2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Nerde yaptırdınız ? Ve sigortalımı 400tl ?
Evet sigortalı için sanırım doktor doç olduğu ve ayrıntılı ultrason yaptığı için böyle çünkü benim kendi doktorumun muayenesi 125 oldu daha yeni. Dragostaki bezmialem hastanesinde yaptırdım.

Allah askerlerimizin ayağına tas değdirmesin amin! Canım aman dikkat et, daha dün eşimin kuzeninin eşiyle konuştum. Kardeşi Şırnak a askere gittiğinde çok üzülmüş ağlamış bu da 38. Haftada doğum yapmasına sebep olmuş. Seni korkutmak için demiyorum lütfen yanlış anlama. Tevekkül et, kendini rahatlar lütfen

Evet ama iste gelde bunu kendine anlat gideli zaten 1 buçuk ay oldu iyice de kotulesti ortalik hop oturup hop kalkiyorum

Alllah yardimcilri olsun tüm mehmetcigimizin de kardesininde, geceden beri ben de cok uzgunum insalllah ulkece feraha ererez tez vakitte...

Evet ama iste gelde bunu kendine anlat gideli zaten 1 buçuk ay oldu iyice de kotulesti ortalik hop oturup hop kalkiyorum
Allah yardımcınız olsun biz bu haldeysek siz nasılsınız kim bilir, ben de uyuyamadım zorla geldim okula sanki dayak yemiş gibiyim karnımda bir sancı çok zor bir gün düşündükçe insan kahroluyor. Rabbim hepsini korusun

2li 3lü yapılmayabilir istatistiki veriler ve %100 sonuç değil ama ayrıntılı organ taraması Allah muhafaza bir sorun varsa bazı sorunlar doğum akabinde tedavi ya da amelyat ile düzeltilebiliyor yada aile tedbir alabiliyor. yaptırmak gerekli diye düşünüyorum

Teşekkur ederim canim

Sabah uyandığımda birtakım paylaşımlar gördüğümde anladım bir terslik olduğunu. Ve TV açtığımda acı haberle karşılaştım. Ne denir bilemiyorum artık. Rabbim yakınlarına sabır versin. Çok acı bir durum.. Ateş düştüğü yeri yakıyor ne yazık ki...

Allahım tüm askerlerimizin yardımcısı olsun..Şehit ailelerine sabırlar, yaralılara acil şifalar versin inşallah. Çok zor çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…