2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar bebeklerimiz yazın doğacak.Bolca zıbın alınmali diyorsunuz.Peki bu zıbınlar uzun kollu mu kısa kollu mu olmali?Karısık mi?

Kizlar akiskan akintim var kokusuz baya cok geliyor bazen sizdede varmi acaba

Kizlar bebeklerimiz yazın doğacak.Bolca zıbın alınmali diyorsunuz.Peki bu zıbınlar uzun kollu mu kısa kollu mu olmali?Karısık mi?
Canım ben anneme sordum ona gore alıcam, hem yarım kollu hem uzun kollu alacam bazı zamanlar sadce tek uzun kollu zıbınla durdugu zamanlarda olur dedı ekstra alt pıjamada alacam çişleri cok cıkıyormus ılk zamanlar ve kusuyorlarmıs bolca lazm olacak herseyden ilk 20 gun kadar uzun kolluları daha sık kullanırız dıye dusunuyorm sonrasında hava durumuna gore yarım kollulara gecerız

İnş güzel sonuçlar alırsın benim arkadaşıma down sendromlu kürtaj ol dedi Dr ama yaptırmadı doğdu çokta sağlıklı güzel bi kızı oldu inş sende güzel sonuçlar alırsın üzme kendini

Gerçekten çok zor benim kuzenim spastik zor doğumdan oldu 8 yaşında babasını trafik kazasında kaybetti şimdi halamla yanlız ikisi gerçekten ruhen bedenen yıprandı rabbim evlatla imtihan etmesin herkesin gönlüne göre versin

Kızlar birşey sorucam ya, ben dün fitil koydum akıntım arttı gib su gibi normalmiş sanırım sizde de oluyormuydu sizler hangi fitili kullandınız kullandıysanız?

Aynen öyle yeni doğan bebekler çok üşür daha geçen yaz eltim ağustosta doğurdu en sıcak günlerde çorabına kadar giydirip battaniyesine sardı yinede ayakları buz gibiydi hep
Bebeklerde El ayak ve yüz genelde soğuk olur. Bu beğenin üşüdüğünün belirtisi değildir. Üşüyüp üşümediğini ensesine ve sırtına bakarak anlaşılır. Yeri gelmişken söyliyeyim dedim. Öyle ayaklar soğuk eller soğuk diyip kat kat giydirmeyin bebekleri. İsilik veya bebek egzemasına çevirebilir belli sıcaklıklarda.

Rosemiracle Nasılsın arkadaşım hiç yazmıyorsun?
Beni aldatan adam ispwtliycam dedi yeminler etti eve çağırdı sonra bırakmadı evden sonra da ölümüne şiddet uyguladı hastanelerde kaldım öldürmeye çalıştı ayrilicam diye camlarla kesti falan anlatamam daha yaptıklarını atlatmaya çalışıyorum hala çok hareketli olan bebeğim artık cılız kipirdiyo

Şaka mı bu gerçekten şiddet mi uyguladı? Darp raporu alsaydın kanıt olurdu sana bir daha yanına bile yaklaşma o adamın hamile halinle bunu sana nasıl yapabiliyor aklım almıyor

Şaka mı bu gerçekten şiddet mi uyguladı? Darp raporu alsaydın kanıt olurdu sana bir daha yanına bile yaklaşma o adamın hamile halinle bunu sana nasıl yapabiliyor aklım almıyor
Aldım canim uzaklastirma da aldırdım ailemi de tehdit etti hepinizi öldürcem diye insan gibi değildi benim kanlarimi yüzüne falan sürdü sizlerde de etki bırakmak istemiyorum burasının güzel anılarla bebislerle ilgili forum olması lazım

İnanamıyorum ya allah yardımcın olsun canım dikkat et kendine gerçekten inşallah oda cezasını bulur

Bu okuduklarım gerçek mi ya. Sen böyle bir adamla senelerdir görüşüyorsun. Şok oldum şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…