- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
biz tüm kıyafetlerimizi aldık kıza dönerse maviş maviş giydiririz artıkBencede ayrıntılıya kadar beklemek lazım hele alışveriş yapmamak lazımbenimde iki bebeğimede kız dedi iki doktorumda 16+1 de ( 2 doktorda takipteyim) ayrıntılıda biri erkek dedi perinatolog ama bana sorarsan hâlâ emin değilim bakalım bir kaç defa daha aynı derlerse inanırım artık
Ücreti ne imiş öğrendiniz mi ?Ben göztepe medical parktan aldım randevu. Çok araştıramadım. Doktor nasıldır bilmiyorum açıkçası.
biz tüm kıyafetlerimizi aldık kıza dönerse maviş maviş giydiririz artık
Kizlar merhaba, detaylı ultrason yaptirdiniz mi? İstanbul Anadolu yakasında perintolog önerir misiniz? Çok teşekkür ederim
Sabahları biraz var karnım ama çok şiş değil, hamile olduğum sanılmaz göbekli gibiyim, akşam iyice hakkını veriyorum 19 haftanınKarnım sabahları iniyor . Akşam yemek y3dikten sonra hamile olduģumu hissediyorum şişiyor . Sizdede böyle mi kızlar
Üzülüyorum biliyo musun . Sanki bebek bana küsmüs gibi hissediyorum karnımı inik görünceSabahları biraz var karnım ama çok şiş değil, hamile olduğum sanılmaz göbekli gibiyim, akşam iyice hakkını veriyorum 19 haftanın
Üzülme hiç cnm. Daha nasıl nasıl şişecek bir bilsenÜzülüyorum biliyo musun . Sanki bebek bana küsmüs gibi hissediyorum karnımı inik görünceaynıbhaftalarda sayılırız. yemekle aran nasıl ben hala ne kadar yemek yemeliyim bilmiyorum .
evet ayrıntılıda erkek dedi 12.haftadan beri erkek deniyor artık değişeceğini sanmıyorumben maviyi çok severim kızıma giydiririm gideri var, ama erkeğe pembe biraz komik olur sizin ayrıntılıdada erkek dedimi başından beri değişmedi demi?
Ben sabahları yumurta yemeğe dikkat ediyorum ama sürekli haşlanmış yumurta yiyemiyorum bazen kokusu rahatsız ediyor . Bazen patates kızarttığımda oluyor içine yumurta katıyorum :) peynire çok alışık değilim haftada bir belki yiyiyorum. Zorla . Öğlen vakti girince meyve tüketiyorum bir elma portakal armut gibi . Akşam 7 gibi acıkıyorum zaten mesela az pilav üstüne kurufasülye, kıymalı nohut vs . Bu şekilde yiyiuorum yanınada bir kase yoğurt yemeğe başladım . Baktıģında benimde 2 öğün .Üzülme hiç cnm. Daha nasıl nasıl şişecek bir bilsenkarnın açken inik olması normal. Bende yeni girdim 18+0 ım şuan. İştahım şükür açıldı ama ara ara bulantılar hala yokluyor. Mükemmel beslenemiyorum ama kuru baklagil yemeye özen gösteriyorum mesela, börülce salatası, nohutlu yada yeşil mercimekli salata falan yapıp yemeye çalışıyorum. Haşlanmış kuru baklagil + evde salataya konabilecek malzemelerden hangisi varsa, hem protein hem mineral vitamin oluyor böylece. Et köfte falan biraz ağır geliyor, tavukla aram daha iyi. Sabah da muhakkak yumurta yemeye çalışıyorum. İlk aylar iğrenmiştim şimdi yavaş yavaş yiyorum. Kaşarlı, beyaz peynirli, domatesli falan. İçine peynir katmaya çalışıyorum. Günde 1 bardak süt kesin içmeye çalışıyorum. 1 haftadır da gece maden suyu içiyorum kramplardan korkuyorum çünkü. Genelde 2 öğün besleniyorum bundan muzdaribim açıkçası ikindi gibi yiyebilirsem 1 havuç yiyorum. Geceleri de bazen ayva, elma falan yiyorum acıkıyorum diye. Kuruyemiş falan yiyemiyorum. Çok güzel bir rutinim olmasa da bir şeyler yapmaya çalışıyorum işte sen neler yapıyorsun?
Ah canım ya ne kadar zor günler geçirmişsin.. Hepimizin başına gelebilir belki geliyor farkında değiliz haberimiz yok. Allah görüyor ve biliyor vicdanı ve ahlakı olmayan insanlardan bizleri uzak etsin. Bebeğini ve sağlığını düşünerek adım atmaya çalış fevri davranma derim ben.Merhaba kizlar gece eşimin beni aldattığını gördüm zaten son zamanlarda telefonunu saklardi ve ısı gereği sürekli yurt dışına çıkar teknolojiyle pek arası yok YouTube dan video izliycektim tuhaf bir video gördüm cinsel ağırlıklı sonra uyumaya gittim uyuyamadım şimdilik eşim olan şahıs uyuyodu dedim ki bir de arama geçmişine bakayım cinsel ağırlıklı videolar ve eskort aramalarını gördüm yurt dışındayken kendi kaldığı otele gelecek birini aratmis bir kere değil 3 gece kesin o videolardan sonra aratmis eskort son bir buçuk aydır bir tuhaflık seziyodum kadın hisseder hatta bir kere açık açık sormuştum saçmalama hamilesin ondan uzak duruyorum demişti ama neden farklıymış gece bide üste cikmaya ağzımı kapatıp susturmaya çalıştı elim ayağım boşaldı kalakaldım senle evlendiğinde de çocuğa da pişmanım dedi çok git dedi çıkıp otele gittim şimdi annemlerdeyim onu o an bogazlamak istedim ama yüzüne tukurebildim sadece bu çocuk olduğundan beri o kadar mutsuz zamanlar geçirdim ki son 5 aydır hayatımın en kötü zamanları çocuğu da o istemişti ondan oldu bende kiyamamistim baba olsun yaşı geciyo demiştim öyle yazmak istedim işte
bende çok korkuyorum bundan maalesef ya vanda da iki şüpheli var irandan gelen karantinada. inşallah bu belaya bulaşmadan çözümü bulunurarkadaşlar haberı okudunuz mu iran istanbul seferi yapan thy uçağı acil ankaraya inmiş ve 12 ıran asıllı toplam 17 kişi yksek ateş nedenıyle koronavırus şüphesiyle karantınaya alınmış korktuğum başıma geldi
merhaba canım şuan çok şaşırdım ve üzüldüm senın adıa. ailene anlattın mı durumu bilmiyorum ama acele ve kzıgınlıkla karar verme. her şeyi ince ince düşün gerıye donup baktıgında seni ne kadar yıpratmış, pişman mı senı üzdüğü için, bundan sonra elınden gelenı yapacak mı hepsını dusun konuş annenle mesela .. Allah sabır versın canımMerhaba kizlar gece eşimin beni aldattığını gördüm zaten son zamanlarda telefonunu saklardi ve ısı gereği sürekli yurt dışına çıkar teknolojiyle pek arası yok YouTube dan video izliycektim tuhaf bir video gördüm cinsel ağırlıklı sonra uyumaya gittim uyuyamadım şimdilik eşim olan şahıs uyuyodu dedim ki bir de arama geçmişine bakayım cinsel ağırlıklı videolar ve eskort aramalarını gördüm yurt dışındayken kendi kaldığı otele gelecek birini aratmis bir kere değil 3 gece kesin o videolardan sonra aratmis eskort son bir buçuk aydır bir tuhaflık seziyodum kadın hisseder hatta bir kere açık açık sormuştum saçmalama hamilesin ondan uzak duruyorum demişti ama neden farklıymış gece bide üste cikmaya ağzımı kapatıp susturmaya çalıştı elim ayağım boşaldı kalakaldım senle evlendiğinde de çocuğa da pişmanım dedi çok git dedi çıkıp otele gittim şimdi annemlerdeyim onu o an bogazlamak istedim ama yüzüne tukurebildim sadece bu çocuk olduğundan beri o kadar mutsuz zamanlar geçirdim ki son 5 aydır hayatımın en kötü zamanları çocuğu da o istemişti ondan oldu bende kiyamamistim baba olsun yaşı geciyo demiştim öyle yazmak istedim işte
Bana hatasini affettircegine özür dilecegine beni hamile halimle iterek evden kovan adam otele gittim diye kiminle kaldın o otelde dedi ruh hastası biri kizlar hep böyleydi kendine asla toz kondurmaz empati yoksunu hatasını asla ve asla kabul etmez saldırgan biri psikolog arkadaşım bile teşhis koymuştu bana söylemişti o derece ağzı iyi laf yapiyo herkes aşırı kibar beyefendi avruapi biri saniyo yıllarca orda yaşadı çünkü ama öyle değil ve sadece ben biliyorum istemerhaba canım şuan çok şaşırdım ve üzüldüm senın adıa. ailene anlattın mı durumu bilmiyorum ama acele ve kzıgınlıkla karar verme. her şeyi ince ince düşün gerıye donup baktıgında seni ne kadar yıpratmış, pişman mı senı üzdüğü için, bundan sonra elınden gelenı yapacak mı hepsını dusun konuş annenle mesela .. Allah sabır versın canım
Madem virüs var neden uçak seferleri iptal edilmiyor anlayamıyorum sağlığımızda oyuncak oldu artık allahım uzak tutsun hastalıktn herkesiarkadaşlar haberı okudunuz mu iran istanbul seferi yapan thy uçağı acil ankaraya inmiş ve 12 ıran asıllı toplam 17 kişi yksek ateş nedenıyle koronavırus şüphesiyle karantınaya alınmış korktuğum başıma geldi
Aldattıgından kesin emin misin peki? Madem çocuk istedi kendisi böyle birşey nasıl yapabiliyor hamilesin sen ne kadar kötü bir durum. Evi mi terkettin peki ne yaptın?Merhaba kizlar gece eşimin beni aldattığını gördüm zaten son zamanlarda telefonunu saklardi ve ısı gereği sürekli yurt dışına çıkar teknolojiyle pek arası yok YouTube dan video izliycektim tuhaf bir video gördüm cinsel ağırlıklı sonra uyumaya gittim uyuyamadım şimdilik eşim olan şahıs uyuyodu dedim ki bir de arama geçmişine bakayım cinsel ağırlıklı videolar ve eskort aramalarını gördüm yurt dışındayken kendi kaldığı otele gelecek birini aratmis bir kere değil 3 gece kesin o videolardan sonra aratmis eskort son bir buçuk aydır bir tuhaflık seziyodum kadın hisseder hatta bir kere açık açık sormuştum saçmalama hamilesin ondan uzak duruyorum demişti ama neden farklıymış gece bide üste cikmaya ağzımı kapatıp susturmaya çalıştı elim ayağım boşaldı kalakaldım senle evlendiğinde de çocuğa da pişmanım dedi çok git dedi çıkıp otele gittim şimdi annemlerdeyim onu o an bogazlamak istedim ama yüzüne tukurebildim sadece bu çocuk olduğundan beri o kadar mutsuz zamanlar geçirdim ki son 5 aydır hayatımın en kötü zamanları çocuğu da o istemişti ondan oldu bende kiyamamistim baba olsun yaşı geciyo demiştim öyle yazmak istedim işte
Bide seni hamile halinle evden mi kovdu şaka mı ya?! Çok ayıp yaptıgı gerçekten... ne yapmayı düşünüyorsun pekiBana hatasini affettircegine özür dilecegine beni hamile halimle iterek evden kovan adam otele gittim diye kiminle kaldın o otelde dedi ruh hastası biri kizlar hep böyleydi kendine asla toz kondurmaz empati yoksunu hatasını asla ve asla kabul etmez saldırgan biri psikolog arkadaşım bile teşhis koymuştu bana söylemişti o derece ağzı iyi laf yapiyo herkes aşırı kibar beyefendi avruapi biri saniyo yıllarca orda yaşadı çünkü ama öyle değil ve sadece ben biliyorum iste
canım üzme kendini diyecem ama çok zor bir durum sen yinede evladını düşün Allah kimsenin başına vermesin ne hallere geldik aldatan aldatana kimseye güvenemiyoruz maalesefMerhaba kizlar gece eşimin beni aldattığını gördüm zaten son zamanlarda telefonunu saklardi ve ısı gereği sürekli yurt dışına çıkar teknolojiyle pek arası yok YouTube dan video izliycektim tuhaf bir video gördüm cinsel ağırlıklı sonra uyumaya gittim uyuyamadım şimdilik eşim olan şahıs uyuyodu dedim ki bir de arama geçmişine bakayım cinsel ağırlıklı videolar ve eskort aramalarını gördüm yurt dışındayken kendi kaldığı otele gelecek birini aratmis bir kere değil 3 gece kesin o videolardan sonra aratmis eskort son bir buçuk aydır bir tuhaflık seziyodum kadın hisseder hatta bir kere açık açık sormuştum saçmalama hamilesin ondan uzak duruyorum demişti ama neden farklıymış gece bide üste cikmaya ağzımı kapatıp susturmaya çalıştı elim ayağım boşaldı kalakaldım senle evlendiğinde de çocuğa da pişmanım dedi çok git dedi çıkıp otele gittim şimdi annemlerdeyim onu o an bogazlamak istedim ama yüzüne tukurebildim sadece bu çocuk olduğundan beri o kadar mutsuz zamanlar geçirdim ki son 5 aydır hayatımın en kötü zamanları çocuğu da o istemişti ondan oldu bende kiyamamistim baba olsun yaşı geciyo demiştim öyle yazmak istedim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?