2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hayırlı kandiller arkadaşlar :) detaylı ultrason çektiren var mı neden isteniliyor bu . Benimle paylaşır mısınız? Gidenler varsa

Kelimeler yersiz tabi ne diyim Allah icini ferahlatsın hakkinizda hayırlısı olsun

Çok üzüldüm canım ya derdi veren Rabbim dermanını da verir İnşallah.tahliye ne demek anlamadım Amniyosentezi bugun mu yaptracaksın o kaç günde cıkıo
Gebeligin sonlandirilmasi demek sanirim bir umut olsa o kadar mutlu olacagim ki bu testlerin hic mi yanilma payi yok arastirmak istiyorum ya gercekten bir umut olsun istiyorum. Ama vardir bir hayir insallah demekten baska bisey diyemiyorum Allah en iyisini bilir Rabbim sabir versin Alyaliya

Detayli olarak organ taraması gibi düşünebilirsin ben 2 hafta sonraya randevu aldim
Perinatologlar yapiyor genelde
Bende bende haftaya gidecem . Aldım randevü . Biz ikili tarama testi istememiştik bunada doktor gidin dedi hatta doktor ismi verdi . Eşimde gecen gun niye yaptiriyoruz ki ya sorun cikarsa onu dusunup 5 ay onu dusunecez sende daha kotu olacan drdi . Bende kotu bir sey olsa doktor soylerdi heralde dedim . Oyle kaldı şimdi korkuyorum

Alyaliya canim inan cok uzuldum yutkunamadim.Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin sabirlar versin
ama yanilma payi yokmu belki oyle degildir.icime tas oturdu resmen

Şöyle ki cnm tarama testleri genetik rahatsızlıkları gösteriyor ve tedavisi olmayanları
Ama detaylı ultrasonda genetikle ilgili bisey soylemiyolar sadece organ taramasi ve varsa bi sıkıntı tedavisini anne karninda da yapıyorlar
Tabi bunda da kesin olarak tedavi diyemiyolar Allah dermansiz dert vermesin

Alyaliya çok ama çok üzüldüm.
Rabbim içindeki kederi sıkıntıyı hafifletsin inşallah. Ben biliyorum ki Rabbim kimseye kaldırabileceğinden fazlasını yüklemez. Belli ki sen çok güçlü bir kadınsın. Rabbim ne yazmışsa onu yaşıcaz. Şimdi üzülüyoruz ama hayırlısı böyleymiş demek ki canım dualarımız seninle inşallah...

Kızlar ben detaylı yaptırmadım. Dün bahsettiğim devlet hastanesine de gittim. Kadın Doğum hastanesine. Onlar da baktılar mesane böbrek vs görüldü. Plesentada hiçbir problem çıkmadı. Allahıma sığınıyorum. İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için...
Bu arada fiyat soran arkadaşlar için benim doğum yapacağım hastanede detaylı ultrason 350 lira.

Bu arada ben İstanbul’daym ve detayli icin 700₺ istediler doçent yapacak
Hangi hastane dr. Adınedir acaba ? Ben de doçent dr. Ali ekize yaptiricam, gop kadin sağlığı merkezin de 500 tl, aynı dr. Medical park da 650 tl ye yapıyormuş

Evet maalesef istanbul ankara olsun bu fıyatlara hıc duymadım tamam özel hastanesın kardesım ama bunu 200 e yapabılen hastane varken ne dıye ınsanları zora koşarsın kıı kim ne tutturursa
Aynen herşey ticarete döndü valla ya bide bazen bu deraylı ultrasonu radyologlar yapıyormus ona dikkat edin peritinogların yapması gerekiyormus iyice arastırın kızlarismini doğru mu yazdım bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…