Canım ben 1 buçuk yıldır bu kaşıntıyla uğraşıyorum hâlâ da devam ediyor 3 gün iyiyse 4. Gün başlıyor evde travacort krem eksik etmiyorum hemen o gece kullanıyorum bir kaç gün rahatlıyorum gebeliğede zararı yok doktorum verdi istersen bi deneMerhaba arkadaşlar.Hayat devam ediyor diyerek test sonuçlarıma kadar hiçbirşey yokmuş gibi davranacağım.Özellikle progestan kullanan arkadaşlara sormak istediğim bir soru var.Sanırım bu progestan artık bende kaşıntı yapmaya başladı bu durumda kaşıntı için fitil kullanmak istiyorum doktora sormayı unuttum gece bunu kullanıp sabah progestan fitil kullansam zararı olur mu?ben doktora soramadım.hem progestan fitil hem kaşıntı için fitil kullananlar varsa yardımcı olsun bana.
Benim normal 9 temmuz canim saglikla alirz insalh bebeklerimiziNormal doğum için 6 temmuz dedi doktorum ama benim sezaryen olacak o yuzden hazıranın 3.haftası falan alırlar bebegı allah ızın verırse :) senın ne zaman
O durum bende de oluyor hemde 12. Haftadan sonra sürekli yaşadım dra anlatıyordum anlamıyordu en sonunda dru değiştirdim o da korkulacak bişey değil dedi ama magnezyum verdi sonra kendim dahiliyeye gittim o idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye tahlil istedi ve bakteri çıktı kadın doğum doktorlarının hiçbirisi içime sinmiyor ya hep öylesine bakıyorlar sanki iyice sinirlerim bozulduCanım rahmin bir anda sertleşip biryere toplanması genelde son tremesterda olması gereken bir durum benim 16 haftada günde iki üç kez oluyordu.ultrasondada çıktı.Ama magnezyumu ikiye çıkarınca rahatladım
Canım forumda çok aktif değildim ama seni okuyunca sana dua ettiğimi bil istedim. Allah seni-bizi bir yola koydu ve sana-bize düşen o yolda yürüyüp sabretmek şükretmek. Herşeyde bir hayır vardır Allah a sığın doktoruna güven alnının akıyla geç bu sınavından.O kadar çok istiyorum ki doktorumun hayatında bir kere de olsa yanılmış olmasını.Ama emar yanılmaz diye düşünüyorum ve onun sonucunu bekliyorum umutsuzlukla.keşke bana da çocuğun ameliyat olunacak vs deseler.en ufak bi umut varsa ben sonuna kadar giderim ama problem beyinle alakalı olduğu için sıkıntılar büyük.rabbim en iyisini bilir ondan gelene yapacak birşey yok biz aciz kalıyoruz.
O durum bende de oluyor hemde 12. Haftadan sonra sürekli yaşadım dra anlatıyordum anlamıyordu en sonunda dru değiştirdim o da korkulacak bişey değil dedi ama magnezyum verdi sonra kendim dahiliyeye gittim o idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye tahlil istedi ve bakteri çıktı kadın doğum doktorlarının hiçbirisi içime sinmiyor ya hep öylesine bakıyorlar sanki iyice sinirlerim bozuldu
Gynomax diye bir fitil kullanmıştım daha önce sanırım yine onu alaceğım ama bu kremi de alayım ben yine de.sağol canımCanım ben 1 buçuk yıldır bu kaşıntıyla uğraşıyorum hâlâ da devam ediyor 3 gün iyiyse 4. Gün başlıyor evde travacort krem eksik etmiyorum hemen o gece kullanıyorum bir kaç gün rahatlıyorum gebeliğede zararı yok doktorum verdi istersen bi dene
Allah razı olsun canım benimCanım forumda çok aktif değildim ama seni okuyunca sana dua ettiğimi bil istedim. Allah seni-bizi bir yola koydu ve sana-bize düşen o yolda yürüyüp sabretmek şükretmek. Herşeyde bir hayır vardır Allah a sığın doktoruna güven alnının akıyla geç bu sınavından.
Aynen öyle canım galiba herkeste bir olmuyor zor inşallah hayırlısıyla geçer bugğnşermaalesef benim ağrıyor, geçen sırt üstü yatarken de ağrıdı ondan sonra yürürken ağrımaya başladı. doktorum 24 ten itibaren sırt üstü yatma demişti ama snaırım benim daha erken yatmamam lazım.
Ilk okuduğumdan beri aklımdasın umarım her şey iyi olur senin için de bebeğin için de. Foruma her baktığımda var mı bir gelişme diye kontrol ediyorum sizi çok üzüldüm gerçekten. Tüm iyi dileklerim sizinle...Allah razı olsun canım benim
Canım git bir sor sen bu haftalarda yapıyorlar bildiğim kadarıylakızlar tetenoz aşısını tam olarak kaçıncı haftada yaptırmak lazım benı sağlık ocağından aramadılar hıc. şuan 19.haftadayım
ben 19 da yaptırdım canım en geç 20 de ilk dozu yaptırman lazımkızlar tetenoz aşısını tam olarak kaçıncı haftada yaptırmak lazım benı sağlık ocağından aramadılar hıc. şuan 19.haftadayım
Canim hayat devam ediyor tabiki zor psikolojik olarak ama soyle dusunMerhaba arkadaşlar.Hayat devam ediyor diyerek test sonuçlarıma kadar hiçbirşey yokmuş gibi davranacağım.Özellikle progestan kullanan arkadaşlara sormak istediğim bir soru var.Sanırım bu progestan artık bende kaşıntı yapmaya başladı bu durumda kaşıntı için fitil kullanmak istiyorum doktora sormayı unuttum gece bunu kullanıp sabah progestan fitil kullansam zararı olur mu?ben doktora soramadım.hem progestan fitil hem kaşıntı için fitil kullananlar varsa yardımcı olsun bana.
az da olsa hissetmişsin endişelenecek birşey yok bence. ben hiç hissetmiyorum mesela plesantam önünde engel oluyor çocuğuma kaçta hissedicem bakalımBugün bebeğim çok az hareket ediyor gözüm mü değdi sürekli aktif diye yoksa endişelenmeli miyim acaba?
Bende ne zmn cok hareketli diye dusunsem ertesi gun az hareket ediyorBugün bebeğim çok az hareket ediyor gözüm mü değdi sürekli aktif diye yoksa endişelenmeli miyim acaba?
aa tamam ben bı arayayım olmazsa sağ olun:)ben 19 da yaptırdım canım en geç 20 de ilk dozu yaptırman lazım
valla benım ıkı gun hıc bıse hısstemedım az da olsa bı kıpırtı oluyodu eşim de hastaneye gıdelım dedı. pazar gunu gıttık yalandan kasıklarım agrıdı dedım malum devlet hastanelerınde boyle basıt şeyler ıçın kızarlar dıye. ıdrar testı yaptılar sonuc enfeksıyonBugün bebeğim çok az hareket ediyor gözüm mü değdi sürekli aktif diye yoksa endişelenmeli miyim acaba?
Cumartesi kontrolüm vardı benim de sordum doktoruma 20. Hafta gibi yaptırabilirsiniz uygun ama atlamayın aşıyı dedi. Bu hafta içinde gideceğim ben de aşıya.kızlar tetenoz aşısını tam olarak kaçıncı haftada yaptırmak lazım benı sağlık ocağından aramadılar hıc. şuan 19.haftadayım
İnşallah yakında olur çok güzel bir şeyaz da olsa hissetmişsin endişelenecek birşey yok bence. ben hiç hissetmiyorum mesela plesantam önünde engel oluyor çocuğuma kaçta hissedicem bakalım
Evet oluyor ama diğer günler sürekli hareketi vardı bir iki saat önce biraz karnımı salladım tepki verdi ama bilemiyorum. Yarın doktorunun cevabını bana da yazar mısın?Bende ne zmn cok hareketli diye dusunsem ertesi gun az hareket ediyorSimdiden nazar ediyoruz galiba
Sıkıntı yoktur bence az da olsa bi kipirdanma olsunda
Yarin randevum var ilk soracagim sey bu ne zmn endise etmeliyim hareketlerinde
Enfeksiyon belirtilerin var mıydı pekivalla benım ıkı gun hıc bıse hısstemedım az da olsa bı kıpırtı oluyodu eşim de hastaneye gıdelım dedı. pazar gunu gıttık yalandan kasıklarım agrıdı dedım malum devlet hastanelerınde boyle basıt şeyler ıçın kızarlar dıye. ıdrar testı yaptılar sonuc enfeksıyonıyı kı gıtmısız bebekte sıkıntı yok ama insan tedırgın oluyor gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?