçük olduğu için.ayrıntılı ultrasonla zamanında bakılınca sıkıntı olduğu farkedildi.inşallah amniyosentezde bir sıkıntı çıkmaz.Doktor %90var diyor ama allahtan ümidi kasmedim daha canım.Canim Sen profesore gidiyodun diye hatirliyorum hani bizle gore daha detayli bakiyodu sana yanlis hatrlamiyosam o zaman gorebilirdi biseyleri ama tabiki ufack olumsuz bsey bile cok dusunduruyo bizi.. yavrun icin elinden geleni tabiki yapacaksn insallah sadece bi rahmin uzerinedir kesinlesen sey iyi sonuc getirirdualarm seninle
Hiç bir şey olmaz inşallah, ben de 19+6 da tetanoz yaptırdım. Bugün de ayrıntılı ultrason yaptırdım. Gayet iyiydi bebeğim doktor hiç bir sorun görmedi. İçinizi ferah tutun :)Ya bende bgun yaptırdım 19artı 4 üm tam aile hekimi arayınca gittim o sıradada doktoruma yazdım aşıyı yaptrıp çıkınca dedki şimdi yaptırma bebek harektleri arttğında 22 li haftalardan snra ayrntlıyıda yapalım snra yaptır dedi ama ben yaptırmştım diyemedimcanım skılfı şimdide inş bi sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?