Aynen canim ilk olunca baya eksik oluor tabi almasi daha keyifli ilklerde bu 3 ama ben yinede alisveris yapmak istiyom artik son ayda bi kac takim alirimOh senınkı daha ıyıymıs
Bence kisa kollu yaz bebekleri olduklari icinKizlar bebeklerimiz yazın doğacak.Bolca zıbın alınmali diyorsunuz.Peki bu zıbınlar uzun kollu mu kısa kollu mu olmali?Karısık mi?
Canım ben anneme sordum ona gore alıcam, hem yarım kollu hem uzun kollu alacam bazı zamanlar sadce tek uzun kollu zıbınla durdugu zamanlarda olur dedı ekstra alt pıjamada alacam çişleri cok cıkıyormus ılk zamanlar ve kusuyorlarmıs bolca lazm olacak herseyden ilk 20 gun kadar uzun kolluları daha sık kullanırız dıye dusunuyorm sonrasında hava durumuna gore yarım kollulara gecerızKizlar bebeklerimiz yazın doğacak.Bolca zıbın alınmali diyorsunuz.Peki bu zıbınlar uzun kollu mu kısa kollu mu olmali?Karısık mi?
İnş güzel sonuçlar alırsın benim arkadaşıma down sendromlu kürtaj ol dedi Dr ama yaptırmadı doğdu çokta sağlıklı güzel bi kızı oldu inş sende güzel sonuçlar alırsın üzme kendiniİyi akşamlar arkadaşlar. İkili testim düşük riskli çıkmıştı.Ense kalınlığı 1.31mm. Yani hersey yolundaydı 4lü teste kadar... 4lü test 1:179doktor down sendrom riski var dedi. Amniyosentez veya nift önerdiler. Hemen ertesi gün nift yaptırdık. Burdan ankaraya ankaradan da kuzey kore seule gidiyor. %99.9 net sonuc verılıyor. Sadece down degıl butun sendrom risklerin bakılıyor. Kromozomal Bi problem varmı diye. Kan vereli 1 hafta oldu. Hala haber beklıyoruz. 1 haftadır evim cenaze evi gibi. Mahfolduk eşimle. Bekleyiş bizi öldürüyor. Sadece dua edebılıyoruz. Bu süreçlerden geçenler var mı? Genelde olumlu sonuclar gelıyor dedıler ama....
Bende detayliyi bekliyorum hiiç bisey almadımTek degilsin canim bende almaya baslamadim
Gerçekten çok zor benim kuzenim spastik zor doğumdan oldu 8 yaşında babasını trafik kazasında kaybetti şimdi halamla yanlız ikisi gerçekten ruhen bedenen yıprandı rabbim evlatla imtihan etmesin herkesin gönlüne göre versinAllah evladını sana bağışlasın ben inanıyorum ki nur topu gibi bir bebişin olacak o yüzden üzme kendini.hem öyle bir durum olsa şimdiye kadar belli olurdu.canım biliyorsun benim eşim polis.her an can tehlikesi var.bize birşey olsa benim çocuğuma kim bakacak.kardeşlerinin hayatını da mı mahvedeceğim.kim böyle bir hayatı yaşamak ister.Ben annelik duygularımı doyuracağım diye onu ömür boyu yatağa mı mahkum etcem.şimdi okuyorum başka sayfalarda yok kalbinde parlaklık çıkan bağırsağında parlaklık çıkan kulağı yapışık çıkan inanın bunlar o kadar önemsizmiş ki çünkü hepsinin çaresi var Allah çaresiz dert vermesin bunları hiç takmayın kafaya.
Kısa kollu olmalı uzunda koltuk altı pişik olurKizlar bebeklerimiz yazın doğacak.Bolca zıbın alınmali diyorsunuz.Peki bu zıbınlar uzun kollu mu kısa kollu mu olmali?Karısık mi?
Cinsiyet belli degilmi dahaBende detayliyi bekliyorum hiiç bisey almadım
Belli canım erkek, yaşım 39 ilk çocuğum o yüzden korkuyorum biraz ya bi aksilik olursa diye çok hevesleniyorum ama almadım daha, 17 gün kaldı detayliyaCinsiyet belli degilmi daha
Insalh detayli iyi gecer allah sana bagislar saglikla iyi yapyn cnmBelli canım erkek, yaşım 39 ilk çocuğum o yüzden korkuyorum biraz ya bi aksilik olursa diye çok hevesleniyorum ama almadım daha, 17 gün kaldı detayliya
Bebeklerde El ayak ve yüz genelde soğuk olur. Bu beğenin üşüdüğünün belirtisi değildir. Üşüyüp üşümediğini ensesine ve sırtına bakarak anlaşılır. Yeri gelmişken söyliyeyim dedim. Öyle ayaklar soğuk eller soğuk diyip kat kat giydirmeyin bebekleri. İsilik veya bebek egzemasına çevirebilir belli sıcaklıklarda.Aynen öyle yeni doğan bebekler çok üşür daha geçen yaz eltim ağustosta doğurdu en sıcak günlerde çorabına kadar giydirip battaniyesine sardı yinede ayakları buz gibiydi hep
Hem oran var hemde düşük risk yazıyor. Birde yorum kısmında yüksek risk saptanmamıştır yazıyor. Grafik vs yok.Sizin nifty sonucu nasıl yazıyor acaba hani yüzde mi yoksa düşük risk mi nasıl bir cevap acaba?
Beni aldatan adam ispwtliycam dedi yeminler etti eve çağırdı sonra bırakmadı evden sonra da ölümüne şiddet uyguladı hastanelerde kaldım öldürmeye çalıştı ayrilicam diye camlarla kesti falan anlatamam daha yaptıklarını atlatmaya çalışıyorum hala çok hareketli olan bebeğim artık cılız kipirdiyoRosemiracle Nasılsın arkadaşım hiç yazmıyorsun?
Şaka mı bu gerçekten şiddet mi uyguladı? Darp raporu alsaydın kanıt olurdu sana bir daha yanına bile yaklaşma o adamın hamile halinle bunu sana nasıl yapabiliyor aklım almıyorBeni aldatan adam ispwtliycam dedi yeminler etti eve çağırdı sonra bırakmadı evden sonra da ölümüne şiddet uyguladı hastanelerde kaldım öldürmeye çalıştı ayrilicam diye camlarla kesti falan anlatamam daha yaptıklarını atlatmaya çalışıyorum hala çok hareketli olan bebeğim artık cılız kipirdiyo
Aldım canim uzaklastirma da aldırdım ailemi de tehdit etti hepinizi öldürcem diye insan gibi değildi benim kanlarimi yüzüne falan sürdü sizlerde de etki bırakmak istemiyorum burasının güzel anılarla bebislerle ilgili forum olması lazımŞaka mı bu gerçekten şiddet mi uyguladı? Darp raporu alsaydın kanıt olurdu sana bir daha yanına bile yaklaşma o adamın hamile halinle bunu sana nasıl yapabiliyor aklım almıyor
İnanamıyorum ya allah yardımcın olsun canım dikkat et kendine gerçekten inşallah oda cezasını bulurAldım canim uzaklastirma da aldırdım ailemi de tehdit etti hepinizi öldürcem diye insan gibi değildi benim kanlarimi yüzüne falan sürdü sizlerde de etki bırakmak istemiyorum burasının güzel anılarla bebislerle ilgili forum olması lazım
Bu okuduklarım gerçek mi ya. Sen böyle bir adamla senelerdir görüşüyorsun. Şok oldum şuandaBeni aldatan adam ispwtliycam dedi yeminler etti eve çağırdı sonra bırakmadı evden sonra da ölümüne şiddet uyguladı hastanelerde kaldım öldürmeye çalıştı ayrilicam diye camlarla kesti falan anlatamam daha yaptıklarını atlatmaya çalışıyorum hala çok hareketli olan bebeğim artık cılız kipirdiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?