2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hangi hastane canım güvenilir midir

Benim sürekli gittiğim hastanede 350 gibi bir fiyat verdi. Taa 3 hafta sonraya randevu verdikleri için başka hastane araştırdım bu cumartesiye 250 TL ye bir yerde buldum. Üstelik evime daha yakın kendi hastanemi aradığımda da bizim alet daha iyi doktor şöyle diye o hastaneyi kötülediler. Tamam o zaman erken bir tarih verin diyorum yer yok diyorlar tam kafa göz dalmalık.

Bulunduğum ilde araştırma hastanesinde prof. perinataloğa yaptırdım ücretsizdi benim

Doc Ahmet Gül gittigim dr onu onerdi alaninda en iyilerinden dedi
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah benim de tam 3 hafta var okdr gerginimki zmn geçmiyor sanki, allahım bu mübarek gecede hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah

Nerde yaptırdım canım memnun kaldınmı şimdiden araştırıyorum bende çünkü
Dragos bezmialem de mehmet serdar kütük e yaptırdım. Yani memnunum benim kendi doktorum önerdi. Tüm organlarına ayrıntılı baktı. Cd de bir sürü fotoğraf verdi. Kalp atışı ve hareket ederkenki videosunu verdi. İki tane de yüzünün fotoğrafını basılmış halde verdi.
Çok güzel :) Bir de aynı doktor fatihteki bezmialemdede yapıyormuş orda da fiyat nedir bilmiyorum.

Baya iyimiş canım balla ya semti nerde bu doktorun

Hm . O ayrıntı var demek ki . Allah'ım inşallah bir sıkıntısı yoktur bebeklerimizin . Bu mubarek gecede Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah . Yavrucaklarımıza kavuşalım sağsağlim amin

keske bir umut olsa
Arkadasin gittigi doktorda baya uzmanmis ama Insallah yaniliodur

Alyaliya Canım son zamanda senden bi haber alabilirmiyim diye girdim hep allahtan umut kesilmez inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini minicikte olsa bi umut varsa ona tutunmak istiyorum

Kızlar günaydın mi denir ne denir bilemiyorum başımız sagolsun asla uyuyamadan gecirdigim bir gece oldu .sürekli icim kötü oldu ağlayacaktım garibim yavrumda anladı sabaha kadar o da uyumadı. Benim de kardeşim Suriye de Özel Harekatçı... şu mübarek günde lütfen dua eder mısınız kardeşim ve tüm vatan evlatları icin Sagsalim vatanimiza donerler insallah ama o donene kadar bende kendimde olmayacağım herhalde hamilelerin duası kabul olur nolur kardeşimi de dualarınızda unutmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…