2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım arkadaşların dediği gibi haftan çok erken inşallah ondan kaynaklıdır. Nasıl ki başı, karnı ilerde geride çıkabiliyorsa bahsettiğin kısım da sonradan gelişebilir. Zor biliyorum ama içini ferah tutmaya çalış. Amniyosentezle anormallik tespit edilen bir arkadaşım var. Çocuk şu an 3 yaşında zehir gibi kafası, maşallah bir de tatlı. Ki düşün amniyosentez için ne kadar kesin konuşuyorlar.
Senin bebiş de inşallah sapasağlam doğacak dualarımız seninle.

Alyaliya canim ins hayirli saglikli haberler alirsin.ben ogluma gebeyken kalbinde bi kapakcik kapanmiyor bobreginde genisleme var sikintili bi bebek dogabilir demislerdi.gobek kismi baya genisceydi gelisimi one gecmisti 5ci aydan sonra.seker hastasi olabilir bebek dediler.ki dogdugunda 24 saat seker takibi yapildi.Allaha sukur sapasaglam tosuncuk gobekli saglikli bi oglum oldu.kalbinede baktirmadim baska yerinede.masallah 5 yasinda sikintimiz yok.dr dedigine baksaydik Allah korusun neler neler.biliyorum paikolojik olarak acaba olabilirmi deyip uzuluyo insan bi yandanda Rabbim hersey senden diyorsun.Allah saglikla hayirla ve vakitlice dogurmayi nasip etsin hepimize.dua et ins hersey cok guzel olacak bebeginde sagliklidir insdrlarin her dedigide dogru degil.o yuzden test filan yaptirmiyorum.vitamin ilaclarida kullanmiyorum saglikli beslenmeye calisiyorum o yeter.sen simdi sikma canini.dogrusu boyle seyler okuyunca detayli usg yaptirmak istemiyorum.su guzelim zamanlarimizi mahvediyoruz ne gerek var

gecen sene 100 de 100 down tesisi konulan bi akrabamiz var hatta karninda bi damar var beynine eksik gidiyo ne biliyim bir suru sikinti ve bir kac dr bunu onayladi.dogdu masallah sapasaglam hicbiseyide yok.ve bunun gibi nice nice benzer olaylar duyduk.hic merak etme Allahtan baska kimse bilemez.kul yapimi ultrason cihazlari ve kulun yorumuyla olacak sey degil.Allah ne derse o.icini ferah tut lutfen

Canim çok tanidigama bu tanilar konuldu ama sapasaglam dogdular yani dert etme insalh bisey yoktur rabbime sığın dua et herzamn yaninda olur ıste bende bu yüzden ikili test falan yaptirmiyom aklimi allak bullak etmelerini istemiyorum hamileligimi güzel geçirmek istiyom nasibimizde insalh saglikli evlatlar nasip eder

Bazı doktorlar da pek bi karamsar arkadaşlar ya. Bana da 13. Haftamda kanama yaşadığımda doktor büyük ihtimal düşük yapacaksın. Kürtaj olman gerekecek. Yüksek ihtimalle düşer dedi defalarca. Çok şükür bebeğim hala benimle. Hatta gıcıklığına bebeğim doğduğunda kucağıma alıp o doktora götürüp, düşer dediğin bebeğe bi bak diyesim var. Alyaliya arkadaşımızı çok iyi anlıyorum. İnsan moral olarak çöküş yaşıyor. Ne yapacağını, başına neler gelebileceğini düşünüyor insan. Gittikçe daha karamsar bi hal almıştım ben. Ta ki kendi doktorumun ben de büyük ihtimal düşmez diyorum demesine kadar...
İnşallah Alyaliya da yarın daha olumlu şeyler duyacak başka bir doktordan. Umutla bekliyorum ben de güzel haberini...

Alyaliya dualarimiz sen ve bebegin icin.. insallah saglicakla doğar. Iyi sonuclar alicaksin canim tevekkul etmeye calis. Hamilelik de evlat da bi tür imtihan. Iyi dusunelim iyi olsun insan bazen beynini kandirmayi da basarabilmeli evet zor ama bebeklerimiz icin yapmalıyız.Suanki psikolojin cok normal kendini uzme ... iyi seyler düşün lutfen hayirli haberlerini bekliyoruz

Alyaliya canim bir ayette diyorki "Rahimlerde olanı (ancak Allah) bilir. Gercekten bu boyle insanlar cokta sanildigi kadar herseyi mukemmel degil sanildigi kadar yanilmaz degil. Acizler yanilabilirler. Herseyi en iyi Allah bilir. İnsallah teslim ol bizde dua edelim dua guzel bir enerjidir. Olumlu enerjiler gonderelim insallah.
Postunu ablama okudum ayni seyleri banada dediler kafasinda bosluk goruyorum yok su gorunuyo vs demisler. Yegenim saglikli dogdu. Ve 6 yasinda. Benim ilk kizimda hersey yolundaydi hersey temiz guzel cikiyordu. Yavrumun bi kulagi yapisik dogdu. Nasil goremediler dedim Sadece dista sikinti elhamdulillah baska biseyi yok diyorum ve diyorum hamile iken ogrenseydim kendime zehir ederdim herseyde bi hayir var.

Yani diyecegim o ki evet insan cok endiseleniyo uzuluyor guzel seyler duymak istiyor ama bunlarin hic biri kesin degil. Kendini de yavrunu da uzme kuzum.. Allah herseyin en iyisini bilir ve hersey onun elindedir. Dualarim seninle ve hepimizle...

Detaylı ultrasonumuz çok güzel geçti teyzeleri çikolata yemiştim kıpır kıpırdı zor yakalayıp da baktı doktor amcası bir buçuk saate yakın sürdü bizim
1 bucuk saate yakın mii?Anlamadiğim ben doktorumun yönlendirdiği doktordan randevu aldim online olarak adamın randevulari 20 dakikada bir.Nasil bi bucuk saat bakacak ya da o bakmiyor da radyalog mu bakıyor acaba nasil oluyor yahu

Ben 20+1 da kontrole gittiğimde doktorum daha ufak 2 hafta daha gelişsin öyle Detaylı randevusu alırsın dedi bizde 22+0 a aldık gün bekliyoruz Bence de erken Allah ın izniyle her şey duzelecek Gelişecek koç gibi sağlıklı Dogacaklar Allah ın izniyle
Aynen öyle canım neyse ki burda sizlerle konuşuyorum kendimi daha iyi hissediyorum

Çok geçmiş olsun canım Çok üzüldüm ama ki neyse geçti artık Büyüsunde kocaman olsun Sağlıkla dogsun inşallah küçücük

1 bucuk saate yakın mii?Anlamadiğim ben doktorumun yönlendirdiği doktordan randevu aldim online olarak adamın randevulari 20 dakikada bir.Nasil bi bucuk saat bakacak ya da o bakmiyor da radyalog mu bakıyor acaba nasil oluyor yahu

Bizim hemşiremiz en az 1 saat sürer dedi..perinatolog asistanı 30 dakika ençok dedi yaşayıp görücez merakla bekliyorum

Bizim pozisyondan kaynaklı uzun sürdü biraz arkasını dönmekte inat etti ama dönene kadar uğraştı doktor olmasaydı tekrar gidecektik 20 dk çok kısa ama en az 40 dk sürüyormuş damarlarına kadar inceliyor her ayrıntıyı

Süresi bebişlerin pozisyonuna bağlı değişiyor uslu uslu dönerse her yerini kisa sürer

Amin.inşallah öyledir benim için kara günler başladı.tam ağlıyorum bebeğim kıpraşıyor geri susuyorum.
Canım sakin ol birşey yoktur insallah benimde yiğenime öyle dediler yok beyninde kist var yok şöyle böyle ama hiçbişey olmadı allahın izniyle sapasağlam içini ferah tut rabbim en güzelini bilir ..

İnşallah bişey çıkmaz dualarım seninle

Sürmesin ya iyi olur uzun uzuncanım randevusu nasil alınıyor normal randevu gibi mi ?
Evet izlemek çok güzel oluyor biz esnediğini falan gördük sıpanın kendi doktorunsa normal başka bir doktora gideceksen birkaç hafta öncesinden alınıyor canım

Arkadaşlar başım çok ağrıyor iki gündür.çok sabrettim ağrı kesici almamak için bildiğim tüm doğal yöntemleri yaptım olmadı dün gece 1 tane parol içtim.Yine geçmedi varmı önerileriniz.

Canım sakin ol birşey yoktur insallah benimde yiğenime öyle dediler yok beyninde kist var yok şöyle böyle ama hiçbişey olmadı allahın izniyle sapasağlam içini ferah tut rabbim en güzelini bilir ..
O kadar çok isterdim ki kist olmasını veya sıvı olmasını.ama olması gereken bir yer yok veya az gelişmiş olabilir dedi.ve o alan çocuğum tüm bilişsel psikomotor alanıyla ilgili.yani bırak zekasını konuşması ve yürümesi hatta yemek yiyebilmesi bile oraya bağlıymış.doktorum alanında en iyisi.emarı çeken prof radyolog bile eğer o böyle birşey söylüyorsa boşa değildir dedi.normal bi doktor ayrıntılı ultrason yapsa belki bu noktayı farketmezdi dedi.zaten doğumdan sonraki anormali çocukların bi çoğu daha önce tespit edilemedigi için oluyor dedi.emarı çektirdim rapor haftaya çıkacak ve amniyosıvısı alınacak.hatta fetal dna yaptırmak istiyordum ama en iyisi amniyodan sıvı alınması dedi.ve sonuca göre çocuk nöroloji uzmanı karar verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…