2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bugun çıkacagı kesın mi peki yarına kalırmı acaba
Yarına kaldı canım.en geç perşembe demişlerdi.hoca üzerine ayrıntılı inceleme yazmış o yüzden sanırım uzun sürdü.bu arada tekmeleri hissediyorum daha da kahroluyorum vardır allahın bir bildiği.

Rabbim hayırlı güzel haberler almanı nasip etsin kaç gündür aklımdasın her girdiğimde haber var mı diye bakıyorum

Arkadaşlar merhaba 13 haftalık ultrason görüntüsü. Tahmin yapabilir misiniz rica etsem

Eklentiler

• 20200224_224652.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 72
Benimde ýurudugumde bazen asagi baski oluyor daha baska sikayetlerimde oluyor sizin tam olarak nasil oluyor sadece kasilmami
Canim benim suan yok bir sikayetim bu konuda, ama kizimda oldugunda yani ilk gebelikte otururken felan bir sorunum yoktu ama yurudugumde karnim tas gibi oluyordu.
Ne güzel epey hevesli o zmn sizinki, bizde degisken oluyor gün gun, peki siz neler hissediyorsunuz iki cocuklu hayat hakkında ? Acaba ikiye bolundugumuzde işler nasıl olacak
İki cocuklu hayat zor olacak tabi ama psikolojimi hazirladim, ablam kayinvalidem annem felan yardimci olur ilk etapta, sonrasinda hepimiz birbirimize alisacagiz
950tl
Ben kizimda kullanmistim, doktor verdiyse kullan canim ne konuda yardim istiyorsun?

Bugun kizimla, kardesine biraz ebebekten alisveris yaptik. Kizim zibinlarini coraplarini secti, yeniden minicik kiyafetler amak eglenceliymis müslin battaniye felanda aldim. Hastane cikislarini begenemedim, agirlasmadan eminonune gidip ordan da biraz alisveris yapmayi dusunuyorum ben hala tam olarak oğlusumun hareketlerini hissetmiyorum yahu, hani ikincilerde erken hissedecektik haftaya persembe kontrolde doktora soracagim takildi bu ara kafama

kucukbikadin
Ben listede yokmusum beni de ekleyiver canim
SAT : 24 EKİM
Tahmini d. tarihi : 30 TEMMUZ
Bebeğin cinsiyeti : ERKEK
Kaçıncı çocuk : 2
Şehir/ Hastane : İSTANBUL / Adatip
Başlangıç kilosu : 65

Hmm anladım canım
Öyle düşünme ya İnşallah hiç bişey çıkmaz Rabbim herseyin hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…