İnanamiyorum Allah yardimcin olsun cok dikkatli ol hasta oldugu cok belli klinige kapatmaları lazimAldım canim uzaklastirma da aldırdım ailemi de tehdit etti hepinizi öldürcem diye insan gibi değildi benim kanlarimi yüzüne falan sürdü sizlerde de etki bırakmak istemiyorum burasının güzel anılarla bebislerle ilgili forum olması lazım
Inanki bende hic birsey almadim. Hafta ici calisiyorum, hafta sonu hep yogun geciyo cikipda bise alamadim henuzMaşallah kızlar siz alışverişi neredeyse bitirmişsiniz. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun herkese. Teyzesi yesin onları totişlerini minnacık ayacıklarını
Ben daha bir çöp bile alamadım. Dün ayrıntılı sonrası bir heves 10 lu hastane çıkışıyla başlayım dedim içime sinen bir şey bulamadım. Kendim pek süslü değilim ama en azından kızın birkaç eşyasını biraz abartıp kokona şeyler almak istiyorum
Aaaa Rabbim seni de yavrunuda korusun kurtul kardeşim aman amanBeni aldatan adam ispwtliycam dedi yeminler etti eve çağırdı sonra bırakmadı evden sonra da ölümüne şiddet uyguladı hastanelerde kaldım öldürmeye çalıştı ayrilicam diye camlarla kesti falan anlatamam daha yaptıklarını atlatmaya çalışıyorum hala çok hareketli olan bebeğim artık cılız kipirdiyo
Beni aldatan adam ispwtliycam dedi yeminler etti eve çağırdı sonra bırakmadı evden sonra da ölümüne şiddet uyguladı hastanelerde kaldım öldürmeye çalıştı ayrilicam diye camlarla kesti falan anlatamam daha yaptıklarını atlatmaya çalışıyorum hala çok hareketli olan bebeğim artık cılız kipirdiyo
Neler diyorsun böyle bunları yapan insan olamazAldım canim uzaklastirma da aldırdım ailemi de tehdit etti hepinizi öldürcem diye insan gibi değildi benim kanlarimi yüzüne falan sürdü sizlerde de etki bırakmak istemiyorum burasının güzel anılarla bebislerle ilgili forum olması lazım
Yani bu nasıl bir insanlık ya Allah belasını bi yerden tez zamanda verir inşallah nasıl üzüldüm okuyunca elim ayağım boşaldı. Senin hiç erkek kardeşin, abin, amcaoğlun yok mu uzaklaştırma keser mi böylelerini hastanelik ettireceksin gücü kime yetiyor bakalım. Asla ama asla bir daha yüz yüze gelmezsin umarım arkadaşım ne yazık ki böyle birinden çocuğun olacak da muhatap olmak zorunda kalacaksın bazen ama en azından bazen olacak bu, ömrünü geçirmeyeceksin yazıklar olsunBeni aldatan adam ispwtliycam dedi yeminler etti eve çağırdı sonra bırakmadı evden sonra da ölümüne şiddet uyguladı hastanelerde kaldım öldürmeye çalıştı ayrilicam diye camlarla kesti falan anlatamam daha yaptıklarını atlatmaya çalışıyorum hala çok hareketli olan bebeğim artık cılız kipirdiyo
Canım duyduklarım bıle benım canımı yaktı, dilerim rabbim senın canını yaktıgı kadar onunda canını yakar.. Kendıne ve bebegıne dıkkat et asla bırdaha yaklasamasın sana rabbım sızı korusun canımBeni aldatan adam ispwtliycam dedi yeminler etti eve çağırdı sonra bırakmadı evden sonra da ölümüne şiddet uyguladı hastanelerde kaldım öldürmeye çalıştı ayrilicam diye camlarla kesti falan anlatamam daha yaptıklarını atlatmaya çalışıyorum hala çok hareketli olan bebeğim artık cılız kipirdiyo
Saol cnm❤ bilgi icinHem oran var hemde düşük risk yazıyor. Birde yorum kısmında yüksek risk saptanmamıştır yazıyor. Grafik vs yok.
Amin inşallah canım. Hiç de belli olmuyor gercekten Allahın takdiri.İnş güzel sonuçlar alırsın benim arkadaşıma down sendromlu kürtaj ol dedi Dr ama yaptırmadı doğdu çokta sağlıklı güzel bi kızı oldu inş sende güzel sonuçlar alırsın üzme kendini
Tedavi olmasını hep söyledim şiddet eğilimi vardı ama banaa karşı değildiBu okuduklarım gerçek mi ya. Sen böyle bir adamla senelerdir görüşüyorsun. Şok oldum şuanda
Sağolun mahkemede beyan etcem zatenİnanamiyorum Allah yardimcin olsun cok dikkatli ol hasta oldugu cok belli klinige kapatmaları lazim
Zaten ayrilicaktim şüpheyle dahi evliliği yurutemezdim ayrılacak olmam çıldırttı saplantılı birazAaaa Rabbim seni de yavrunuda korusun kurtul kardeşim aman aman
Bu saatten sonra bişey yapamaz hapse girmekten ödü kopar ailesi defalarca aradı şikayetini geri çek tamam yine ayrılın diye hapse gireceğini biliyolsr insan değildi zaten hani derler ya içine bişi kaçmış gibiNeler diyorsun böyle bunları yapan insan olamazkendine çok dikkat et arkadaşım aman ha rabbim esirgesin sizi
Benimde tek üzüldüğün nokta bu yoksa zaten ayrilicaktim yaralar da morluklar da iyileşiyor zamanla hayal kirikligim ve bu çocuğun da bu insafsizin çocuğu olması ona da kendime de çok uzuluyorumYani bu nasıl bir insanlık ya Allah belasını bi yerden tez zamanda verir inşallah nasıl üzüldüm okuyunca elim ayağım boşaldı. Senin hiç erkek kardeşin, abin, amcaoğlun yok mu uzaklaştırma keser mi böylelerini hastanelik ettireceksin gücü kime yetiyor bakalım. Asla ama asla bir daha yüz yüze gelmezsin umarım arkadaşım ne yazık ki böyle birinden çocuğun olacak da muhatap olmak zorunda kalacaksın bazen ama en azından bazen olacak bu, ömrünü geçirmeyeceksin yazıklar olsun
Kandil gecesi bile sürekli ağladım bende ailemde bunlar çıkacak elbet ondanCanım duyduklarım bıle benım canımı yaktı, dilerim rabbim senın canını yaktıgı kadar onunda canını yakar.. Kendıne ve bebegıne dıkkat et asla bırdaha yaklasamasın sana rabbım sızı korusun canım
Gynomax'tı sanırım ismi. Akıntı biraz arttı kullanırken ama su gibi değildi benim.Kızlar birşey sorucam ya, ben dün fitil koydum akıntım arttı gib su gibi normalmiş sanırım sizde de oluyormuydusizler hangi fitili kullandınız kullandıysanız?
Aynı böyle düşünüyorum ben de. İlk bebeğimi bu şekilde büyüttüm çok hassas yapılı olmadı şükür. Bunda da büyük ihtimalle eldiven şapka vs kullanmayacağım. Eldiveni belki yüzünü çizerse diye.
Bebeklerde El ayak ve yüz genelde soğuk olur. Bu beğenin üşüdüğünün belirtisi değildir. Üşüyüp üşümediğini ensesine ve sırtına bakarak anlaşılır. Yeri gelmişken söyliyeyim dedim. Öyle ayaklar soğuk eller soğuk diyip kat kat giydirmeyin bebekleri. İsilik veya bebek egzemasına çevirebilir belli sıcaklıklarda.
Ruh halinden, yaşadıklarındandırBilenleriniz için sorayım kizlar o gece darp raporu için ultrasona da soktular doktor bebeğin eşi aşağıda dedi ve bebek eşine fazla yakın dedi neyse ki yapışık değil dedi kaşık ağrılarım için stresten oluyodur dedi zaten mutlu bir hamilelik geçirmedim onunla ilgiliymis sanırım eskiden güçlü tekmeleri bebeğim hatta uyku süreleri bile düzene girmişti şimdi çok cılız ruh halimden dolayı mıdır yemeğe içmeye de dikkat edemedim zorla yediriyolar bu süreçte
Evet bende onu kullandım dün böyle pütürlü beyazla karısık akıntı geldi sanırım fitilin akıntısıymış iltihabı atıyor sanırımGynomax'tı sanırım ismi. Akıntı biraz arttı kullanırken ama su gibi değildi benim.
Aynı böyle düşünüyorum ben de. İlk bebeğimi bu şekilde büyüttüm çok hassas yapılı olmadı şükür. Bunda da büyük ihtimalle eldiven şapka vs kullanmayacağım. Eldiveni belki yüzünü çizerse diye.
Aynen o şekilde. Sabun gibi. İyice derine iterek kullanırsan daha az oluyor akan.Evet bende onu kullandım dün böyle pütürlü beyazla karısık akıntı geldi sanırım fitilin akıntısıymış iltihabı atıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?