2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende haberlerin doğru olmadgını düşünüyorum şehitlerin hepsini söylemiyorlar gbi gelıyor Rabbim tüm avlatlarmızı korusun düşmana fırsat vermesin.
Türkiyenın kendınden başka dostu olmaz bunu bir kere daha gördük.Rusya sagolsun gösterdi bize

Kendimi o insanların eşi annesi babası kardeşi yerine koymaktan alıkoyamıyorum

Öğretmenim belki böyle düşünmem doğru değil ama zor tuttum okuldaki suriyeli eğitmenlere tahammül edemiyorum. Üstelik ortak nöbet tuttuk ya elini kıpırdatmıyor çocuklar birbirini yiyor bakıyor. İyice delirdim eşim geldi yerime devam etti

Maalesef hocam millet olarak öyleler ben Hataylıyım iyi biliyorum bu söylediklerini ve böyle söylemen de bana göre doğru

Maalesef hocam millet olarak öyleler ben Hataylıyım iyi biliyorum bu söylediklerini ve böyle söylemen de bana göre doğru
Hatayda okudum, eşim oralı gece ordan hiç iyi haberler almadık sayı en az 2 katı rabbim yardımcımız olsun

Merhaba kızlar bayadır giremiyordum, Bugün öyle bir bakayım dedim nasıl gidiyor hamilelikler :) bende eğitim araştırma da yaptırdım detaylı ultrasonumu ve ücretsiz bence iyi bir özel doktorunuz varsa detaylı ultrason için eğitim araştırmya gidebilirsiniz. ki onların söylediği ve baktığı her şeyi benim doktorum her ay bakıyor zaten. Tüm ülkemizin başı sağolsun erkek anneleri olarak Allah evlatlarımızın ve tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun

Kim ne düşünüyor bilemem ama bende sana katılıyorum kendı halkımızdan çok hakka sahıpler nerdeyse.
Bi hastaneye gidiyorun öncelik onlarda çoğu illerde yiyecek yardımı yapılıyor.
Yanlış anlaşılmak istemem yardım etmek tabıkı çok güzel bişey ve onlar içinde xordur vatanlarını bırakıp tanımadıkları yerde yaşamak.Ama özellikle erkekler sapa saglam genc gencler gidin vatanınız için bişeyler yapın onların yerıne bizim askerlerimiz sehit oluyor Buda ister istemez insanın canını sıkıyor.
Depremdede haberlerde görnüşsünzdür surıyelı bı genc enkazdan yaralı çıkarmış tamamda sen o görevi almışsan onu yapmak zorundasın zaten bizim afad ekıplerımız bir sürü kişiyi çıkardı sanki çok farklı olagan üstü bişey yapmış gbı sureklı haberlerdeydı bide vatandaslık verildi sanırım yanlş hatrlamıorsam.yani bilemiorum yanlış mı düşünüyorum.
Normalde bende yardım sever bı ınsanım kapıma kim gelrse boş cevırmemeye çalışıorum

Ben de sordum 24 dolunca dediler.Benim de tam o hafta seker yüklemem var.Doktor 24. Haftda hem nöbet raporunu da veririm dedi.Ben hastaneye boş günümde perşembe gidicem ve raporu alicam.Bu sekilde cuma nöbet tutmayacağim değil mi?24 dolmus oluyor mu o zaman 24+4 oluyorum.

kızlar bu şeker yüklemesinde şekerimiz yüksek çıkarsa ne olacak? ilaç filan mı veriyor
[/QUOTE]

ben 1. de yüksek çıkınca diyet yaptım ilaç felan önermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…