Normalde bugün 18+6olmam lazımken ultrasonda 18+3 çıktı.evet küçük ama yine de bu haftalarda olması lazımdı dedi beyindeki o alan için.hatta o kadar çok incelediki zorlada olsa buldu o alanı ama küçük kalmış dedi.eşimde bende şu an perişanım.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.benim önceden de kayıplarım oldu gebelik başlarında ama şu an yaşadığım acı hepsinden büyük oldu.@alyalkuzum bence ayrıntılı için hala küçük bebeğin bu yüzden gelişmemiş çıkabilir şuan kendini üzüp bebeğe dert etme ne olur dualarımız seninle ve meleginle
İnşaallah bi sorun çıkmaz dua edelim bol bol içini ferah tutmaya çalış allah büyüktür o yoktan var etti sağlıkla kucağına almayı da nasip edecektirEvet bir ay önce herşey yolundaydı sıkıntı yoktu ama zaten o zaman her uzvu gelişmemiş oluyordu haftası küçük olduğu için.ayrıntılı ultrasonla zamanında bakılınca sıkıntı olduğu farkedildi.inşallah amniyosentezde bir sıkıntı çıkmaz.Doktor %90var diyor ama allahtan ümidi kasmedim daha canım.
Kalbini ferah tut biliyorum çok zor ama doktor yanılıyo da olabilir daha bebeğin çok küçük Allah inşallah sağlıkla kucağına aldırsın canımBen artık söyleyecek söz bulamıyorum.hep en kötüsünü yaşıyorum.emarı tanıyı kesinleştirmek için çekecekler.%90 sıkıntı var dedi doktorum.Rabbim sen en iyisini bilirsin.
Canım doktor bana bugün bakarken böyle bakıyoruz ama kesinliği yok bunun dedi insallah bir sonraki adımda olumlu haberler alacaksınız Allah büyük canım benimNormalde bugün 18+6olmam lazımken ultrasonda 18+3 çıktı.evet küçük ama yine de bu haftalarda olması lazımdı dedi beyindeki o alan için.hatta o kadar çok incelediki zorlada olsa buldu o alanı ama küçük kalmış dedi.eşimde bende şu an perişanım.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.benim önceden de kayıplarım oldu gebelik başlarında ama şu an yaşadığım acı hepsinden büyük oldu.
Aynen öyle canım neyse ki burda sizlerle konuşuyorum kendimi daha iyi hissediyorumAmin canım. 37yi görsek tamamdır. Az da kaldı zaten. Kendimize dikkat etmemiz lazım. Kendi doktorumuz olıcaz yeri gelince....
İnşallah çok sağol.bir mucize olsun inşallah.amniyosenteze de bakalım daCanım doktor bana bugün bakarken böyle bakıyoruz ama kesinliği yok bunun dedi insallah bir sonraki adımda olumlu haberler alacaksınız Allah büyük canım benim
Amin canım hepimizinkini inşallahGeçmiş olsun canım. Allah korusun bebeğini
Amin.inşallah öyledir benim için kara günler başladı.tam ağlıyorum bebeğim kıpraşıyor geri susuyorum.Alyaliya 18+3 bana göre epey küçük gibi geldi ya. Ben 21deyim daha gitmedim ayrıntılıya. Belki önümüzdeki hafta içinde o küçük alan tamamen gelişmiş olacak. Amniyosentez yapılsa bile Allahın izniyle sonuçlar tertemiz çıkacak ben inanıyorum. Rabbime emanet olsun yavrun...
Canım kötü düşünme inşallah güzel olucak stres yapma bebeğin için allah bilir herşeyin en iyisiniBeyinde bazı eksiklikler olduğunu tespit etti 4ten7 buçuğa kadar 3 defa ultrasona girdim bir alanda gelişmemiş bölge olduğunu söyledi tam adını bilmiyorum çünkü latince birşeyler söyledi. Emarla bu tanıyı kesinleştirip sıvı alırız dedi.çocukta zihinsel engelilikten falan bahsetti aklım yerimde değil ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Amniyosentez sonucu ne zaman çıkarmış acaba? Allah'tan ümit kesilmez inşallah arkadaşım dediği gibi küçük diyedir yaAllahtan hep hayırlısını diledim o ne bilirse en iyisini bilir yine de ne düşüneceğimi bilmiyorum sanki bir rüyada gibiyim.Gittiğim doktor alanının en iyisi.saatlerce inceledi.emar içinde yine radyoloji profesörüne yolladı yarın bi de o bakacak emarla birlikte.en kesin sonucu tabiki amniyosentez verecek.rabbimden umut kesilmez.
Evet bir ay önce herşey yolundaydı sıkıntı yoktu ama zaten o zaman her uzvu gelişmemiş oluyordu haftası küçük olduğu için.ayrıntılı ultrasonla zamanında bakılınca sıkıntı olduğu farkedildi.inşallah amniyosentezde bir sıkıntı çıkmaz.Doktor %90var diyor ama allahtan ümidi kasmedim daha canım.
Biliyorum ki herşey netleşene kadar yüreğin de kafan da rahat etmeyecek. Öyleyse bir an önce güzel hayırlı haber alırız inşallah canım. Eğer varsa zemzem suyu iç. Şifa olsun, derdini sıkıntını alsın İnşallahh...Amin.inşallah öyledir benim için kara günler başladı.tam ağlıyorum bebeğim kıpraşıyor geri susuyorum.
Benimde senin gibi inşallah yer değişir de bebişler öne gelir vallahi tekmeyi yemek istiyorum bendeVar canım yüz fotoğrafımız ama çok net değil çünkü plesantam öndeymiş onun arkasında kalıyor bebişim hissetmemem de ondanmış
İnşAllah yanılırlar çok üzüldüm canım yine dua edelim iyi olsun Rabbim dilerse herşey düzelirBen artık söyleyecek söz bulamıyorum.hep en kötüsünü yaşıyorum.emarı tanıyı kesinleştirmek için çekecekler.%90 sıkıntı var dedi doktorum.Rabbim sen en iyisini bilirsin.
Canım rabbim sıkıntını gidersin inş güzel sonuçlar alırsınÇok kötü.bir kaç sorun tespit edildi.emara yönlendirildim lütfen dua edin bana.
İnş korktuğun gibi olmaz sonuçlar iyi gelir rabbim yardımcın olsun dualarımdasınBeyinde bazı eksiklikler olduğunu tespit etti 4ten7 buçuğa kadar 3 defa ultrasona girdim bir alanda gelişmemiş bölge olduğunu söyledi tam adını bilmiyorum çünkü latince birşeyler söyledi. Emarla bu tanıyı kesinleştirip sıvı alırız dedi.çocukta zihinsel engelilikten falan bahsetti aklım yerimde değil ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Allah korusun canım ya. Doktoruna çok güveniyorsun biliyorum ama başka doktorlara da görünmende fayda var. Dilerim güzel sonuçlar alırsın.Beyinde bazı eksiklikler olduğunu tespit etti 4ten7 buçuğa kadar 3 defa ultrasona girdim bir alanda gelişmemiş bölge olduğunu söyledi tam adını bilmiyorum çünkü latince birşeyler söyledi. Emarla bu tanıyı kesinleştirip sıvı alırız dedi.çocukta zihinsel engelilikten falan bahsetti aklım yerimde değil ne düşüneceğimi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?