- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Canım bende yeni çıktı ama bende çok düşük ilaç bile vermedi bol su ile geçer dedi. İki hafta sonra yanına gideceğim yine tahlil verip gideceğim. İnşallah geçmiştir. Bende tek belirti yeşile yakın akıntı. Ne ağrı ne sızı hiçbir şey olmadı. Düşük olduğu için olabilir. 0-5 arasında mesela normal referans benim 9 çıkmıştı. Çok su içiyorum kesildi yeşil akıntı beyaza döndü haftaya veririm idrar tahlili.Kizlar idrar yolu enfeksiyonu geçirenler belirtileri neler oluyor. Bir haftadır lavaboya gidemiyorum, sadece o değil oturup kalkarken bile vajina bölgesinde ağrı oluyo. Ne kotu biseymis..Dr. Muayene ediyor mu alttan yoksa idrar tahlili mi sadece. onumuzdeki hafta kontrole gideceğim.
Söylerdi normal kilosu bence. Şeker yüklemesini yaptırağım 2 hafta sonra doktorumuz tercihe bırakılacak birsey olmadığını söyledi çok önemliymişKızlar 22. Haftada 497 gram çıktı kilosu. Doktor herhangi bir sorun görmedi. Anormal olsa söylerdi değil mi.
Şeker yüklemesi yaptıracak mısınız sizler?
Canım bende de sürekli oluyor doktor tek kullanımlık bir ilaç veriyor suya katılıp içilen. Birde bol su içmek gerekiyor günlük 3 litre suyu iç mutlakaKizlar idrar yolu enfeksiyonu geçirenler belirtileri neler oluyor. Bir haftadır lavaboya gidemiyorum, sadece o değil oturup kalkarken bile vajina bölgesinde ağrı oluyo. Ne kotu biseymis..Dr. Muayene ediyor mu alttan yoksa idrar tahlili mi sadece. onumuzdeki hafta kontrole gideceğim.
Evet aslında önemli. Şeker beynine etki ediyormuş... Ama benim glukoz hep normal çıkıyor kan testlerinde. Bilemiyorum ki.Söylerdi normal kilosu bence. Şeker yüklemesini yaptırağım 2 hafta sonra doktorumuz tercihe bırakılacak birsey olmadığını söyledi çok önemliymiş
Ondan belli olmuyormuş bende öyle söyledim normalde orda çıkmayıp gebelikte bu testle belirlendiği de oluyormuşEvet aslında önemli. Şeker beynine etki ediyormuş... Ama benim glukoz hep normal çıkıyor kan testlerinde. Bilemiyorum ki.
Kimbilir kaç para isticekler. Ayrıntılıya 350 istedi yaptırmadım. Bide şeker yüklemesini sorayım bakalımOndan belli olmuyormuş bende öyle söyledim normalde orda çıkmayıp gebelikte bu testle belirlendiği de oluyormuş
Benimde vardı sarı akıntı gebelikte oluyor dedi doktor ama benim kaşıntı falanda oluyordu o yuzden fitil yazdı bana canımİdrar yolu enfeksiyonunda da sarı akıntı oluyor mu ya. Bana ilk mantar demişti kaşıntı geçti ama o sarı akıntı geçmedi acaba idrar yolu enfeksiyonu mu var?
Sizin riskiniz kaç1/277ye mi riskli dediler? Benim de bu civar bişey çıktı yani riskli bölüme yakın ama dışında. Ben yaptırmadım amniyosentez. Çarşamba detaylı ultrason var inşallah iyi geçer. Bi de işinde iyi denen bi dr a gidicem. Biraz korkuyorum aslında inceleye inceleye olmadık bişey bulacak da eşimle birlikte kafaya takıcaz diyeAllah hayırlısını versin inşallah.
Ben yaptırayım mı diye düşünüyorum ama kararsızım, yapılması gerektiğini düşünüyorum tabi. Ben çok şekerli gıda tüketmeyi sevmem ve şekerim genelde düşüktür, gebelikte de. İlkinde yaptırmadım ama bunu bilemiyorum bakalım.Kızlar 22. Haftada 497 gram çıktı kilosu. Doktor herhangi bir sorun görmedi. Anormal olsa söylerdi değil mi.
İnşallah yoktur cnmKızlar fitil kullanmanın bir zararı yok değilmi
Benim de 2 li de sıkıntı çıkmıştı nift yaptırmıştım 14. Haftada çok şükür düşük risk çıkmıştı. İnşallah sizinki de düşük risk cikarEnse ve burunda problem yoktu. 4lü testte kanda problem var. Pozitif tarama çıktıhersey cok güzel giderken birden şoka girdim.. Hala kendıme gelmıyorum. İnşallah dediğiniz gibi olur. Çok çok zor Bi süreç
Ben de kullandım fitil 2 ay arayla 2 kere. Zaten enfeksiyonlar için gebelikte fitil dışında bir de şu tek kullanımlık ilaç var vermiyor doktorlar. Ağızdan alınan haplar daha riskliymişBenimde vardı sarı akıntı gebelikte oluyor dedi doktor ama benim kaşıntı falanda oluyordu o yuzden fitil yazdı bana canım
sadece idrar tahilili yaptılar bana cnmKizlar idrar yolu enfeksiyonu geçirenler belirtileri neler oluyor. Bir haftadır lavaboya gidemiyorum, sadece o değil oturup kalkarken bile vajina bölgesinde ağrı oluyo. Ne kotu biseymis..Dr. Muayene ediyor mu alttan yoksa idrar tahlili mi sadece. onumuzdeki hafta kontrole gideceğim.
Ben mecburen yaptiricam bizim iki tarafta da şeker hastalığı var. İlk gebelikte sınırda çıkmıştım...Kızlar 22. Haftada 497 gram çıktı kilosu. Doktor herhangi bir sorun görmedi. Anormal olsa söylerdi değil mi.
Aynen kullanmayınca da geçmiyor ya kullanmamaktan iyidir benceBen yaptırayım mı diye düşünüyorum ama kararsızım, yapılması gerektiğini düşünüyorum tabi. Ben çok şekerli gıda tüketmeyi sevmem ve şekerim genelde düşüktür, gebelikte de. İlkinde yaptırmadım ama bunu bilemiyorum bakalım.
Benim bir akraba çikolataya vs çokdüşkündü eşi yaptırsın istedi gebelik şekeri çıktı diyetle düzene soktular.
İnşallah yoktur cnmdr veriyor mecbur kullanıyoruz, tereddüt ettim amakullandım ben de. 3 ovül vardı kutuda bitti şükür
Hadi ya doğru diyosun canım bende kullanıcam mecbur faydası olsundaBen de kullandım fitil 2 ay arayla 2 kere. Zaten enfeksiyonlar için gebelikte fitil dışında bir de şu tek kullanımlık ilaç var vermiyor doktorlar. Ağızdan alınan haplar daha riskliymiş
Yol uzun cnm, bebeğe varmak için çok yol katetmesi lazımAynen kullanmayınca da geçmiyor ya kullanmamaktan iyidir bence ☺ Benimde 2 adet var içinde ben şeyden tereddüt ediyorum fitili iterken bebeğe birşey olur diye saçma ama☺
Bende de 4 lü riskli çıktı. Nifty yaptırdık. Almanyaya gidiyor. İlk kez koreyi duyuyorum. Şükür oda temiz geldi. %99 doğru sonuç dedi doktorlar. 10 günden önce gelmiyor sonuç. Dilerim seninde temiz gelir.
Benim de 2 li de sıkıntı çıkmıştı nift yaptırmıştım 14. Haftada çok şükür düşük risk çıkmıştı. İnşallah sizinki de düşük risk cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?