2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

O
Bence normal.... Benim ki fazla 7 kilo almışım maalesef 20. Haftadayim
Bünye meselesi galiba. Ben din kuzenimin evinde tartılmıstım 56 çıktım bugün sağlık ocagında tarttılar 54 çıktım 52ydi baslangıcım biz kendi tartımıza göre takip ediyoruz dedi tartıları da kaliteliydi ona göre 2 kilo almıs görünüyorum gayet iyi dedi

Kizlar merhaba, detaylı ultrason yaptirdiniz mi? İstanbul Anadolu yakasında perintolog önerir misiniz? Çok teşekkür ederim

Kizlar merhaba, detaylı ultrason yaptirdiniz mi? İstanbul Anadolu yakasında perintolog önerir misiniz? Çok teşekkür ederim
Ben göztepe medical parktan aldım randevu. Çok araştıramadım. Doktor nasıldır bilmiyorum açıkçası.

Sende kusma falan mı olmuştu. Vitamin ilacı iştah kesmemesi lazım. Senin bünyen hamileliğe bu şekilde tepki veriyor demek ki. Ben zaten normalde de yemek yemeyi çok seven bir insanım gerçi :)))
Hayir kusma olmadi bende canim bilmiyorum ya bana kalsa ben bir an once birakmak istiyorum vitamini ama doktorum hamilelik sonuna kadar devam etmem icin israr ediyo
Kutuyu bitirimde belki birakirim

Ne güzel epey hevesli o zmn sizinki, bizde degisken oluyor gün gun, peki siz neler hissediyorsunuz iki cocuklu hayat hakkında ? Acaba ikiye bolundugumuzde işler nasıl olacak

Bu fikir benim de hoşuma gidiyor hediye getrmesi olumlu bir tanışma için güzel olur

Bence normal.... Benim ki fazla 7 kilo almışım maalesef 20. Haftadayim
Ben de 6.5 almışım cumartesi doktor söylendi biraz iştah nasıl dedi yerinde dedim dikkat edin hızlı kilo alımları kötü etkileyebilir bel, sırt ağrısı vs diye. Kalori harca diye başladı. Dikkat etmeye çalışıyorum yediklerine aslında ama hareket kısmında haklı :) kanamalı süreç geçirdikten sonra en ufak hareketimde eşim durduruyor beni öyle bir duruma geldik şu an. Bu ay daha az kilo almış gitmek hedefim bakalım :)

ya aslında kasılma nasıl bişey tam bilmiyorum ama sıkışma göbek üstü göğsün hemen altlarında oluyo. Tuvaletten sonra geçiyo.

canim ben 5 aylik olsun dr a gideyim
kesinlestireyim yazarim ins
ne yalan diyim icimde tuhaf bi his cinsiyett3 yanilmis olabilir drum diye.5aylik olmadan inanmam.

Melih atagün güven diye çok iyi bir dr. Var bütün cihazları son model tog etmiştim 950 dedi tabi çok pahalı ama pazarlık yapılabilir, ben kendisine instegramdan yazdım yardımcı olurum dedi, gerçi ben avrupa yakasında oturuyorum ali ekiz bakacak ama 24. Haftada bakicaklar eşim de gidelim melih beye o 18-22 arasın da bakıyor diyo bakalım artık...

hala öğrenmediniz mi
en son 13+1 di kız denildi ama 20 haftalık olunca netleşiyor o yüzden kesin gözüyle bakmıyorum.4 boyutluya girmiştim 13+2 de o da tahminbile yapmadı ayrıntılı zamanı söyleriz deniyince birde gecen sene 16 haftalıkken kız denilip erkek erkek denilip kız olan bebekler var ailemizde o yüzdende beklemek istiyorum

Bencede ayrıntılıya kadar beklemek lazım hele alışveriş yapmamak lazım benimde iki bebeğimede kız dedi iki doktorumda 16+1 de ( 2 doktorda takipteyim) ayrıntılıda biri erkek dedi perinatolog ama bana sorarsan hâlâ emin değilim bakalım bir kaç defa daha aynı derlerse inanırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…