- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
Ben instagramdan Ayhan çocuk sayfasını takip ediyorum ordan baby home gold travel alacam canım normalde travel ayrı ayrı katlanıyor diye almayacaktım ama onlardaki pusetiyle beraber katlanıyor bakabilirsin.Ben de alişverişe bi yerden başlamak istiyorum valla nerden ne alicam bilemiyorum da.Bebek arabası puset beşiği aradan cikarayım diyorum büyük parçalari siz nereden aldiniz?
Öyle mi benden alayım o zaman sağ ol canım çok ucuz alıp da plastik kokusu olmasın sonra dedimBen bundan aldım ayın başında ki indirimden. Geldi plastik kokusu falan yok ürünler kaliteli duruyo
Almak lazım yavaştan bence de. Benim büyük parçalar ablasından ve kuzeninden var. İnternetten alınca genelde daha hesaplı oluyor. İyice inceleyip yorumlara vs bakıp internetten alıyorum ben alacaklarımı. Baston bebek arabası bakacağım zaman ebebeğe gidip arabaları denemiştim mesela sonra internetten aldım. Zıbını vs görüp almak daha güzel ama. Öyle minnoş parçaları elleyip, beğenip alma taraftarıyım.Ben de alişverişe bi yerden başlamak istiyorum valla nerden ne alicam bilemiyorum da.Bebek arabası puset beşiği aradan cikarayım diyorum büyük parçalari siz nereden aldiniz?
21+1 de bugün 440 gr çıktı ama benimki de 1 hafta önde. Boyu mu kilosu mu onu bilmiyorum neye göre hesaplıyorlarKizlar sizin bebekler kaç gram peki?Ben 20+4 de ayrıntılıya girdiğimde benimki 410 gram cikti karın cevresi boyutu da 2 hafta önde cikti.Nette biraz baktiğimda netteki verilere göre benimki biraz daha Ağir
mi ne anlamadim.
21+1 de bugün 440 gr çıktı ama benimki de 1 hafta önde. Boyu mu kilosu mu onu bilmiyorum neye göre hesaplıyorlar
Kol uzunluğu için haftasına göre normal dedi şimdi rapora baktım mm uzunluğu yazmamış. FL var bacak uzunluğu o haftasından ilerde.Peki sizde HL kaç cıktı?O da bir hafta geri diğerleri normal bende.HL humerus kol uzunluğu mu öyle bir şey?
Ben de ilk ona baktımda baya beğendim sağlıkla kullanmak nasip olur inşallahBen instagramdan Ayhan çocuk sayfasını takip ediyorum ordan baby home gold travel alacam canım normalde travel ayrı ayrı katlanıyor diye almayacaktım ama onlardaki pusetiyle beraber katlanıyor bakabilirsin.
Öyle mi benden alayım o zaman sağ ol canım çok ucuz alıp da plastik kokusu olmasın sonra dedim☺
Bu gün kontrole gittik canım 21+2 460gramKizlar sizin bebekler kaç gram peki?Ben 20+4 de ayrıntılıya girdiğimde benimki 410 gram cikti karın cevresi boyutu da 2 hafta önde cikti.Nette biraz baktiğimda netteki verilere göre benimki biraz daha Ağir
mi ne anlamadim.
Kol uzunluğu için haftasına göre normal dedi şimdi rapora baktım mm uzunluğu yazmamış. FL var bacak uzunluğu o haftasından ilerde.
Ama kol bacak karın kafa çok değişirmiş son haftalara doğru. Kendi doktorum da demişti bugünkü radyolog da dedi. 2 hafta ileri geri olması (hatta bazı gebelerde 3 hafta kabu
l ediliyormuş) normal kabul edilir dedi.
Tabi genetik de çok etkili bu konuda o yüzden endişe etmemek lazım. Raporu ilk alınca ben de googledan terimlere bakıp anlamaya çalıştım baktım olacak gibi değil bıraktım :) çok da dalıp gitmemek lazım bu konulara ya çünkü internette illa ki olumsuz örneklerle karşılaşılıyor insan kafasına taktıkça takıyor.Bana da normal her seyi dedi de ben rapora bakıyorum terimlere orda yazıyor kaç haftalık olduğu onlar göre FL bende de normal HL 19 küsür hafta yazıyor neyse doktoruma gidince sorarim bir genetik de olabilirmiş benim de kollarim cüsseme göre kisadir tüm ceketler gömlek kollari uzun gelir:)
Benimki de 20+6 da 400 gr dı doktor gayet normal dedi.Kizlar sizin bebekler kaç gram peki?Ben 20+4 de ayrıntılıya girdiğimde benimki 410 gram cikti karın cevresi boyutu da 2 hafta önde cikti.Nette biraz baktiğimda netteki verilere göre benimki biraz daha Ağir
mi ne anlamadim.
Bende sadece sarı kıvamlı akıntı vardı. Ağrı eşiğim yüksek olduğu için ağrıları kolay kolay hissetmiyorum.Kizlar idrar yolu enfeksiyonu geçirenler belirtileri neler oluyor. Bir haftadır lavaboya gidemiyorum, sadece o değil oturup kalkarken bile vajina bölgesinde ağrı oluyo. Ne kotu biseymis..Dr. Muayene ediyor mu alttan yoksa idrar tahlili mi sadece. onumuzdeki hafta kontrole gideceğim.
İnşallah daha almadım farklı model bulursam yine yazarımBen de ilk ona baktımda baya beğendim sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah
Ben diğer hafta pazartesi yaptıracamKızlar 22. Haftada 497 gram çıktı kilosu. Doktor herhangi bir sorun görmedi. Anormal olsa söylerdi değil mi.
Şeker yüklemesi yaptıracak mısınız sizler?
Ben belki de onu da yaptırmıcam bilemiyorum. İlkinde yaptırmamıştım.Ben diğer hafta pazartesi yaptıracam 🖐
Bilemiyorum ama ben yaptıracam ya şeker var da dikkat etmezsem daha kötü oluyormuş ki ben de yiyorum yani öyle şekerli katkı maddeli beslenmesem de riske atmayayım dedim.Ben belki de onu da yaptırmıcam bilemiyorum. İlkinde yaptırmamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?