2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ok Canım bende yeni çıktı ama bende çok düşük ilaç bile vermedi bol su ile geçer dedi. İki hafta sonra yanına gideceğim yine tahlil verip gideceğim. İnşallah geçmiştir. Bende tek belirti yeşile yakın akıntı. Ne ağrı ne sızı hiçbir şey olmadı. Düşük olduğu için olabilir. 0-5 arasında mesela normal referans benim 9 çıkmıştı. Çok su içiyorum kesildi yeşil akıntı beyaza döndü haftaya veririm idrar tahlili.

Kızlar 22. Haftada 497 gram çıktı kilosu. Doktor herhangi bir sorun görmedi. Anormal olsa söylerdi değil mi.
Şeker yüklemesi yaptıracak mısınız sizler?
Söylerdi normal kilosu bence. Şeker yüklemesini yaptırağım 2 hafta sonra doktorumuz tercihe bırakılacak birsey olmadığını söyledi çok önemliymiş

Canım bende de sürekli oluyor doktor tek kullanımlık bir ilaç veriyor suya katılıp içilen. Birde bol su içmek gerekiyor günlük 3 litre suyu iç mutlaka

Söylerdi normal kilosu bence. Şeker yüklemesini yaptırağım 2 hafta sonra doktorumuz tercihe bırakılacak birsey olmadığını söyledi çok önemliymiş
Evet aslında önemli. Şeker beynine etki ediyormuş... Ama benim glukoz hep normal çıkıyor kan testlerinde. Bilemiyorum ki.

İdrar yolu enfeksiyonunda da sarı akıntı oluyor mu ya. Bana ilk mantar demişti kaşıntı geçti ama o sarı akıntı geçmedi acaba idrar yolu enfeksiyonu mu var?

İdrar yolu enfeksiyonunda da sarı akıntı oluyor mu ya. Bana ilk mantar demişti kaşıntı geçti ama o sarı akıntı geçmedi acaba idrar yolu enfeksiyonu mu var?
Benimde vardı sarı akıntı gebelikte oluyor dedi doktor ama benim kaşıntı falanda oluyordu o yuzden fitil yazdı bana canım

Sizin riskiniz kaç

Kızlar 22. Haftada 497 gram çıktı kilosu. Doktor herhangi bir sorun görmedi. Anormal olsa söylerdi değil mi.
Şeker yüklemesi yaptıracak mısınız sizler?
Ben yaptırayım mı diye düşünüyorum ama kararsızım, yapılması gerektiğini düşünüyorum tabi. Ben çok şekerli gıda tüketmeyi sevmem ve şekerim genelde düşüktür, gebelikte de. İlkinde yaptırmadım ama bunu bilemiyorum bakalım.
Benim bir akraba çikolataya vs çokdüşkündü eşi yaptırsın istedi gebelik şekeri çıktı diyetle düzene soktular.
Kızlar fitil kullanmanın bir zararı yok değilmi
İnşallah yoktur cnm dr veriyor mecbur kullanıyoruz, tereddüt ettim amakullandım ben de. 3 ovül vardı kutuda bitti şükür

Benim de 2 li de sıkıntı çıkmıştı nift yaptırmıştım 14. Haftada çok şükür düşük risk çıkmıştı. İnşallah sizinki de düşük risk cikar

Kızlar bebeğin kıyafet alışverişi için 2 tane 10'lu hastane çıkışı aldım şunu şunu al bunlar 40'ı çıkana kadar yeter dediklerinizi yazar mısınız? Sadece 40'ına kadar olanları istiyorum ama gerisini memleketten alacam yaz gelince.

Benimde vardı sarı akıntı gebelikte oluyor dedi doktor ama benim kaşıntı falanda oluyordu o yuzden fitil yazdı bana canım
Ben de kullandım fitil 2 ay arayla 2 kere. Zaten enfeksiyonlar için gebelikte fitil dışında bir de şu tek kullanımlık ilaç var vermiyor doktorlar. Ağızdan alınan haplar daha riskliymiş

sadece idrar tahilili yaptılar bana cnm

Aynen kullanmayınca da geçmiyor ya kullanmamaktan iyidir bence Benimde 2 adet var içinde ben şeyden tereddüt ediyorum fitili iterken bebeğe birşey olur diye saçma ama

Ben de kullandım fitil 2 ay arayla 2 kere. Zaten enfeksiyonlar için gebelikte fitil dışında bir de şu tek kullanımlık ilaç var vermiyor doktorlar. Ağızdan alınan haplar daha riskliymiş
Hadi ya doğru diyosun canım bende kullanıcam mecbur faydası olsunda

Aynen kullanmayınca da geçmiyor ya kullanmamaktan iyidir bence ☺ Benimde 2 adet var içinde ben şeyden tereddüt ediyorum fitili iterken bebeğe birşey olur diye saçma ama☺
Yol uzun cnm, bebeğe varmak için çok yol katetmesi lazım yine de insan acaba diyor ama yapacak bir şey yok

Bende de 4 lü riskli çıktı. Nifty yaptırdık. Almanyaya gidiyor. İlk kez koreyi duyuyorum. Şükür oda temiz geldi. %99 doğru sonuç dedi doktorlar. 10 günden önce gelmiyor sonuç. Dilerim seninde temiz gelir.
Benim de 2 li de sıkıntı çıkmıştı nift yaptırmıştım 14. Haftada çok şükür düşük risk çıkmıştı. İnşallah sizinki de düşük risk cikar

Ayy nasıl sevindim sizin adınıza. İnşallah bizde saglıklı sonuclar alırız. Nasıl tedirginim ancak siz anlarsınız beni. 4lü testte oranınız kaç cıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…