2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ense ve burunda problem yoktu. 4lü testte kanda problem var. Pozitif tarama çıktı hersey cok güzel giderken birden şoka girdim.. Hala kendıme gelmıyorum. İnşallah dediğiniz gibi olur. Çok çok zor Bi süreç

Teşekkür ederim desteğin için.rabbim kimseyi böyle ikilemde ve zorda bırakmasın.doktor %100 dediği halde ben bir haftadır %1lik ihtimal aradım durdum ama yok.Allah herkesin evladını kendine bağışlasın.

Çok geçmiş olsun canım bu arada.Kendini üzme üzüntüden yenik düşmştür vücudun Rabbim şifa versin .sen iyi ol gerisi gelir Allahın ıznıyle

Çalışan arkadaşlar gün içinde nasıl besleniyorsunuz
Sabah 1 yumurta hasliyorum onu yiyorum
Ofiste kahvemi iciyorum yaninda ne gotursuysem. Ogle arasi aksamdan kalan sicak yemegim varsa goturmus oluyorum onu yiyorum yada sandwich yapmis oluyorum
1 meyve mutlaka yiyorum
Cikolatasiz gun geciremez oldum
Aksam evz girince istahim kesik oluyo ama hic bise yiyemezsem yogurt yiyorum
Yani cokda saglikli bi beslenme degil sanirim
Yorgunluktan sanirim

Teşekkür ederim desteğin için.rabbim kimseyi böyle ikilemde ve zorda bırakmasın.doktor %100 dediği halde ben bir haftadır %1lik ihtimal aradım durdum ama yok.Allah herkesin evladını kendine bağışlasın.
Amiin amiin .biliosun belki benimde bebegım sıkıntılı dogacak hemde doktorun dedıgıne gore doğana kadar sıkıntısı belli olmayabılırmıs.yani doğunca süpriz olacak.
Hep neyi düşündüm biliomusun bakmasıda zor tabıkı ama en cokda evladım için düşündüm toplumdan dıslanabılır arkadas ortamı olmayabılır evlılığı yuvası olmayabılır.bakmakdan dahada zoru işte bunlar .bunları yazarken bile insanın gözü doluyor.bu yüzden insan onun çekeceği sıkıntılardan dolayı doğurmamayı düşünüyor.Rabbim hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin kaldıramayacagımız yük yüklemesin Rabbim

Benim ikili testim riskli çıktı 1/277 down sendrom u amniyo sentez için gün verildi ve ben yaptırmadım detaylı ultrason muayenesi bişey cıkmadı saglıklı denildi
1/277ye mi riskli dediler? Benim de bu civar bişey çıktı yani riskli bölüme yakın ama dışında. Ben yaptırmadım amniyosentez. Çarşamba detaylı ultrason var inşallah iyi geçer. Bi de işinde iyi denen bi dr a gidicem. Biraz korkuyorum aslında inceleye inceleye olmadık bişey bulacak da eşimle birlikte kafaya takıcaz diyeAllah hayırlısını versin inşallah.

Kendine haksızlık etme. Mantıklı her insanın vereceği bir kararı verdin. Tabi ki bu tarz durumlarda doğurmak isteyenlere de saygım sonsuz ama sadece anne ile bitmiyor mesele.
Cesur ve doğru olan karar seninkiydi.

Allah evladını sana bağışlasın ben inanıyorum ki nur topu gibi bir bebişin olacak o yüzden üzme kendini.hem öyle bir durum olsa şimdiye kadar belli olurdu.canım biliyorsun benim eşim polis.her an can tehlikesi var.bize birşey olsa benim çocuğuma kim bakacak.kardeşlerinin hayatını da mı mahvedeceğim.kim böyle bir hayatı yaşamak ister.Ben annelik duygularımı doyuracağım diye onu ömür boyu yatağa mı mahkum etcem.şimdi okuyorum başka sayfalarda yok kalbinde parlaklık çıkan bağırsağında parlaklık çıkan kulağı yapışık çıkan inanın bunlar o kadar önemsizmiş ki çünkü hepsinin çaresi var Allah çaresiz dert vermesin bunları hiç takmayın kafaya.

Allah sabır versin. Sonraki bebeğinize hayırla kavuştursun inşallah ailenizi

Ben de az önce girdim ayrıntılıya gördüğü kısımlarda bir sorun yok çok şükür ama kalp ana damarlarını göremedi bir türlü bebeğin pozisyonu uygun değil bir de herzaman ki gibi kilo mevzusunu vurdu sağolsun yüzüme yarım saat dolaş çikolata ye gel bir daha bakalım dedi.

Ayrıntılıda da haftası söyleniyo mu? Bu kadarlık görünüyo şu an falan diye. Hani daha da büyümüş oluyo ekrana sığmıyo ya ondan soruyorum. Pek de bilgim yok bu konuda da

Ayrıntılıda da haftası söyleniyo mu? Bu kadarlık görünüyo şu an falan diye. Hani daha da büyümüş oluyo ekrana sığmıyo ya ondan soruyorum. Pek de bilgim yok bu konuda da
Söyledi benimki haftasıyla uyumlu ama bunu kendi kadın doğum doktorum da söylüyor. Şu an tam günlerindeler ve tam haftalarının kilolarındalar.

Evet söylüyor zaten normal ultrasonda olduğu gibi çıktı bir hafta önde.

Çok şükür damarı da gördük baya uğraştı ama 30+15 olmak üzere toplam 45 dk sürdü. Mide, böbrekler gibi organların durumuna büyüklüğüne bakıyor, kol bacak parmak gibi dış organları inceliyor, beyin ve kalp en fazla zaman ayırdığı kısımlar özellikle bizimkinde kalp baya uğraştırdı. Yüzünün 7-8 tane fotosunu çekti. Sağolsun hemşire en kötü çıkanları basmış bir de CD verdi bakalım onda hepsi vardır inşallah.
Kalp atım hızına bakıyor bebeğin ağırlığını ölçüyor plesantanın durumunu konumunu inceliyor.
Aklımda kalanlar bunlar. Normalden ucuza yaptırdığım için ucuz etin yahnisi yavan olur mantığıyla çok umutlu gitmemiştim ama baya inceledi, ayrıntılı bir rapor verdi.
Yaptırmamış olanlar da inşallah tez zamanda güzel haberler alır.
Yalnız hastaneler gerçekten mikrop yuvası aksıran nerde tıksıran nerde kaçacak delik aradım mikrop kapmayım diye. Bir aksilik olmazsa şu mart ayı çıkmadan herhangi bir hastaneye adım atmayı düşünmüyorum inşallah ihtiyaç olmaz.

İnşallah ben de güzel çıkarım ayrıntılıdan
Ben de korkuyorum hasta olmaktan. Hasta biriyle yanyana denk geldim mi akşama hemen ballı limon

Bende de 4 lü riskli çıktı. Nifty yaptırdık. Almanyaya gidiyor. İlk kez koreyi duyuyorum. Şükür oda temiz geldi. %99 doğru sonuç dedi doktorlar. 10 günden önce gelmiyor sonuç. Dilerim seninde temiz gelir.

Ben de alişverişe bi yerden başlamak istiyorum valla nerden ne alicam bilemiyorum da.Bebek arabası puset beşiği aradan cikarayım diyorum büyük parçalari siz nereden aldiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…