2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım ben 1 buçuk yıldır bu kaşıntıyla uğraşıyorum hâlâ da devam ediyor 3 gün iyiyse 4. Gün başlıyor evde travacort krem eksik etmiyorum hemen o gece kullanıyorum bir kaç gün rahatlıyorum gebeliğede zararı yok doktorum verdi istersen bi dene

Canım rahmin bir anda sertleşip biryere toplanması genelde son tremesterda olması gereken bir durum benim 16 haftada günde iki üç kez oluyordu.ultrasondada çıktı.Ama magnezyumu ikiye çıkarınca rahatladım
O durum bende de oluyor hemde 12. Haftadan sonra sürekli yaşadım dra anlatıyordum anlamıyordu en sonunda dru değiştirdim o da korkulacak bişey değil dedi ama magnezyum verdi sonra kendim dahiliyeye gittim o idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye tahlil istedi ve bakteri çıktı kadın doğum doktorlarının hiçbirisi içime sinmiyor ya hep öylesine bakıyorlar sanki iyice sinirlerim bozuldu

Canım forumda çok aktif değildim ama seni okuyunca sana dua ettiğimi bil istedim. Allah seni-bizi bir yola koydu ve sana-bize düşen o yolda yürüyüp sabretmek şükretmek. Herşeyde bir hayır vardır Allah a sığın doktoruna güven alnının akıyla geç bu sınavından.

ben benimkine video cekip gonderdim hala normal diyor. perinatolog a gidecegim. ona soracagım

Gynomax diye bir fitil kullanmıştım daha önce sanırım yine onu alaceğım ama bu kremi de alayım ben yine de.sağol canım

Allah razı olsun canım benim

Bugün bebeğim çok az hareket ediyor gözüm mü değdi sürekli aktif diye yoksa endişelenmeli miyim acaba?

Aynen öyle canım galiba herkeste bir olmuyor zor inşallah hayırlısıyla geçer bugğnşer

kızlar tetenoz aşısını tam olarak kaçıncı haftada yaptırmak lazım benı sağlık ocağından aramadılar hıc. şuan 19.haftadayım

Canim hayat devam ediyor tabiki zor psikolojik olarak ama soyle dusun
Allah Tasiyamayacagi yuku vermez kuluna herseyin hayirlisi olsun
Ben Nipt test denilen testi yaptirmistim butun trisomi hastaliklarini tespit ediyor 10 gun icinde sonuc cikar dediler 10 gun sonrasinda aradigimda ayni kani 2.kez analiz edicez dediler cok uzuldum korktum endiselendim hatta instagramdan down sendromlu cocuklari takipe aldim rabbim verdiyse yapacak bise yok o ben evladim karnimda tasiyorum sirf boyle diye sevmemezlik yapamiyosun ya
Doktora kontrol a gittigimde sonuclar temiz dedi cok sevindim ama herne olursa olsun kabulum du
Rabbim yardimcin olsun

Bugün bebeğim çok az hareket ediyor gözüm mü değdi sürekli aktif diye yoksa endişelenmeli miyim acaba?
Bende ne zmn cok hareketli diye dusunsem ertesi gun az hareket ediyor Simdiden nazar ediyoruz galiba
Sıkıntı yoktur bence az da olsa bi kipirdanma olsunda
Yarin randevum var ilk soracagim sey bu ne zmn endise etmeliyim hareketlerinde

valla benım ıkı gun hıc bıse hısstemedım az da olsa bı kıpırtı oluyodu eşim de hastaneye gıdelım dedı. pazar gunu gıttık yalandan kasıklarım agrıdı dedım malum devlet hastanelerınde boyle basıt şeyler ıçın kızarlar dıye. ıdrar testı yaptılar sonuc enfeksıyon ıyı kı gıtmısız bebekte sıkıntı yok ama insan tedırgın oluyor gercekten

kızlar tetenoz aşısını tam olarak kaçıncı haftada yaptırmak lazım benı sağlık ocağından aramadılar hıc. şuan 19.haftadayım
Cumartesi kontrolüm vardı benim de sordum doktoruma 20. Hafta gibi yaptırabilirsiniz uygun ama atlamayın aşıyı dedi. Bu hafta içinde gideceğim ben de aşıya.

az da olsa hissetmişsin endişelenecek birşey yok bence. ben hiç hissetmiyorum mesela plesantam önünde engel oluyor çocuğuma kaçta hissedicem bakalım
İnşallah yakında olur çok güzel bir şey
Bende ne zmn cok hareketli diye dusunsem ertesi gun az hareket ediyor Simdiden nazar ediyoruz galiba
Sıkıntı yoktur bence az da olsa bi kipirdanma olsunda
Yarin randevum var ilk soracagim sey bu ne zmn endise etmeliyim hareketlerinde
Evet oluyor ama diğer günler sürekli hareketi vardı bir iki saat önce biraz karnımı salladım tepki verdi ama bilemiyorum. Yarın doktorunun cevabını bana da yazar mısın?
Enfeksiyon belirtilerin var mıydı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…