2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sevindim canim guclu ol ve hakkini yedirme. Hatta gerekirse dise dis sende onun burnundan getir yaptiklarinin bedelini odesin.. Rabbim sana guc versin suan herseyden onemli yavrunu dusun o sana daha cok guc verecek emin ol

Aynen canım mantıklı havalar ısınınca dahada kolay yayılacaktır.
Onu bizde düşündük çin çıkardı belkide bu illeti nüfusta azalmaya gitmek için.kim çıkardıysa Allah belalarını versin.Ben Türkiyeye yayıldığında kolay atlatılacagına inanamıorum hastanelerimiz bile dandikken zor gibi gelio ama İnşallah gerek kalmaz.
Amiinnn amiiinnn

Temmuz anneleri son günler uyumak çok zor tadını çıkarın bide bu bebişler gelmek bilmiyor ya
Allah kolaylık versin hayırlı doğum nasip etsin Rabbim.Ben bu konuda sabıkalıyım doğmasın die uğraştığım için bakalım bu bebiş neler yaşatacak.36 haftalığa kadar zor durdurmuştu doktrlar kızımı

Temmuz anneleri son günler uyumak çok zor tadını çıkarın bide bu bebişler gelmek bilmiyor ya
Benim ilk kizim 41. Haftaya kadar duracaktida Allahtan 3. Gun dogdu. Bi de kiz erken dogar derler ama bunda 38lere gelsem sukur namazi kilacagim bu simdiden cikmaya calisiyo Allah korusun sizi de Allah kurtarsin ne yasadiginizi biliyorum anliyorum sizi

Amin amin. milyonlarca olseler bile azalmaz ki onlar. Gercekten ulkemiz pek guvenli degil hic bi acidan ne hastanesi ne bileyim ne suriyelisi

Benim kız 39. Hafta olacak yarın hala gelmedi bende fazla sabırsızım sanırım artık ağır geliyor 3 kilo 300dü en son

Benim ilk doğumum bende hep kızlar erken gelir diye duydum. Şimdi dr gelmiyor günler geçmiyor sabır bakalım ama artık ağır geliyor. Fırtlasada öpsem sevsem hemide rahatlasam

Benim ilk doğumum bende hep kızlar erken gelir diye duydum. Şimdi dr gelmiyor günler geçmiyor sabır bakalım ama artık ağır geliyor. Fırtlasada öpsem sevsem hemide rahatlasam
İnsallah Allah kavustursun Rabbim bizede o zamanlari gostersin biz simdiden uyuyamiyoz

Benim kız 39. Hafta olacak yarın hala gelmedi bende fazla sabırsızım sanırım artık ağır geliyor 3 kilo 300dü en son
Aynen insan son zamanlrda sabrı tüksnıyor Rabbim yardımcın olsun hayırlı zamanda gelsin bebişin benım akrabamında kızdı ve 40 demeden gelmedı.

Kızlar hamilelikte adet döneminiz geldiğinde kasık ağrınız oluyor mu?
benim bugün ağrım var tamda adet olmam Gereken gündeyim bir ilgisi var mı merak ettim
benim hafif karın ağrım oluyo hatta bi tane numune sivilcem bile çıkıyo İlkten korkmuştum ama benim gibi olan birinin yazısına denk geldim de rahatladım biraz

benim hafif karın ağrım oluyo hatta bi tane numune sivilcem bile çıkıyo İlkten korkmuştum ama benim gibi olan birinin yazısına denk geldim de rahatladım biraz
Benimde düzenli olmayan kasık ağrım var korkuttu beni insallah yarın geçer de bende adetten dolayı der geçerim

Canım o kadar kişiye yayılmışken ölen sayısı çok az düşün milyar nüfusu olan bir ülkede 2000 kişinin ölümü deryada şu tanesi gibi kalır nüfus azaltmaz. Belki de çinin ekonomisini bitirmek için atılmıştır bilemem .Ama bildiğim birşey var ki türkiye de tıp tüm dünyadan ilerde amerika ve türkiye yarışır herkesle dediğin gibi olacağını sanmıyorum Allahın izniyle birde bu virüs sıcaklara dayanıklı değilmiş o yüzden gün içerisinde sıcak su için diyorlar . Havalar ısındıkça virüsün yok olacağını düşünüyorum ben inşallah

O zaman benim de bu cumayı saymazsak 3. .Ben 4 kaldi diyordum kendime sevindim şu an.Eminsin di mi:)Doktor gerçi bilir yazıyı verecek o
Canım idareye sordum şimdi doğuma 12 hafta kala nöbet bitiyor dedi. 28. Hafta dedi eşim tekrar soracak 28 çok ya İkizlerde farklılık yokmuş. Eşin tutsun diyor nöbet yerimi bahçeye çekecek sınıftan inip benim nöbet yerime gelmesi zaman alıyor. Ben netleştirince sana yine yazarım.

Ben doktorla konuşup bir hafta önce almayı düşünüyorum ya bıktırdı artık zaten koridorlar leş gibi tuvalet kokuyor dayanamıyorum

Ben doktorla konuşup bir hafta önce almayı düşünüyorum ya bıktırdı artık zaten koridorlar leş gibi tuvalet kokuyor dayanamıyorum
Bende artık tutamıyorum ayakta kalınca kalçam ağrıyor. Eşim gittiği yere kadar yerime tutar sonra doktordan rapor isteyeceğim. Benim kat sorun suriyeli öğrencilerin sınıfları orda delirtiyorlar

Bana da doktorum kaşıntı için, 1 litre suya 2 kaşık elma sirkesi olacak şekilde vajinal duş yap demişti, leğenin içine oturacaksın yani 15 dakika falan. Bir de her tuvalete gittikten sonra aynı ölçüde hazırladığın su ile sil demişti. Bende baya işe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…