- 6 Haziran 2019
- 332
- 566
- 23
- 38
Canım arkadaşların dediği gibi haftan çok erken inşallah ondan kaynaklıdır. Nasıl ki başı, karnı ilerde geride çıkabiliyorsa bahsettiğin kısım da sonradan gelişebilir. Zor biliyorum ama içini ferah tutmaya çalış. Amniyosentezle anormallik tespit edilen bir arkadaşım var. Çocuk şu an 3 yaşında zehir gibi kafası, maşallah bir de tatlı. Ki düşün amniyosentez için ne kadar kesin konuşuyorlar.Evet bir ay önce herşey yolundaydı sıkıntı yoktu ama zaten o zaman her uzvu gelişmemiş oluyordu haftası küçük olduğu için.ayrıntılı ultrasonla zamanında bakılınca sıkıntı olduğu farkedildi.inşallah amniyosentezde bir sıkıntı çıkmaz.Doktor %90var diyor ama allahtan ümidi kasmedim daha canım.
1 bucuk saate yakın mii?Anlamadiğim ben doktorumun yönlendirdiği doktordan randevu aldim online olarak adamın randevulari 20 dakikada bir.Nasil bi bucuk saat bakacak ya da o bakmiyor da radyalog mu bakıyor acaba nasil oluyor yahuDetaylı ultrasonumuz çok güzel geçti teyzeleri çikolata yemiştim kıpır kıpırdı zor yakalayıp da baktı doktor amcası bir buçuk saate yakın sürdü bizim
Normalde bugün 18+6olmam lazımken ultrasonda 18+3 çıktı.evet küçük ama yine de bu haftalarda olması lazımdı dedi beyindeki o alan için.hatta o kadar çok incelediki zorlada olsa buldu o alanı ama küçük kalmış dedi.eşimde bende şu an perişanım.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.benim önceden de kayıplarım oldu gebelik başlarında ama şu an yaşadığım acı hepsinden büyük oldu.
Aynen öyle canım neyse ki burda sizlerle konuşuyorum kendimi daha iyi hissediyorum
1 bucuk saate yakın mii?Anlamadiğim ben doktorumun yönlendirdiği doktordan randevu aldim online olarak adamın randevulari 20 dakikada bir.Nasil bi bucuk saat bakacak ya da o bakmiyor da radyalog mu bakıyor acaba nasil oluyor yahu
Bizim pozisyondan kaynaklı uzun sürdü biraz arkasını dönmekte inat etti ama dönene kadar uğraştı doktor olmasaydı tekrar gidecektik 20 dk çok kısa ama en az 40 dk sürüyormuş damarlarına kadar inceliyor her ayrıntıyı1 bucuk saate yakın mii?Anlamadiğim ben doktorumun yönlendirdiği doktordan randevu aldim online olarak adamın randevulari 20 dakikada bir.Nasil bi bucuk saat bakacak ya da o bakmiyor da radyalog mu bakıyor acaba nasil oluyor yahu
Süresi bebişlerin pozisyonuna bağlı değişiyor uslu uslu dönerse her yerini kisa sürerBen 20+1 da kontrole gittiğimde doktorum daha ufak 2 hafta daha gelişsin öyle Detaylı randevusu alırsın dedi bizde 22+0 a aldık gün bekliyoruz Bence de erken Allah ın izniyle her şey duzelecek Gelişecek koç gibi sağlıklı Dogacaklar Allah ın izniyle
Çok geçmiş olsun canım Çok üzüldüm ama ki neyse geçti artık Büyüsunde kocaman olsun Sağlıkla dogsun inşallah küçücük
Bizim hemşiremiz en az 1 saat sürer dedi..perinatolog asistanı 30 dakika ençok dediyaşayıp görücez merakla bekliyorum
Sürmesin ya iyi olur uzun uzunSüresi bebişlerin pozisyonuna bağlı değişiyor uslu uslu dönerse her yerini kisa sürer ☺
Canım sakin ol birşey yoktur insallah benimde yiğenime öyle dediler yok beyninde kist var yok şöyle böyle ama hiçbişey olmadı allahın izniyle sapasağlam içini ferah tut rabbim en güzelini bilir ..Amin.inşallah öyledir benim için kara günler başladı.tam ağlıyorum bebeğim kıpraşıyor geri susuyorum.
Beyinde bazı eksiklikler olduğunu tespit etti 4ten7 buçuğa kadar 3 defa ultrasona girdim bir alanda gelişmemiş bölge olduğunu söyledi tam adını bilmiyorum çünkü latince birşeyler söyledi. Emarla bu tanıyı kesinleştirip sıvı alırız dedi.çocukta zihinsel engelilikten falan bahsetti aklım yerimde değil ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Evet izlemek çok güzel oluyor biz esnediğini falan gördük sıpanınSürmesin ya iyi olur uzun uzuncanım randevusu nasil alınıyor normal randevu gibi mi ?
Bi sonraki detaylı dedi başka bisey demedi ama çokta yoğun bir doktor nasıl olacak bilmiyorum hiçEvet izlemek çok güzel oluyor biz esnediğini falan gördük sıpanınkendi doktorunsa normal başka bir doktora gideceksen birkaç hafta öncesinden alınıyor canım
O kadar çok isterdim ki kist olmasını veya sıvı olmasını.ama olması gereken bir yer yok veya az gelişmiş olabilir dedi.ve o alan çocuğum tüm bilişsel psikomotor alanıyla ilgili.yani bırak zekasını konuşması ve yürümesi hatta yemek yiyebilmesi bile oraya bağlıymış.doktorum alanında en iyisi.emarı çeken prof radyolog bile eğer o böyle birşey söylüyorsa boşa değildir dedi.normal bi doktor ayrıntılı ultrason yapsa belki bu noktayı farketmezdi dedi.zaten doğumdan sonraki anormali çocukların bi çoğu daha önce tespit edilemedigi için oluyor dedi.emarı çektirdim rapor haftaya çıkacak ve amniyosıvısı alınacak.hatta fetal dna yaptırmak istiyordum ama en iyisi amniyodan sıvı alınması dedi.ve sonuca göre çocuk nöroloji uzmanı karar verecek.Canım sakin ol birşey yoktur insallah benimde yiğenime öyle dediler yok beyninde kist var yok şöyle böyle ama hiçbişey olmadı allahın izniyle sapasağlam içini ferah tut rabbim en güzelini bilir ..
Başkasına yönlendirmediyse kendisi yapacaktır canım sonraki randevu tarihini almadıysan arayıp al bir an önce sekreterine de sorarsın detaylı için gelicem diyeBi sonraki detaylı dedi başka bisey demedi ama çokta yoğun bir doktor nasıl olacak bilmiyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?