2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

maşallah çok sevindim sizin adınıza güzel geçmesine ne kadar sürdü acaba zaman olarak ve ne kadara yaptırdınız ?

bence de hamileyken oruç tutmak bebeğe eziyet gibi olur. Zavallı yavrucaklar biz azıcık susuz bile kalsak hemen etkilenebiliyor çünkü.

maşallah çok sevindim sizin adınıza güzel geçmesine ne kadar sürdü acaba zaman olarak ve ne kadara yaptırdınız ?
25 dakika sürdü yaklaşık araştırma hastanesinde bi prof a yaptırdım ama işin en ilginci ücret talep edilmedi Aynı yere bir akadaşım gitmişti 4 hafta önce ondanda ücret alınmamıştı yanlışlık vardır diyodum ama bendende alınmadı

çok sevindim iyi çıktığına minnoşun canım Kulağın dış şekline bakıyor sadece oluşmuş mu diye, iç kulak görünmüyormuş

aa ne güzelmiş ücretsiz olması , 25 dk da güzel bi süreymiş.

çok sevindim iyi çıktığına minnoşun canım Kulağın dış şekline bakıyor sadece oluşmuş mu diye, iç kulak görünmüyormuş
Ay teşekkür ederim canım baktı gördü de söylemedi mi acaba ya onu normal kadın doğum doktorları da görebilir herhalde bide doktoruma baktırcam aklıma takıldı

Ay teşekkür ederim canım baktı gördü de söylemedi mi acaba ya onu normal kadın doğum doktorları da görebilir herhalde bide doktoruma baktırcam aklıma takıldı
Ters bir durum olsa söylerdi mutlaka endişelenmeyin.
Kuzenimin eşi de araştırma hastanesinde yaptırdı yapan prof değilmiş ama ondan da ücret talep etmemişler. Bazen ben de düşünmüyor değilim boşuna mı bir yığın para döküyoruz bu özellere diye.

Baktı bizim kulağa bu bir kulağı bu diğer kulağı diye gösterdi

Açıkcası ben ücreti hiç düşünmeden randevu aldım burda perinataloglar derneği başkanıymış hatta falan baya aktif bilgili demişlerdi kendimi 500 lere hazırlamıştım:) eşimde bende şaştık kaldık bişey ödemeyince

İnşallah dedıgın gıbı olur canım.sıcaga dayanıksıx oldgnu bılmıordum bu iyi bişeymiş.
Türkiyeyide tıp konusunda ne kadar gelişmiş bilemem ama bizm burda gelişmedgı kesın cihazların kalıtesızlığınden ultrasyon fotosu bıle veremıolar en ufak bi hastalıkta bizim imkanlarımız yok deyip maraşa malatyaya kayserıye gönderıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…