2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İnanamiyorum Allah yardimcin olsun cok dikkatli ol hasta oldugu cok belli klinige kapatmaları lazim

Inanki bende hic birsey almadim. Hafta ici calisiyorum, hafta sonu hep yogun geciyo cikipda bise alamadim henuz
Bu hafta 20 haftaya giriyoruz yariliyoruz artik bi baslariz diyorum.

Aaaa Rabbim seni de yavrunuda korusun kurtul kardeşim aman aman

neler anlatiyosun boyle

Neler diyorsun böyle bunları yapan insan olamaz kendine çok dikkat et arkadaşım aman ha rabbim esirgesin sizi

Yani bu nasıl bir insanlık ya Allah belasını bi yerden tez zamanda verir inşallah nasıl üzüldüm okuyunca elim ayağım boşaldı. Senin hiç erkek kardeşin, abin, amcaoğlun yok mu uzaklaştırma keser mi böylelerini hastanelik ettireceksin gücü kime yetiyor bakalım. Asla ama asla bir daha yüz yüze gelmezsin umarım arkadaşım ne yazık ki böyle birinden çocuğun olacak da muhatap olmak zorunda kalacaksın bazen ama en azından bazen olacak bu, ömrünü geçirmeyeceksin yazıklar olsun

Canım duyduklarım bıle benım canımı yaktı, dilerim rabbim senın canını yaktıgı kadar onunda canını yakar.. Kendıne ve bebegıne dıkkat et asla bırdaha yaklasamasın sana rabbım sızı korusun canım

Amin inşallah canım. Hiç de belli olmuyor gercekten Allahın takdiri.

Neler diyorsun böyle bunları yapan insan olamaz kendine çok dikkat et arkadaşım aman ha rabbim esirgesin sizi
Bu saatten sonra bişey yapamaz hapse girmekten ödü kopar ailesi defalarca aradı şikayetini geri çek tamam yine ayrılın diye hapse gireceğini biliyolsr insan değildi zaten hani derler ya içine bişi kaçmış gibi

Benimde tek üzüldüğün nokta bu yoksa zaten ayrilicaktim yaralar da morluklar da iyileşiyor zamanla hayal kirikligim ve bu çocuğun da bu insafsizin çocuğu olması ona da kendime de çok uzuluyorum

Kandil gecesi bile sürekli ağladım bende ailemde bunlar çıkacak elbet ondan

Bilenleriniz için sorayım kizlar o gece darp raporu için ultrasona da soktular doktor bebeğin eşi aşağıda dedi ve bebek eşine fazla yakın dedi neyse ki yapışık değil dedi kaşık ağrılarım için stresten oluyodur dedi zaten mutlu bir hamilelik geçirmedim onunla ilgiliymis sanırım eskiden güçlü tekmeleri bebeğim hatta uyku süreleri bile düzene girmişti şimdi çok cılız ruh halimden dolayı mıdır yemeğe içmeye de dikkat edemedim zorla yediriyolar bu süreçte

Kızlar birşey sorucam ya, ben dün fitil koydum akıntım arttı gib su gibi normalmiş sanırım sizde de oluyormuydu sizler hangi fitili kullandınız kullandıysanız?
Gynomax'tı sanırım ismi. Akıntı biraz arttı kullanırken ama su gibi değildi benim.
Aynı böyle düşünüyorum ben de. İlk bebeğimi bu şekilde büyüttüm çok hassas yapılı olmadı şükür. Bunda da büyük ihtimalle eldiven şapka vs kullanmayacağım. Eldiveni belki yüzünü çizerse diye.

Ruh halinden, yaşadıklarındandır çok geçmiş olsun

Evet bende onu kullandım dün böyle pütürlü beyazla karısık akıntı geldi sanırım fitilin akıntısıymış iltihabı atıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…