Allah evladını sana bağışlasın ben inanıyorum ki nur topu gibi bir bebişin olacak o yüzden üzme kendini.hem öyle bir durum olsa şimdiye kadar belli olurdu.canım biliyorsun benim eşim polis.her an can tehlikesi var.bize birşey olsa benim çocuğuma kim bakacak.kardeşlerinin hayatını da mı mahvedeceğim.kim böyle bir hayatı yaşamak ister.Ben annelik duygularımı doyuracağım diye onu ömür boyu yatağa mı mahkum etcem.şimdi okuyorum başka sayfalarda yok kalbinde parlaklık çıkan bağırsağında parlaklık çıkan kulağı yapışık çıkan inanın bunlar o kadar önemsizmiş ki çünkü hepsinin çaresi var Allah çaresiz dert vermesin bunları hiç takmayın kafaya.
Ben daha detaylıya girmedim ya oyuzden henuz ümitli olamıorum.Rabbim hepimize saglıklı bebekler nasıp etsin.Amiin amiin dermansız dert vermesın Rabbim İnşallah senın bebegınınde sonucu güzel çıkar herzaman dualarımdasın bu gruptakı herkes için dua edıyorum.
Maşallah kızlar siz alışverişi neredeyse bitirmişsiniz. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun herkese. Teyzesi yesin onları totişlerini minnacık ayacıklarını
Ben daha bir çöp bile alamadım. Dün ayrıntılı sonrası bir heves 10 lu hastane çıkışıyla başlayım dedim içime sinen bir şey bulamadım. Kendim pek süslü değilim ama en azından kızın birkaç eşyasını biraz abartıp kokona şeyler almak istiyorum
Maşallah kızlar siz alışverişi neredeyse bitirmişsiniz. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun herkese. Teyzesi yesin onları totişlerini minnacık ayacıklarını
Ben daha bir çöp bile alamadım. Dün ayrıntılı sonrası bir heves 10 lu hastane çıkışıyla başlayım dedim içime sinen bir şey bulamadım. Kendim pek süslü değilim ama en azından kızın birkaç eşyasını biraz abartıp kokona şeyler almak istiyorum
Fotolar cok ıyı degıl ıdare edın annemlere geldım memlekete aceleden cekıverdım bide bu kıyafetler fotografta cook buyuk duruyor nedense renklere cok takılmamaya calıstım kırmızı yesıl mavı beyaz her renk olsun hersey masmavı olmasn :))
Yaa arkadaşım ben kızım olacak hissiyle hep kokoş şeyler kaydetmiştim instagramda hepsini sildim oğlumun haberini aldıktan sonra keşke dursalardı atardım sana kalmışsa bakayım yine de
Yaa arkadaşım ben kızım olacak hissiyle hep kokoş şeyler kaydetmiştim instagramda hepsini sildim oğlumun haberini aldıktan sonra keşke dursalardı atardım sana kalmışsa bakayım yine de ☺
Varsa çok iyi olur canım valla güvenilir sayfa önerilerine de açığım.
Bir tane hastane çıkışı buldum pullu dantelli bir şey anneme fotosunu attım kız onu nasıl yıkayacan dökülür hep dedi. Diyorum bir yıkamaya dayansa yeter zaten bir kere anca giyecek detaylı düşünme anne olayı akışına bırak
Varsa çok iyi olur canım valla güvenilir sayfa önerilerine de açığım.
Bir tane hastane çıkışı buldum pullu dantelli bir şey anneme fotosunu attım kız onu nasıl yıkayacan dökülür hep dedi. Diyorum bir yıkamaya dayansa yeter zaten bir kere anca giyecek detaylı düşünme anne olayı akışına bırak