2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

hiç hıssetmedım ben yanı hastaneye gıtmesem oyle yaşar giderdim haberım olmazdı asla

ya bebeğin dönmesi bir yerlerde toplanması normal değil midir ya ? bildilğin poposunu dayıyor sanki. şekilleri farklı farklı bazen çarpraz, bazen dikey filan
Bebek hareketi değil canim o 300 gram bebek o baskıyı nasıl yapsın tamamen rahimle alakalı birşey vucut kendini doğuma hazırlıyor bu kasılmalar sık ve zamansız olursa rahimi ağzını açabiliyor o yüzden erken dönemde sık yaşanan kasılmalar için önlem alıyor doktorlar.

doktoruma video cekip attım, sıkıntı yok dedi.bakalım perşembe günü prof a detaylı ya gideceğim o hocaya da soracağım.

Ben bazen akşam yemeğine lavaboya gitmemişken oturduysam, çok yok diye, yemek sonrası iki büklüm olabiliyorum. Karnım taş gibi oluyo dediğin gibi. Hemen lavaboya koşasım geliyo. Ama bu aşırı doluluktandır sadece heralde di mi

Tuvalet olduğundan eminsen sıkıntı değildir herhalde cnm. Çünkü benim bahsettiğim çok sıkıntılı bir hal oluyor. Yürürken bile böyle rahmin kasıldıysa yürüyemiyorsun, aşırı rahatsız edici bir şey yani. Komple karnın taş oluyor.

Bu durumu kizimda yasamistim, 28. Haftadan sonra 10dk yurusem tas kesilirdi karnim. Yalanci sancilar kasilmalar vardi. İgnelerle ilerledik o donemde Yatarak gecti son aylarim, umarim bu defa olmaz

Bu durumu kizimda yasamistim, 28. Haftadan sonra 10dk yurusem tas kesilirdi karnim. Yalanci sancilar kasilmalar vardi. İgnelerle ilerledik o donemde Yatarak gecti son aylarim, umarim bu defa olmaz
Benimde ýurudugumde bazen asagi baski oluyor daha baska sikayetlerimde oluyor sizin tam olarak nasil oluyor sadece kasilmami

Park beşik mi chicco nun anne yani modern görünümlü beşiklerinden mi yoksa böyle tüllü müllü olanlardan mi hangisi ideal yatak odasına koymak için?
Ben normal beşik alicam MDF sonradan büyüyen lerden en az 2 3 yasina kadar kullanabilir. Ablam park beşik kullaniyo memnundu....anne yanı en fazla 1 yaşa kadar kullanılır gibi geliyo bana... Boyut olarak küçük duruyordu....tabi alicaginiz yerden daha detaylı bilgi vermelerini isteyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…