2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ya arkadaşlar bende bu konuyu hiç anlamam ki beni istemeyeni ben hiç istemem bu nasıl bi duygudur hep erkeklerde oluyor galiba
O daha önce de demişti bosansak bile saniyo musun başkasıyla görüştürurum falan dediğim gibi saplantılı biri sağlıklı bir sevgi değil

Tabii ki stresten oluyor benimki bugün oynarken çatıdan aşağı buz kütlesi düştü ona irkildim o andan itibaren saatlerce sesi çıkmadı değil ki senin yaşadığın. Stres yapıyorsun ama en azından beslenmene dikkat et Allah kalbine ve hayatına ferahlık versin

Rabbim yardımcın olsun şok oldum okuduklarıma

Cok gecmis olsun canim okurken kanim dondu
Allah yapilanlari yanina birakmaz insallah
Ilahi adalet yerini er yada gec bulacaktir
Cok zor bi donemden geciyosun
Rabbim yardimcin olsun

Gerçekten inanamıyorum insanlıktan çıkmış mahlukat pislik. Hasta bence gitsin tedavi olsun. Çok geçmiş olsun canım Allahım sizi korusun

Tedavi olmazsa çocuğu görmesine de müsade etmem
Tabiki canım alıp kaçırır zarar verir belli mi olur Allah korusun. Derler ya delidir ne yapsa yeridir diye. Çok iyi tanıdığım birine benziyor bu dengesiz ruh hali. Ve emin ol ömrünün sonuna kadar yalnızlığa mahkum kalacak sen toparlayacaksın kendini bir şekilde devam edeceksin ama onun hayatı zavallıca olacak.

Herkesin dedigi onun icin beklenen son bu zaten ben evlenmesem kimse evlenmezdi onla yaşı da vardı yani

Bebeğim çok hareketlendi sürekli kıpırdıyo sanki, normal mi acaba diye böyle bişey için endişelenmeye başlamışken bikaç gündür bel bazen kasığa vuran batmalar, bazen bebeği hissettiğim yerde bazen ondan alakasız bi noktada ani küçük sancı gibi şeyler olmaya başladı. Bugün özellikle pek hissedemedim. Çok zayıf hisseder oldum. Öğlenden akşama kadar hiçbi şey hissedemeyince çok korktum. Tek tük çok seyrek ama hala. Niye böyle oldu acaba

Herkesin dedigi onun icin beklenen son bu zaten ben evlenmesem kimse evlenmezdi onla yaşı da vardı yani
Canım hayatta her şeyin bir sebebi var demekki bu kuzunun dünyada yiyecek ekmeği varmış. Sen hepimizden daha güçlü bir anne olarak yoluna devam edeceksin bu yaşadıklarını atlatacaksın sadece birazcık zamana ihtiyacın var. Burda hep yaz bize insanın tanıdığıyla paylaşması hep daha zor

Sağolun kizlar ama sizlerinde morallerini bozmak istemiyorum hayatımla ilgili pek bişi anlatabilen biri değilim ailem yıllardır hiç bir kavgamizi duymadı bile bı olaya tanık oldular kahroldular uzulmesinler diye aglayamiyorum bile annem de gelip benimle uyumaya başladı bazen uzaklara gidesim geliyo ama bebiş var ve artık 6 aylık olduk tehlikeli bu hayatta herşey atlatılır daha beter acılar yaşamayalım ama dünyada en sevdiğiniz güvenliğiniz aynı yastığa baş koyduğumuz insanın sizi öldürmek istemesi ... O gün ailem de git konuş kızım dedi belki yanlış anladiysan aldatmadiysa vebali büyük dediler onlar o yüzden daha da kahroluyo biz yanlış anlamanın bile vabalini düşündük bide o kişi ifadesinde benim onu darp ettigimi söylemiş kendi kafasını duvara vurduğunu hatırlıyorum hayal meyal o bana bosanalim dur yapma etme demiş ben onu darp etmişim Allah yalancı iftiraci insanlardan cümlemizi uzak etsin hayatta asla evlenmem demiştim çok severek çok aşık olarak evlendim ama hikayenin sonu ...

Evlilik işi biraz kesilmemiş kavun gibi. Öncesinde alıyosun eline kokluyosun iyi mi kötü anlamaya çalışıyosun iyi sanıyosun götürüyosun eve bi kesiyosun kelek. Bu insanın bu denli ruh hastası olduğunu ailenin tahmin etme ihtimali senin bilme ihtimalin yoktu ki öyle düşün hep. Bu tip insanlarda işin maalesef kötü yanı istenmedikçe bağlılık göstermeleri olabiliyo. İnşallah o yönde gelişmez olaylar tez vakitte kurtulursun. Allahtan ki kurtulabileceğin bir bağınız var böyle biriyle kan bağın yok. Bizim elimizden anne olarak iyi düzgün ahlaklı çocuklar yetiştirip topluma katmaya çalışmaktan ziyade bişey gelmez

Son bir ayda 3 kilo aldim.Bunu kan haplarina başlamama bağliyorum.İçmesem kansizliğim tavan içsem aşiri hizli kilo aliyorum napicam bilemedim.53/54 le hamile kaldim bir ay önce en son tartildiğmda 57.5 58 dim.Bir ayda 61 leri gördüm.Enine genişliyorum her yerden hani erkek karnı top gibi olurdu valla benim her yerim löp et cikti.

Kan hapları kabızlık yapıyor belki ondandır, şişkinlik vs

Anne eğitimi önemli kendi annesi oğlunun bu tavrına bile sessiz bide kendi kızı da hamile kaç gün geçti bugün aradı kendisi için değildir oğlu içindir açmadım bile bebek için bile aramayın dedim hakkı yok onun diye şikayeti geri çeksin ben hapse girersem cocukla o napacak dediğini duydum babası aradığında çıldırdım sanki kendisi eve para getiriyomus gibi hamileliğim stressiz geçsin diye herşeye sustum kavga çıkarmadım ama susmak çözüm değilmiş ailem çok ısrar etmişti onla evlenme diye iş arkadaşlarım herkes direk söylemişti ben dinlemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…