2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben daha detaylıya girmedim ya oyuzden henuz ümitli olamıorum.Rabbim hepimize saglıklı bebekler nasıp etsin.Amiin amiin dermansız dert vermesın Rabbim İnşallah senın bebegınınde sonucu güzel çıkar herzaman dualarımdasın bu gruptakı herkes için dua edıyorum.

Maşallah kızlar siz alışverişi neredeyse bitirmişsiniz. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun herkese. Teyzesi yesin onları totişlerini minnacık ayacıklarını
Ben daha bir çöp bile alamadım. Dün ayrıntılı sonrası bir heves 10 lu hastane çıkışıyla başlayım dedim içime sinen bir şey bulamadım. Kendim pek süslü değilim ama en azından kızın birkaç eşyasını biraz abartıp kokona şeyler almak istiyorum

Tek degilsin canim bende almaya baslamadim

Ama bunlar çok guzel Canim sen alisverisi bitirmis sayilirsin güle güle giydr bebisine

Kizlar günaydın sabah sağ kasık ağrım vardı arada geciyo arada tekrar geliyo.19 hafta civarı bu durumu yaşayan oldumu.tedirgin oldum

Ama bunlar çok guzel Canim sen alisverisi bitirmis sayilirsin güle güle giydr bebisine
Aynen canım arabası besıgı falanda tamam bızım bıraz heycanla ve alıp odeyelım mantıgıyla bıtırdık galıba baya, bır tek kısısel bakım esyaları kaldı ıste bırde bolca zıbın alıncak daha güzelleri size olsun

Yaa arkadaşım ben kızım olacak hissiyle hep kokoş şeyler kaydetmiştim instagramda hepsini sildim oğlumun haberini aldıktan sonra keşke dursalardı atardım sana kalmışsa bakayım yine de

Bende bebek arabasi mama sandelyesi besigi yedek kiyafet hepsi var arabayi yeni aldim gerisi vardi çocuk 3. Olunca pek eksigi olmuyor

Yaa arkadaşım ben kızım olacak hissiyle hep kokoş şeyler kaydetmiştim instagramda hepsini sildim oğlumun haberini aldıktan sonra keşke dursalardı atardım sana kalmışsa bakayım yine de ☺
Varsa çok iyi olur canım valla güvenilir sayfa önerilerine de açığım.
Bir tane hastane çıkışı buldum pullu dantelli bir şey anneme fotosunu attım kız onu nasıl yıkayacan dökülür hep dedi. Diyorum bir yıkamaya dayansa yeter zaten bir kere anca giyecek detaylı düşünme anne olayı akışına bırak

Ben haftada çıkartıp öpüp hurca geri koyuyorum. Çorap patik kokluyorum hayırlısı ile kavuşalım zamanında inşallah
Çok tatlılar ama bende aldıklarımı arada ortaya döküp sevip gerı kaldırıyorum allah akıl saglıgımızı korusun sağsalım kavusmamızı nasip etsin

Ters çevirip narin programda yıkarsın hiçbir şey olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…