2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Fitil kullananlar için yazmıştım kuzum. İyü geliyor mu kimler kullandı diye. Öyle mecbur kullanacağım zaten ama tedirginlik de var yani.
Ohh maşallah cnm. Hayırla kullansın inşallah, isim seçtiniz mi? Nasıl gidiyor hamilelik?
Burada bazılarının plasentası bebekle arasındaymış ondan hissedemiyorlar. Sende de öyledir belki. Ben de bu hafta iyice hissetmeye başladım.

busra1tan cnm sen fitil kullanmış mıydın? Kullandın diye hatırladım, iyi gelmiş miydi?
Canım ben enfeksiyon için fitil kullanmıştım ama tahlil yapılmadan vermişti doktor. Akıntının rengi ve kıvamı hoşuna gitmemişti. Fakat fitil kullanmama rağmen o akıntı geçmedi. Sonra tahlil yaptırdım enfeksiyon çıktı. Antibiyotik başladık, suda eritilen. Onunla enfeksiyonu yendim. Şuanda son tahlilim temiz çıktı. Mart ayı içerisinde bir daha yaptırıcam. Her ay yaptırıp takipte olucam.

Bide düşük tehlikesine karşı progestan fitil olarak kullandım tabi...

Bournemount merhaba, aşağı kasığa baskıyı sordum bugün, doktorum normal dedi, bir sıkıntı görmedi. Ağrın olursa 2 yastık koy ayağının altına uzan dedi bir de.
Ben elimden geldiğince evde yatmaya çalışıyorum canım.Su 28.haftaları Allah’ın izni ile bir görsek rahatLayacağız

Ben sabah kahvaltıdan sonra nefes alamadım resmen ben hergun 1 tane ıcıyorum bebegın kas kemık gelısımı ıcın faydalıymıs basını dık tutabılıyormus dogdugunda
Ay bende şuan öyleyim karnım patlıcak gibi oldu ya evde soda yok ya yarın aldırıyım bari

Canım bende dün uykumun en derin yerinde bi sallantıyla uyandım bide 6. Katta oturuyorum gercekten feciydi bayagı korktum Bugünde hastaneye gittim bebegi görmek için iyimi diye. Saglık ocagındaki ebem söylemisti gecen ayki depremde. Git bi baksınlar cok korkmak bebege zarar verebiliyomus. Aktif olarak hissedemedigim icin endislenmistim tam doktorun kapisinda tekmeler savurdu ama hastaneye gelmisken bi fotografini ceksin doktor amcan dedim ikna ettim oğluşumu girdik sorun yok dedi doktorumuz. Rabbim birdaha yaşatmasın

Bende hissedıorum çok şükür canım.sende iyi yapmışsın.nerde oturuyordun sen

Ben sabah kahvaltıdan sonra nefes alamadım resmen ben hergun 1 tane ıcıyorum bebegın kas kemık gelısımı ıcın faydalıymıs basını dık tutabılıyormus dogdugunda
Tamda sormak istedigim konu uzerindesiniz
Maden suyundan mi bahsediyorsunuz?
Cok mide yanmalarim oluyo maden suyu iciyorum bi zararı varmi acaba?

Merak etme canım iki hafta sonra gümbür gümbür hissedersin.

Karin hissetmelerini artik ben disaridan bile goruyorum kizlar karnim yamuluyo calkalaniyo gibi oluyo ben bunda herseyi erken yasiyorum sanirim bu arada 59 kilo olmusum 55 ile basladim yemek yiyince bende patlayacak gibi oluyorum soda icilir ilkinde de iciyordum mide yanmasinada iyi geliyor

Ben günde 2 tane içiyorum maden suyu. Zaten nette yazar en yararlı marka diye. Takip ettiğim diyetisyenlerde her markayı içmeyin diyor

Kızlar günaydın size bir soru soracağım, saçma belki de. Sezaryen yapan bir kadın çocuğu u hemen emziriyor mu? Hani narkoz gibi bir şey alıyor ya, bu süte geçiyor mu?

Ben de bu gün olacağım, masa başı çalışıyorum, rapor mu alsam ya
Sol kolunu kullanmıosan bişey olmaz herlde ben sol koluma yaptrdım ama evde kullanmamak imkansız.bide kızımda sagolsun elleme dedıkce koluma koluma dayandı durdu bide soluma yatıorum mecbur kolumun üstüne yatıorum onunda etkısı vardır belki

Yine deprem oldu 4.4 bu kadar hafıfı bıle hissedıorum ya kafayı yıcem yatak beşik nasıl sallandı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…