2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım benımde cok bır tecrubem yok ama annelere sordugum kadarıyla ılk etapta cok bıse alma dedıler yazlık bende almadım daha bugun cıktım alışverıse ılk zamanlar ıcın 10 lu hastane cıkısı aldım 1 tane, 5 takımda 0-3 ay takım aldım, ağız bezı aldım bolca, havlusunu aldım, müslin ortu aldım 1 tane tek kat 1 tane cıft kat, corap aldım 6 tane falan ılk zamanlar ıcın yeter dıye dusunuyorum gerek olursa artık takvıye yapacam

Annem ve kayınvalidem 10 lu takım aldılar. Annem yeter diyo. Sen sadece tulum al onu da çok alma dedi. Ben 5 li alayım dedim gerek yok tek parça al yaz çıkana kadar bunlar yeter dedi

0-3 ay takımı uzun kollu mu aldın canım?

Annem ve kayınvalidem 10 lu takım aldılar. Annem yeter diyo. Sen sadece tulum al onu da çok alma dedi. Ben 5 li alayım dedim gerek yok tek parça al yaz çıkana kadar bunlar yeter dedi
O zaman 2 hastane çıkışı, 5-6 tane de tulum yeterli olur sanırım

O zaman 2 hastane çıkışı, 5-6 tane de tulum yeterli olur sanırım
Canım ben tulum pek tavsiye etmem ilk oğlumda 2-3 tane vardı bir iki defa anca giydirdim hızla büyüdükleri için hemen kısalıp küçülüyor bebeğin gelişimini engelliyor bide altını değişmek daha eziyetli alt üst takımlar daha kullanışlı 4-5 aya kadar kullanılabiliyor

Karusel Bizim aldıklarımız yenidoğan 5 adet 3 ay 5 adet askılı zıbın. Bir tane 10 lu hastane çıkışı, İki tane tane 5 li hastane çıkışı alt üst yenidoğan 4 set, ayrıyeten tek altlardan patikli ve patiksiz 4 adet aldım altlar çabuk kirleniyormuş, 3 adet 0-3 ay tulum, 9 lu çorap, çokça önlük, müslin örtüler, ağız bezi bolca

Aynen öyle yeni doğan bebekler çok üşür daha geçen yaz eltim ağustosta doğurdu en sıcak günlerde çorabına kadar giydirip battaniyesine sardı yinede ayakları buz gibiydi hep

Karusel canım bende bunu demek istedim alt üst, tulum bir iki tane göbek bağı düştükten sonra işte ilk bir ay sonra hızlı büyüme oluyormuş. Ben birkaç tulum, birkaç tane böyle alt üst alacağım inşallah. Nisan sonunu bekliyorum ki yazıklar tamamen gelsin.

Ben kollu çıtçıtlı zıbın ve patikli patiksiz altlardan bolca almıştım evde sadece onları giydirmek o kadar rahat oluyor ki

Aynen aldığım tüm tulumlar öylece kaldılar. Hatta bazılarını hiç giydiremedim.

Evet bizim burası zaten serin oluyor
Tamam canım alt üst alırım o zaman ben de
Sakın uzun zıbın alma koltuk altı pişik oluyormuş arkadaşımın bebeği kışın bile giyemedi uzun, bizimkiler yaz bebesi birde
Çoraplarını, örtülerini aldım ben de güle güle giysin bebeğin canım
O zaman ben 5-6 tane alt üst alayım içine de çıtçıtlı atlet 1 ay yeter bunlar 2 de hastane çıkışı var

Aldığınız şeylerin de fotoğraflarını atarsanız biraz havamız dağılsın. İyi şeyler görüp duymaya ihtiyacımız var. Son günlerde kötü haberler aldık hem burda hem ülkemizde...

Kızlar serin olur diyorsanız uzun kollu alın ama ben yarım kollu almayı düşünüyorum çıtçıtlı body, tulum değil. Sıfır kol almamanın sebebi yazın çok terleyip koltukaltı pişik oluyor, tulum almama sebebim de pratik olmaması. Tuluma heves ederseniz alın bence ama en rahat alt üst şeklinde olanlar. Bir de aldığınız altlar yazın patikli olanlardan olmasın,bilekte bitenler daha iyi. Benim büyük oğlum çok terlerdi, hele emerken ve uyurken sırılsıklam olurdu, eklem yerleri çıplak kalmasın ki terden pişik olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…