2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Dua edicez canım birbirimiz için burda bir aile gibi olduk 4 aydır kimseye söyliyemediklerimizi birbirimzle paylaştık inşallah bebeğin ve senin için herşey en güzel şekilde sonuçlanır.Ben en içten şekilde diliyorum bunu ..

Hiç bir şey olmaz inşallah, ben de 19+6 da tetanoz yaptırdım. Bugün de ayrıntılı ultrason yaptırdım. Gayet iyiydi bebeğim doktor hiç bir sorun görmedi. İçinizi ferah tutun :)
Rahatladım kzlar herkes aynı hafta yaptrmış Şeker içinde 23 e çağırdı o da biraz erken geldi ama 24 28 arası diyo genelde hekimler neyse bunlar basit meseleler arkdşımızn bebeğine acik şifalar olsun inş tertemz gelsn sonuçları

İnşallah güzel sonuçlar çıkar. Hepimiz dua ediyoruz

Insallah korktugun basina gelmez canim dualarimiz seninle

Alyaliya canım şimdi okudum içinden geçirdiklerini az çok tahmin edebiliyorum buraya hangimiz ne yazsak etki etmeyecek farkındayım. Sadece dua edebiliriz keşke elden fazlası gelse Rabbim bebeklerimize akıl ve beden sağlığı versin inşaAllah gönlünüze ferahlık versin 1 hafta sonra iyi haberler almayı nasip etsin

Kizlar 5. Aya giricem folik asiti birakabilir miyim?Siz içiyor musunuz?4 lü testte ntd riski de cikmadi

Benimde detaylı çok sürmedi kısa tuttu doktor sen en azından alanında en iyilerine gitmişsin bir sorun bir sknti varsa öncesinde haberin olacak ne söylesem için rahatlamaz biliyorum ben çok defa kürtaj için randevu almıştım ama gidememistim şimdi pişmanım öyle düşündüğüm için bile o yüzden senin durumunu düşünemiyorum bile ama kader diye birşey var belki doğumda nelerle karşılasicaz Allah korusun hiç birşeyin garantisi yok sadece kendini çok yipratmamaya çalış en iyisini doktorların düşünecektir

Kizlar antiyotik kullanıyordum soğuk algınlığı ve sinüzit için soğuk algınlığı geçti ama sesim düzelmedi başımın sağ tarafı ve sağ kulağım hala agriyo bir hafta olmak üzere bide ateşim hep 37.3-37.6 arası pek dusmuyo sizce normal midir

Teşekkür ederim canım allah hepimizin evladını bağışlasın ama ben duruma kendimi alıştırdım benim durumumda olanların genellikle gebeliği sonlandırılmış şimdi psikolojimi hazırlıyorum çok zor bir durum ama yapacak birşey yok.Tabiki allahtan umut kesilmez.bakalım emar ve amniyosentezden ne sonuç çıkacak.ona göre bir yol çizeceğiz.

Soğuk algınlığı geçtiyse ateşinin de düşmesi lazım aslında. Doktora bir daha görün istersen cnm

Çok geçmiş olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…