2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Gittiniz mi ne dedi doktor

Evet gittim bir sorun görülmedi çok şükür Memnun kaldım her organını tek tek inceledi beyin ve kalbi özellikle Çok ayrıntılı izledi. Raporumuzu verdi fotoğrafları ve videoyu CDyi olarak verdi ayrıca fotoğraf olarak da çıktı verdi.4D ile Yüzünün fotoğrafını da aldık

Dolmuş oluyor canım.

İnsanın kendi canı yandımı merhamet duygusu gidiyor. Canımız yanıyor dolaylı doğrudan nerden bakarsan bak sebebi onlar Allah büyük kimsenin ahını kimsede bırakmaz.

kızlar bu şeker yüklemesinde şekerimiz yüksek çıkarsa ne olacak? ilaç filan mı veriyor
Çok yüksek çıkarsa dahiliye yada endokrin bölümüne yönlendiriliyorsun. insilün başlıyor ve günlük aletle parmaktan takip istiyor doktorlar.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim gerçekten yürekleriniz çok güzelmiş.psikolojim hiç iyi değildi üzerine baya bir hastalandım kaç gündür hastanelerdeydim astım krizine girdim üzerine çok kötü grip oldum devamlı hava veriliyor.Siz de takdir edersiniz ki acıdan girip her yazdığınızı okuyamadım sonuçta hepiniz mutluluklarınızı paylaşıyorsunuz bu dönemde biraz uzak kalmak istedim.Ama dualarınızı da hep hissettim.Allah razı olsun.Salı günü amniyosentez ve bazı genetik testler yapılacak sonrada doktor ne zaman karar verirse alınacak.Kime gösterdiysem hep %100engel durumu oluşur dedi bu durumda riske atamam bile bile dünyaya getirmek ona haksızlık olur belki ondan sonra olacak kardeşlerine haksızlık olur.Allah bana bunu erkenden gösterdi ve erken teşhisle yol da gösterdi.Çünkü genelde bir çok doktor farketmeyip çocukların doğmasına neden oluyormuş.Buna da şükrettim.Tabiki hepimiz engelli adayıyız kimin ne olacağı belli değil ama kimse de bile bile engelli kalmak istemez.son 1 haftada kendimi çok hazırladım evet zor bir durum ama başa geldiyse en az hasarla bu durumdan sıyrılmam lazımdı.dün o kadar şehit o kadar acılı aile eş çoluk çocuk varken benim dövünmem haksızlık olurdu.bundan sonra amniyosentezden gelen sonuca göre sonraki çocuk için belki çalışmalara başlarım şu an tek isteğim bu testlerin temiz gelmesi.

Geçmiş olsun üzüntüden bağışıklığın düşmüştür, evet şükür ki önceden fark edildi inşallah testlerin temiz çıkar da bundan sonrakilerde sağlıkla kavuşursun bebeklerine

Selamlar ; Bende detaylı dan çıktım şimdi Doktor bebek gelisimine herşeye çok güzel dedi ama damarlarımda problem olduğu için tansiyon yüzünden anormal dedi yapıya ve erken doğum olabilir dedi Tansiyon problemi yaşayan arkadaşlar var mı burada acaba

Canım benim kadere olan inancım çok fazla evet dediğin gibi vardır bunda da bir hayır Rabbim inşallah çok güzel şeyler karşına çıkarsın

Yüksek tansiyon mu var yani canım? Benim hep 11-5 falan çıkıyor. Normal diyor doktor. Her gittiğimde tansiyon ölçüyor, ben de diyorum neden... Meğer önemliymiş.

Yüksek tansiyon mu var yani canım? Benim hep 11-5 falan çıkıyor. Normal diyor doktor. Her gittiğimde tansiyon ölçüyor, ben de diyorum neden... Meğer önemliymiş.

Kasiklardakii damarsal yapıdan dolayı tansiyon takibi ve bi kaç test önerdi Doktorumun normal dediği tansiyon değerlerine Perinatolog bir kaç test ile değerlendirilmesi gerekli Bobreklere; Cigerlere ve idrar testinde proteindi galiba bakılması gerekli dedi. Gebelik zehirlenmesi açısından değerlendirilmesi gerektiğini yazmış rapora

Peki sende kaç çıkıyor

Gebelik zehirlenmesi tansiyondan dolayı mı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…