- 10 Ağustos 2019
- 630
- 392
- 23
- 44
Ya arkadaşlar bende bu konuyu hiç anlamam ki beni istemeyeni ben hiç istemem bu nasıl bi duygudur hep erkeklerde oluyor galibaZaten ayrilicaktim şüpheyle dahi evliliği yurutemezdim ayrılacak olmam çıldırttı saplantılı biraz
O daha önce de demişti bosansak bile saniyo musun başkasıyla görüştürurum falan dediğim gibi saplantılı biri sağlıklı bir sevgi değilYa arkadaşlar bende bu konuyu hiç anlamam ki beni istemeyeni ben hiç istemem bu nasıl bi duygudur hep erkeklerde oluyor galiba
Lanet olsun böyle insanlara tımarane onun yeriO daha önce de demişti bosansak bile saniyo musun başkasıyla görüştürurum falan dediğim gibi saplantılı biri sağlıklı bir sevgi değil
Tabii ki stresten oluyor benimki bugün oynarken çatıdan aşağı buz kütlesi düştü ona irkildim o andan itibaren saatlerce sesi çıkmadı değil ki senin yaşadığın. Stres yapıyorsun ama en azından beslenmene dikkat et Allah kalbine ve hayatına ferahlık versinBilenleriniz için sorayım kizlar o gece darp raporu için ultrasona da soktular doktor bebeğin eşi aşağıda dedi ve bebek eşine fazla yakın dedi neyse ki yapışık değil dedi kaşık ağrılarım için stresten oluyodur dedi zaten mutlu bir hamilelik geçirmedim onunla ilgiliymis sanırım eskiden güçlü tekmeleri bebeğim hatta uyku süreleri bile düzene girmişti şimdi çok cılız ruh halimden dolayı mıdır yemeğe içmeye de dikkat edemedim zorla yediriyolar bu süreçte
Rabbim yardımcın olsun şok oldum okuduklarımaBu saatten sonra bişey yapamaz hapse girmekten ödü kopar ailesi defalarca aradı şikayetini geri çek tamam yine ayrılın diye hapse gireceğini biliyolsr insan değildi zaten hani derler ya içine bişi kaçmış gibi
Cok gecmis olsun canim okurken kanim donduBilenleriniz için sorayım kizlar o gece darp raporu için ultrasona da soktular doktor bebeğin eşi aşağıda dedi ve bebek eşine fazla yakın dedi neyse ki yapışık değil dedi kaşık ağrılarım için stresten oluyodur dedi zaten mutlu bir hamilelik geçirmedim onunla ilgiliymis sanırım eskiden güçlü tekmeleri bebeğim hatta uyku süreleri bile düzene girmişti şimdi çok cılız ruh halimden dolayı mıdır yemeğe içmeye de dikkat edemedim zorla yediriyolar bu süreçte
Gerçekten inanamıyorum insanlıktan çıkmış mahlukat pislik. Hasta bence gitsin tedavi olsun. Çok geçmiş olsun canım Allahım sizi korusunAldım canim uzaklastirma da aldırdım ailemi de tehdit etti hepinizi öldürcem diye insan gibi değildi benim kanlarimi yüzüne falan sürdü sizlerde de etki bırakmak istemiyorum burasının güzel anılarla bebislerle ilgili forum olması lazım
Tedavi olmazsa çocuğu görmesine de müsade etmemGerçekten inanamıyorum insanlıktan çıkmış mahlukat pislik. Hasta bence gitsin tedavi olsun. Çok geçmiş olsun canım Allahım sizi korusun
Tabiki canım alıp kaçırır zarar verir belli mi olur Allah korusun. Derler ya delidir ne yapsa yeridir diye. Çok iyi tanıdığım birine benziyor bu dengesiz ruh hali. Ve emin ol ömrünün sonuna kadar yalnızlığa mahkum kalacak sen toparlayacaksın kendini bir şekilde devam edeceksin ama onun hayatı zavallıca olacak.Tedavi olmazsa çocuğu görmesine de müsade etmem
Herkesin dedigi onun icin beklenen son bu zaten ben evlenmesem kimse evlenmezdi onla yaşı da vardı yaniTabiki canım alıp kaçırır zarar verir belli mi olur Allah korusun. Derler ya delidir ne yapsa yeridir diye. Çok iyi tanıdığım birine benziyor bu dengesiz ruh hali. Ve emin ol ömrünün sonuna kadar yalnızlığa mahkum kalacak sen toparlayacaksın kendini bir şekilde devam edeceksin ama onun hayatı zavallıca olacak.
Canım hayatta her şeyin bir sebebi var demekki bu kuzunun dünyada yiyecek ekmeği varmış. Sen hepimizden daha güçlü bir anne olarak yoluna devam edeceksin bu yaşadıklarını atlatacaksın sadece birazcık zamana ihtiyacın var. Burda hep yaz bize insanın tanıdığıyla paylaşması hep daha zorHerkesin dedigi onun icin beklenen son bu zaten ben evlenmesem kimse evlenmezdi onla yaşı da vardı yani
Sağolun kizlar ama sizlerinde morallerini bozmak istemiyorum hayatımla ilgili pek bişi anlatabilen biri değilim ailem yıllardır hiç bir kavgamizi duymadı bile bı olaya tanık oldular kahroldular uzulmesinler diye aglayamiyorum bile annem de gelip benimle uyumaya başladı bazen uzaklara gidesim geliyo ama bebiş var ve artık 6 aylık olduk tehlikeliCanım hayatta her şeyin bir sebebi var demekki bu kuzunun dünyada yiyecek ekmeği varmış. Sen hepimizden daha güçlü bir anne olarak yoluna devam edeceksin bu yaşadıklarını atlatacaksın sadece birazcık zamana ihtiyacın var. Burda hep yaz bize insanın tanıdığıyla paylaşması hep daha zor
Evlilik işi biraz kesilmemiş kavun gibi. Öncesinde alıyosun eline kokluyosun iyi mi kötü anlamaya çalışıyosun iyi sanıyosun götürüyosun eve bi kesiyosun kelek. Bu insanın bu denli ruh hastası olduğunu ailenin tahmin etme ihtimali senin bilme ihtimalin yoktu ki öyle düşün hep. Bu tip insanlarda işin maalesef kötü yanı istenmedikçe bağlılık göstermeleri olabiliyo. İnşallah o yönde gelişmez olaylar tez vakitte kurtulursun. Allahtan ki kurtulabileceğin bir bağınız var böyle biriyle kan bağın yok. Bizim elimizden anne olarak iyi düzgün ahlaklı çocuklar yetiştirip topluma katmaya çalışmaktan ziyade bişey gelmezSağolun kizlar ama sizlerinde morallerini bozmak istemiyorum hayatımla ilgili pek bişi anlatabilen biri değilim ailem yıllardır hiç bir kavgamizi duymadı bile bı olaya tanık oldular kahroldular uzulmesinler diye aglayamiyorum bile annem de gelip benimle uyumaya başladı bazen uzaklara gidesim geliyo ama bebiş var ve artık 6 aylık olduk tehlikelibu hayatta herşey atlatılır daha beter acılar yaşamayalım ama dünyada en sevdiğiniz güvenliğiniz aynı yastığa baş koyduğumuz insanın sizi öldürmek istemesi ... O gün ailem de git konuş kızım dedi belki yanlış anladiysan aldatmadiysa vebali büyük dediler onlar o yüzden daha da kahroluyo biz yanlış anlamanın bile vabalini düşündük bide o kişi ifadesinde benim onu darp ettigimi söylemiş kendi kafasını duvara vurduğunu hatırlıyorum hayal meyal o bana bosanalim dur yapma etme demiş ben onu darp etmişim Allah yalancı iftiraci insanlardan cümlemizi uzak etsin hayatta asla evlenmem demiştim çok severek çok aşık olarak evlendim ama hikayenin sonu ...
Kan hapları kabızlık yapıyor belki ondandır, şişkinlik vsSon bir ayda 3 kilo aldim.Bunu kan haplarina başlamama bağliyorum.İçmesem kansizliğim tavan içsem aşiri hizli kilo aliyorum napicam bilemedim.53/54 le hamile kaldim bir ay önce en son tartildiğmda 57.5 58 dim.Bir ayda 61 leri gördüm.Enine genişliyorum her yerden hani erkek karnı top gibi olurdu valla benim her yerim löp et cikti.
Anne eğitimi önemli kendi annesi oğlunun bu tavrına bile sessiz bide kendi kızı da hamile kaç gün geçti bugün aradı kendisi için değildir oğlu içindir açmadım bile bebek için bile aramayın dedim hakkı yok onun diye şikayeti geri çeksin ben hapse girersem cocukla o napacak dediğini duydum babası aradığında çıldırdım sanki kendisi eve para getiriyomus gibi hamileliğim stressiz geçsin diye herşeye sustum kavga çıkarmadım ama susmak çözüm değilmiş ailem çok ısrar etmişti onla evlenme diye iş arkadaşlarım herkes direk söylemişti ben dinlemedmEvlilik işi biraz kesilmemiş kavun gibi. Öncesinde alıyosun eline kokluyosun iyi mi kötü anlamaya çalışıyosun iyi sanıyosun götürüyosun eve bi kesiyosun kelek. Bu insanın bu denli ruh hastası olduğunu ailenin tahmin etme ihtimali senin bilme ihtimalin yoktu ki öyle düşün hep. Bu tip insanlarda işin maalesef kötü yanı istenmedikçe bağlılık göstermeleri olabiliyo. İnşallah o yönde gelişmez olaylar tez vakitte kurtulursun. Allahtan ki kurtulabileceğin bir bağınız var böyle biriyle kan bağın yok. Bizim elimizden anne olarak iyi düzgün ahlaklı çocuklar yetiştirip topluma katmaya çalışmaktan ziyade bişey gelmez
Bebek var diye korktum itebildiğim kadar ittimAynen o şekilde. Sabun gibi. İyice derine iterek kullanırsan daha az oluyor akan.
Bana eczacı çömelerek koy, sonra hemen yat demişti.Bebek var diye korktum itebildiğim kadar ittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?