2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

@alyalkuzum bence ayrıntılı için hala küçük bebeğin bu yüzden gelişmemiş çıkabilir şuan kendini üzüp bebeğe dert etme ne olur dualarımız seninle ve meleginle

@alyalkuzum bence ayrıntılı için hala küçük bebeğin bu yüzden gelişmemiş çıkabilir şuan kendini üzüp bebeğe dert etme ne olur dualarımız seninle ve meleginle
Normalde bugün 18+6olmam lazımken ultrasonda 18+3 çıktı.evet küçük ama yine de bu haftalarda olması lazımdı dedi beyindeki o alan için.hatta o kadar çok incelediki zorlada olsa buldu o alanı ama küçük kalmış dedi.eşimde bende şu an perişanım.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.benim önceden de kayıplarım oldu gebelik başlarında ama şu an yaşadığım acı hepsinden büyük oldu.

İnşaallah bi sorun çıkmaz dua edelim bol bol içini ferah tutmaya çalış allah büyüktür o yoktan var etti sağlıkla kucağına almayı da nasip edecektir

Ben artık söyleyecek söz bulamıyorum.hep en kötüsünü yaşıyorum.emarı tanıyı kesinleştirmek için çekecekler.%90 sıkıntı var dedi doktorum.Rabbim sen en iyisini bilirsin.
Kalbini ferah tut biliyorum çok zor ama doktor yanılıyo da olabilir daha bebeğin çok küçük Allah inşallah sağlıkla kucağına aldırsın canım iyi düşünelim iyi olsun umarım

Canım doktor bana bugün bakarken böyle bakıyoruz ama kesinliği yok bunun dedi insallah bir sonraki adımda olumlu haberler alacaksınız Allah büyük canım benim

Alyaliya 18+3 bana göre epey küçük gibi geldi ya. Ben 21deyim daha gitmedim ayrıntılıya. Belki önümüzdeki hafta içinde o küçük alan tamamen gelişmiş olacak. Amniyosentez yapılsa bile Allahın izniyle sonuçlar tertemiz çıkacak ben inanıyorum. Rabbime emanet olsun yavrun...

Amin.inşallah öyledir benim için kara günler başladı.tam ağlıyorum bebeğim kıpraşıyor geri susuyorum.

Canım kötü düşünme inşallah güzel olucak stres yapma bebeğin için allah bilir herşeyin en iyisini

Amniyosentez sonucu ne zaman çıkarmış acaba? Allah'tan ümit kesilmez inşallah arkadaşım dediği gibi küçük diyedir ya

AMA daha 19 cu haftadasin bize 22 hafta falan dediler. Yani benm 10 martta olacak baya buyumus olacak belkide erken oldugu icindir tabiki umudu kesme rabbim varsa bile bi anda duzeltir istedkten sonra ama bence bsey ckmayacak allahin izniyle

Amin.inşallah öyledir benim için kara günler başladı.tam ağlıyorum bebeğim kıpraşıyor geri susuyorum.
Biliyorum ki herşey netleşene kadar yüreğin de kafan da rahat etmeyecek. Öyleyse bir an önce güzel hayırlı haber alırız inşallah canım. Eğer varsa zemzem suyu iç. Şifa olsun, derdini sıkıntını alsın İnşallahh...

Ben artık söyleyecek söz bulamıyorum.hep en kötüsünü yaşıyorum.emarı tanıyı kesinleştirmek için çekecekler.%90 sıkıntı var dedi doktorum.Rabbim sen en iyisini bilirsin.
İnşAllah yanılırlar çok üzüldüm canım yine dua edelim iyi olsun Rabbim dilerse herşey düzelir

İyi geceler kizlar bugun bende ayrintili ultrason icin kayseride kalmamis sehir hastanesinde yetisebilirsem ankarada yaptiracam artik. Bu arada dr a dedim ben hala cinsiyeti ogrenemedim bakalim dedi veeee kizima kiz kardes geliyooo %90 kiz dedi bu saatten sonra degismez herhalde diyorum Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin yavrularimiza insallah.. Birde ben su igneden dayanamayip bir daha vurundum insan cocuklari icin herseye katlaniyor. Birde progestan fitil verdi onu da kullanacam insallah zamaninda dogururuz yavrularimizi amin..

İnş korktuğun gibi olmaz sonuçlar iyi gelir rabbim yardımcın olsun dualarımdasın

Allah korusun canım ya. Doktoruna çok güveniyorsun biliyorum ama başka doktorlara da görünmende fayda var. Dilerim güzel sonuçlar alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…