2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Tamda sormak istedigim konu uzerindesiniz
Maden suyundan mi bahsediyorsunuz?
Cok mide yanmalarim oluyo maden suyu iciyorum bi zararı varmi acaba?
Evet evet maden suyu rahatlıkla ıcebılırsın ben doktoruma sormustum gunde 1 tane ıcmemı onerdı magnezyumun yaptıgı ısıde yapıyormus kramplar ıcın vs de ıyıymıs

Ben de günde 1 kere içiyorum hangi markayı önerdi?
Canım ben bıraz arastırmıstım nıtrıt ve amonyak olmaması gerekıyor ıclerınde saglık bakanlıgının ornek alıp ıncelemesı sonucunda beypazarı sırma gbıı markalarda cıkmamıs ben genelde beypazarı alıyorum, uludagda kınık ve kızılayda vs cıkmıs mesela nıtrıtle amonyak

Yazılımıyım her iki kolumda aktif maalesef

Kontrole gittigimde doktor oyle birdey soylemedi aslinda, haftaya gittigimde bi sorayim bakayim
Kızlar yemeği çok yiyince şişkinlik oluyor dimi inanılmaz şiştim yaa fenayım soda içebiliyor muyuz hamileyken
Aksam yemeklerinden sonra fena sisiyorum yaaa karnim geriliyo resmen gun icinde iyiyim
Ben sabah kahvaltıdan sonra nefes alamadım resmen ben hergun 1 tane ıcıyorum bebegın kas kemık gelısımı ıcın faydalıymıs basını dık tutabılıyormus dogdugunda
Ben kizimda pek icmedim maden suyu, ama dogdugunda kafasi dimdik tutuyordu tani icmek faydali ama bana gaz yapiyor
Merak etme canım iki hafta sonra gümbür gümbür hissedersin.
Ay insalllah yaaa 2. Gebeligim oldugundan erken bekliyordum, yoksa normali 20.haftalarda hissetmek zatn
Kızlar günaydın size bir soru soracağım, saçma belki de. Sezaryen yapan bir kadın çocuğu u hemen emziriyor mu? Hani narkoz gibi bir şey alıyor ya, bu süte geçiyor mu?
Tabiki emzirebiliyorsun canim, ben spinal olmustum hemen emzirdim odaya gecince.

Beypazarı içiyorum canım.
İyi o zaman ben de Beypazarı aşığıyım zaten

Yine deprem oldu 4.4 bu kadar hafıfı bıle hissedıorum ya kafayı yıcem yatak beşik nasıl sallandı yine
Biz son katları iyice sallıyor resmen uykudan uyandıyor bizleri nasıl korkunc bisey ya. ben malatya tokide oturuyorum canım. Ve deprem hafif olsada yer yüzeyine yakın bi yerde oldugu icin bu derece hissediyoruz. Allahtan binada hasar yok. Senin bina nasıl hasar almamıstır umarım

Merhaba arkadaşlar. Hamileliğimin 11. Haftasındayım. Yeşil akıntım sebebiyle doktor ornisid fort 500 mg antibiyotik ve fitil verdi. Yalnız hiç muayene etmedi. Tahlil yapmadı. İlk 3 ay antibiyotik kullanımı beni korkutuyor. Başladım ama çok endişeliyim. Benim gibi antibiyotik kullanan oldu mu. Bir sorun olur mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…