2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aldığınız şeylerin de fotoğraflarını atarsanız biraz havamız dağılsın. İyi şeyler görüp duymaya ihtiyacımız var. Son günlerde kötü haberler aldık hem burda hem ülkemizde...
Aynen cnm , kesinlikle
Ben paylaştım şimdi, hepimize sağlıklı güzel mutlu zamanlar diliyorum.

Bebek arabası için casual cadillac görüyorum cok satanlarda hep bilen var mi?Travel küm tekerlekli çift yönlü olsun yeter diyolar ama bilemiyorum

Bende de 4 lü riskli çıktı. Nifty yaptırdık. Almanyaya gidiyor. İlk kez koreyi duyuyorum. Şükür oda temiz geldi. %99 doğru sonuç dedi doktorlar. 10 günden önce gelmiyor sonuç. Dilerim seninde temiz gelir.
Sizin nifty sonucu nasıl yazıyor acaba hani yüzde mi yoksa düşük risk mi nasıl bir cevap acaba?

Fotolar cok ıyı degıl ıdare edın annemlere geldım memlekete aceleden cekıverdım bide bu kıyafetler fotografta cook buyuk duruyor nedense renklere cok takılmamaya calıstım kırmızı yesıl mavı beyaz her renk olsun hersey masmavı olmasn :))

Eklentiler

• IMG_20200229_161130.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20200126_141414.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20200126_141341.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20200229_161125.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20200229_161121.webp
    55 KB · Görüntüleme: 73
Boyu uzun olacak desene güle güle giysin

Ayy çok tatlılar ya tam yazlık.
Güzel günlerde giydir inşallah annesi :))))
Sağol cnm, aminn, ben de çok sevdim
Yaa cok tatlılarr gule gule gıysın nerden aldın canım
Lcw'den cnm, İnternet sitesinden. Mağazada yazlık yoktu pek. Çok sağol
Çok güzel yerim ya☺

Çok ciciler, hastane çıkışı çok hoşmuş, güzel günlerde giysin
Bende de bunlar var ☺
Çok güzeller, sarılı hastane çıkışını çok beğendim

Amin inşallah canım rabbim bunları gıydırıp bebıslerın fotosunu atacagımız gunlerıde nasip etsin hepimize

Kutudaki sete bayıldım :)) hepsi birbirinden güzel :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…