Mg olarak yazdığına emin misiniz ben oceon mummy kullanıyorum onda yazan değer mq mq nün internetten miligram olarak değerine baktım çok küçük bı miktar ciktiefa mom da eskı kullandığımız oranda folat var bılmıyorum zararlı mı ben de ıcıyorum ama doktor verdı anlamadım
Bünye meselesi galiba. Ben din kuzenimin evinde tartılmıstım 56 çıktım bugün sağlık ocagında tarttılar 54 çıktım 52ydi baslangıcım biz kendi tartımıza göre takip ediyoruz dedi tartıları da kaliteliydi ona göre 2 kilo almıs görünüyorum gayet iyi dediBence normal.... Benim ki fazla 7 kilo almışım maalesef 20. Haftadayim
Bende istah kesiyor oyuzden aksamlari aliyorum artikAynen ben de 7 kilo aldım. Vitamin ilacı iştah açıyor. Ayrıca ilacın kendi de kilo yapıyor.
Sende kusma falan mı olmuştu. Vitamin ilacı iştah kesmemesi lazım. Senin bünyen hamileliğe bu şekilde tepki veriyor demek ki. Ben zaten normalde de yemek yemeyi çok seven bir insanım gerçi :)))Bende istah kesiyor oyuzden aksamlari aliyorum artik
Ben göztepe medical parktan aldım randevu. Çok araştıramadım. Doktor nasıldır bilmiyorum açıkçası.Kizlar merhaba, detaylı ultrason yaptirdiniz mi? İstanbul Anadolu yakasında perintolog önerir misiniz? Çok teşekkür ederim
Hayir kusma olmadi bende canim bilmiyorum ya bana kalsa ben bir an once birakmak istiyorum vitamini ama doktorum hamilelik sonuna kadar devam etmem icin israr ediyoSende kusma falan mı olmuştu. Vitamin ilacı iştah kesmemesi lazım. Senin bünyen hamileliğe bu şekilde tepki veriyor demek ki. Ben zaten normalde de yemek yemeyi çok seven bir insanım gerçi :)))
Benim kizim zaten kardes istiyordu, yadirgamadi hatta ne zaman gelecek deyip duruyo. Arada karnima
Sarilip opuyor, oyuncaklariyla oynarken bazen soruyorum kardesinle paylasacaksin degil mi diyebazen hayir diyor bazen evet diyor karsesin gelince napicaksin diyorum, onu opucem salliycam uyutucam diyo bazen yemek yerken durup dururken keske
Kardesimde olsaydi birlikte yerdik diyorsimdilik durumlar boyle ama tabi bebis gelince neler olur bilemiyorum
Bu fikir benim de hoşuma gidiyor hediye getrmesi olumlu bir tanışma için güzel olurBiz sadece yazın kardeşi geleceğini ve gelirken ona hediye getireceğini söyledik. Şimdi merakla bekliyor. Hatta dolabından yazlık tişört çıkartmış. Kardeşi geldiğinde onu giyecekmiş hahahjahaha:))))))
Hediyesini de merakla bekliyor. Biz alıcaz ve doğduğu gün ona vericez kardeşin getirdi diye :))))
Ben de 6.5 almışım cumartesi doktor söylendi birazBence normal.... Benim ki fazla 7 kilo almışım maalesef 20. Haftadayim
ya aslında kasılma nasıl bişey tam bilmiyorum ama sıkışma göbek üstü göğsün hemen altlarında oluyo. Tuvaletten sonra geçiyo.Tuvalet olduğundan eminsen sıkıntı değildir herhalde cnm. Çünkü benim bahsettiğim çok sıkıntılı bir hal oluyor. Yürürken bile böyle rahmin kasıldıysa yürüyemiyorsun, aşırı rahatsız edici bir şey yani. Komple karnın taş oluyor.
canim ben 5 aylik olsun dr a gideyimMerhaba hanımlar bebişlerin cinsiyet bilgilerini yazabilir misiniz beni etiketleyerek, tabloda sizinkiler eksik kaldı
@kucukbi bizim erkek canımMerhaba hanımlar bebişlerin cinsiyet bilgilerini yazabilir misiniz beni etiketleyerek, tabloda sizinkiler eksik kaldı
hala öğrenmediniz micanim ben 5 aylik olsun dr a gideyim
kesinlestireyim yazarim ins
ne yalan diyim icimde tuhaf bi his cinsiyett3 yanilmis olabilir drum diye.5aylik olmadan inanmam.
Biri kız biri erkekti en son İnşAllah değişmezMerhaba hanımlar bebişlerin cinsiyet bilgilerini yazabilir misiniz beni etiketleyerek, tabloda sizinkiler eksik kaldı
400 mcg yazıyor miligram değil o zaman şimdi fark ettımMg olarak yazdığına emin misiniz ben oceon mummy kullanıyorum onda yazan değer mq mq nün internetten miligram olarak değerine baktım çok küçük bı miktar cikti
Melih atagün güven diye çok iyi bir dr. Var bütün cihazları son model tog etmiştim 950 dedi tabi çok pahalı ama pazarlık yapılabilir, ben kendisine instegramdan yazdım yardımcı olurum dedi, gerçi ben avrupa yakasında oturuyorum ali ekiz bakacak ama 24. Haftada bakicaklar eşim de gidelim melih beye o 18-22 arasın da bakıyor diyo bakalım artık...Kizlar merhaba, detaylı ultrason yaptirdiniz mi? İstanbul Anadolu yakasında perintolog önerir misiniz? Çok teşekkür ederim
en son 13+1 di kız denildi ama 20 haftalık olunca netleşiyor o yüzden kesin gözüyle bakmıyorum.4 boyutluya girmiştim 13+2 de o da tahminbile yapmadı ayrıntılı zamanı söyleriz deniyince birde gecen sene 16 haftalıkken kız denilip erkek erkek denilip kız olan bebekler var ailemizde o yüzdende beklemek istiyorumhala öğrenmediniz mi
Bencede ayrıntılıya kadar beklemek lazım hele alışveriş yapmamak lazımen son 13+1 di kız denildi ama 20 haftalık olunca netleşiyor o yüzden kesin gözüyle bakmıyorum.4 boyutluya girmiştim 13+2 de o da tahminbile yapmadı ayrıntılı zamanı söyleriz deniyince birde gecen sene 16 haftalıkken kız denilip erkek erkek denilip kız olan bebekler var ailemizde o yüzdende beklemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?