Sevindim canim guclu ol ve hakkini yedirme. Hatta gerekirse dise dis sende onun burnundan getir yaptiklarinin bedelini odesin.. Rabbim sana guc versin suan herseyden onemli yavrunu dusun o sana daha cok guc verecek emin olBana iftira atamaz gitsin otele kameralara baksın napiyosa yapsın kendi defalarca ne nanelwr yemiş ev benim zaten benim bekarligimdan aldığım ev ben ödüyorum hala onun bana bı katkısı yok sadece durmak istemedm bir dakika bile tartışmak bile istemedim sadece gitmek istedim o çıkacak zaten o evden benim evimde kalmasına izin vermem
Aynen canım mantıklı havalar ısınınca dahada kolay yayılacaktır.Ya bende korkuyorum simdi havalar soguk belki ondan yayilmadi isininca daha hizli yayilir diye Allah korusun ya bu kadar asi yapan bi ulke bunu caresini nasil bulamiyor anlamis degilim. Hastalik mutasyona ugruyormus nasil bi illetse. Hatta aklima biyolojik silah oldugu bile geliyor çin ekonomisi icin. İste en korumasiz insanlara olur olanda ingiltere gibi kapilarimizi kapatamiyoruz da dunya ya her kimin oyunu ise baslarina gelsin su mubarek gunlerin hatrina. Kendimiz degil de insan gercekten yavrularini dusunuyor. Rabbim cumle kotuluklerden vebalardan korusun kuzularimizi
Allah kolaylık versin hayırlı doğum nasip etsin Rabbim.Ben bu konuda sabıkalıyım doğmasın die uğraştığım için bakalım bu bebiş neler yaşatacak.36 haftalığa kadar zor durdurmuştu doktrlar kızımıTemmuz anneleri son günler uyumak çok zor tadını çıkarınbide bu bebişler gelmek bilmiyor ya
Benim ilk kizim 41. Haftaya kadar duracaktida Allahtan 3. Gun dogdu. Bi de kiz erken dogar derlerTemmuz anneleri son günler uyumak çok zor tadını çıkarınbide bu bebişler gelmek bilmiyor ya
Amin amin. milyonlarca olseler bile azalmaz ki onlar. Gercekten ulkemiz pek guvenli degil hic bi acidan ne hastanesi ne bileyim ne suriyelisiAynen canım mantıklı havalar ısınınca dahada kolay yayılacaktır.
Onu bizde düşündük çin çıkardı belkide bu illeti nüfusta azalmaya gitmek için.kim çıkardıysa Allah belalarını versin.Ben Türkiyeye yayıldığında kolay atlatılacagına inanamıorum hastanelerimiz bile dandikken zor gibi gelio ama İnşallah gerek kalmaz.
Amiinnn amiiinnn
Benim kız 39. Hafta olacak yarın hala gelmediAllah kolaylık versin hayırlı doğum nasip etsin Rabbim.Ben bu konuda sabıkalıyım doğmasın die uğraştığım için bakalım bu bebiş neler yaşatacak.36 haftalığa kadar zor durdurmuştu doktrlar kızımı
Benim ilk doğumum bende hep kızlar erken gelir diye duydum. Şimdi dr gelmiyor günler geçmiyorBenim ilk kizim 41. Haftaya kadar duracaktida Allahtan 3. Gun dogdu. Bi de kiz erken dogar derlerama bunda 38lere gelsem sukur namazi kilacagim bu simdiden cikmaya calisiyo Allah korusun sizi de Allah kurtarsin ne yasadiginizi biliyorum anliyorum sizi
İnsallah Allah kavustursunBenim ilk doğumum bende hep kızlar erken gelir diye duydum. Şimdi dr gelmiyor günler geçmiyorsabır bakalım ama artık ağır geliyor. Fırtlasada öpsem sevsem hemide rahatlasam
Amin inşallah teşekkür ederimİnsallah Allah kavustursunRabbim bizede o zamanlari gostersin biz simdiden uyuyamiyoz
Aynen insan son zamanlrda sabrı tüksnıyor Rabbim yardımcın olsun hayırlı zamanda gelsin bebişin benım akrabamında kızdı ve 40 demeden gelmedı.Benim kız 39. Hafta olacak yarın hala gelmedibende fazla sabırsızım sanırım artık ağır geliyor 3 kilo 300dü en son
benim hafif karın ağrım oluyo hatta bi tane numune sivilcem bile çıkıyoKızlar hamilelikte adet döneminiz geldiğinde kasık ağrınız oluyor mu?
benim bugün ağrım var tamda adet olmam Gereken gündeyim bir ilgisi var mı merak ettim
İlk oğlum 40 hafta dolmasına rağmen gelmemişti:)) suni sancı ile doğum yaptım. İnşallah kendi sancısı ile gelir bebeğin:))Temmuz anneleri son günler uyumak çok zor tadını çıkarınbide bu bebişler gelmek bilmiyor ya
Benimde düzenli olmayan kasık ağrım var korkuttu beni insallah yarın geçer de bende adetten dolayı der geçerimbenim hafif karın ağrım oluyo hatta bi tane numune sivilcem bile çıkıyoİlkten korkmuştum ama benim gibi olan birinin yazısına denk geldim de rahatladım biraz
Canım o kadar kişiye yayılmışken ölen sayısı çok az düşün milyar nüfusu olan bir ülkede 2000 kişinin ölümü deryada şu tanesi gibi kalır nüfus azaltmaz. Belki de çinin ekonomisini bitirmek için atılmıştır bilemem .Ama bildiğim birşey var ki türkiye de tıp tüm dünyadan ilerde amerika ve türkiye yarışır herkesle dediğin gibi olacağını sanmıyorum Allahın izniyleAynen canım mantıklı havalar ısınınca dahada kolay yayılacaktır.
Onu bizde düşündük çin çıkardı belkide bu illeti nüfusta azalmaya gitmek için.kim çıkardıysa Allah belalarını versin.Ben Türkiyeye yayıldığında kolay atlatılacagına inanamıorum hastanelerimiz bile dandikken zor gibi gelio ama İnşallah gerek kalmaz.
Amiinnn amiiinnn
İnşallah kolay gelirBenim kız 39. Hafta olacak yarın hala gelmedibende fazla sabırsızım sanırım artık ağır geliyor 3 kilo 300dü en son
Canım idareye sordum şimdi doğuma 12 hafta kala nöbet bitiyor dedi. 28. Hafta dedi eşim tekrar soracak 28 çok ya İkizlerde farklılık yokmuş. Eşin tutsun diyor nöbet yerimi bahçeye çekecek sınıftan inip benim nöbet yerime gelmesi zaman alıyor. Ben netleştirince sana yine yazarım.O zaman benim de bu cumayı saymazsak 3. .Ben 4 kaldi diyordum kendime sevindim şu an.Eminsin di mi:)Doktor gerçi bilir yazıyı verecek o
Merhaba hanımlar bebişlerin cinsiyet bilgilerini yazabilir misiniz beni etiketleyerek, tabloda sizinkiler eksik kaldı
Ben doktorla konuşup bir hafta önce almayı düşünüyorum ya bıktırdı artık zaten koridorlar leş gibi tuvalet kokuyor dayanamıyorumCanım idareye sordum şimdi doğuma 12 hafta kala nöbet bitiyor dedi. 28. Hafta dedi eşim tekrar soracak 28 çok ya İkizlerde farklılık yokmuş. Eşin tutsun diyor nöbet yerimi bahçeye çekecek sınıftan inip benim nöbet yerime gelmesi zaman alıyor. Ben netleştirince sana yine yazarım.
Bende artık tutamıyorum ayakta kalınca kalçam ağrıyor. Eşim gittiği yere kadar yerime tutar sonra doktordan rapor isteyeceğim. Benim kat sorun suriyeli öğrencilerin sınıfları orda delirtiyorlarBen doktorla konuşup bir hafta önce almayı düşünüyorum ya bıktırdı artık zaten koridorlar leş gibi tuvalet kokuyor dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?