Evet evet maden suyu rahatlıkla ıcebılırsın ben doktoruma sormustum gunde 1 tane ıcmemı onerdı magnezyumun yaptıgı ısıde yapıyormus kramplar ıcın vs de ıyıymıs
Canım ben bıraz arastırmıstım nıtrıt ve amonyak olmaması gerekıyor ıclerınde saglık bakanlıgının ornek alıp ıncelemesı sonucunda beypazarı sırma gbıı markalarda cıkmamıs ben genelde beypazarı alıyorum, uludagda kınık ve kızılayda vs cıkmıs mesela nıtrıtle amonyak
Sol kolunu kullanmıosan bişey olmaz herlde ben sol koluma yaptrdım ama evde kullanmamak imkansız.bide kızımda sagolsun elleme dedıkce koluma koluma dayandı durdu bide soluma yatıorum mecbur kolumun üstüne yatıorum onunda etkısı vardır belki
Fitil kullananlar için yazmıştım kuzum. İyü geliyor mu kimler kullandı diye. Öyle mecbur kullanacağım zaten ama tedirginlik de var yani.
Ohh maşallah cnm. Hayırla kullansın inşallah, isim seçtiniz mi? Nasıl gidiyor hamilelik?
Burada bazılarının plasentası bebekle arasındaymış ondan hissedemiyorlar. Sende de öyledir belki. Ben de bu hafta iyice hissetmeye başladım.
Ben sabah kahvaltıdan sonra nefes alamadım resmen ben hergun 1 tane ıcıyorum bebegın kas kemık gelısımı ıcın faydalıymıs basını dık tutabılıyormus dogdugunda
Kızlar günaydın size bir soru soracağım, saçma belki de. Sezaryen yapan bir kadın çocuğu u hemen emziriyor mu? Hani narkoz gibi bir şey alıyor ya, bu süte geçiyor mu?
ilk defa bu kadar derinlemesine bi kontrol yapılacağı için. Tüm organlarına bakılacak olması beni hem mutlu ediyor hem de ya birşey çıkarsa diye korkutuyor
Canım ben bıraz arastırmıstım nıtrıt ve amonyak olmaması gerekıyor ıclerınde saglık bakanlıgının ornek alıp ıncelemesı sonucunda beypazarı sırma gbıı markalarda cıkmamıs ben genelde beypazarı alıyorum, uludagda kınık ve kızılayda vs cıkmıs mesela nıtrıtle amonyak
Kızlar günaydın size bir soru soracağım, saçma belki de. Sezaryen yapan bir kadın çocuğu u hemen emziriyor mu? Hani narkoz gibi bir şey alıyor ya, bu süte geçiyor mu?
Günaydın hayırlı kandiller şu mübarek günde birbirimixe dua edelım.Rabbim herseyın en güzelini en hayırlısını nasip etsin hepimize İnşallah. Alyaliya
canım sende guzel haberler alırsın inşallah bugün
Biz son katları iyice sallıyor resmen uykudan uyandıyor bizleri nasıl korkunc bisey ya. ben malatya tokide oturuyorum canım. Ve deprem hafif olsada yer yüzeyine yakın bi yerde oldugu icin bu derece hissediyoruz. Allahtan binada hasar yok. Senin bina nasıl hasar almamıstır umarım
Merhaba arkadaşlar. Hamileliğimin 11. Haftasındayım. Yeşil akıntım sebebiyle doktor ornisid fort 500 mg antibiyotik ve fitil verdi. Yalnız hiç muayene etmedi. Tahlil yapmadı. İlk 3 ay antibiyotik kullanımı beni korkutuyor. Başladım ama çok endişeliyim. Benim gibi antibiyotik kullanan oldu mu. Bir sorun olur mu.