2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benımde oyle olmuştu canım bı kaç gün sürekli hareketlydı sonra baktım hareketlerı yok denecek kadar azaldı endişelendim ama bugun yine iyi çok şükür.pozisyonuyla alakalı olabılır bulundugu yerle alakalı olabılır.agrılarında senın duruşunla alakalıdır mesela ben elişi yapıorum sureklı oturdum bugün kasıklarım agrıo şuan

Canım bebek öyle elınle hemen ulaşacagın syerde degıl korkma eger oyle olsaydı hamılelik başlar başlamaz eşle ilişki anında yasaklanırdı doğurana kadar.
Ay ne biliyim canım tedirgin oldum işte ilişki olmadıgı için bizde hiç tam bilemedim bide akıntı çok olunca fitilden sonra koktum ama sanırım iltihabı atıyor vücut

Ay ne biliyim canım tedirgin oldum işte ilişki olmadıgı için bizde hiç tam bilemedim bide akıntı çok olunca fitilden sonra koktum ama sanırım iltihabı atıyor vücut
Gece hiç kalkmadıysan sabahada akıntıyı gorduysen beyaz ve pütürlü fitil akmıştır canım korkacak bişey yoktr yani kafan rahat olsun.Anlıyorum seni canım riskli hamılelıklerde ilişki yasaklanıyor ama saglıklı ilerleyen haöılelıklerde serbest.Ama tabı eşlerede baglı korkarsan istemrzsen yapmamak en doğrusu

Evet sabah oldu canım gün içinde de ara ara geliyor bu fitilin yan etkisiymiş sanırım. Evet canım bizim riskli değil ama ben istemiyorum eşimde anlayıslı sağolsun bebek varken ilişki yapay geliyor bana

Kızlar maden suyu içiyormusunuz? Ben bilinen marka aldım doğal maden suyu yazıyordu içtim sorun olmuyor değilmi gebelikte

bu nasil bi insan ya bu insan mi dedim hic normal degil seni merak ediyordum ama boyle bisey beklemiyordum. Kesinlikle uzak dur.. Rabbim seni ve bebegini korusun canim. Kanim dondu yazdiklarini okuyunca

Merhabalar kizlar,karnim bazi gunler yumusak aksam sertlesiyor bazi gunler Sabah uyandigimda bile sert.normal mi sizde nasil acaba ?

Sanki hamileliği ilk ğrendiğim zamanlardaymışçasına batma oluyo. Kasığa vuruyo bazen. Bikaç gündür ama. Bi gün yapıp geçse yine rahatlarım. Çarşamba da ayrıntılı var korkuyorum şimdi bişey olduysa orda öğrenirsem diye :/

Kızlar maden suyu içiyormusunuz? Ben bilinen marka aldım doğal maden suyu yazıyordu içtim sorun olmuyor değilmi gebelikte
Bursa Beypazarı en iyisi dediler. Ben de ondan aldım içiyorum canım. İyiymiş. Dün sabah yine bacak krampı ile uyandım. İyi gelir belki bu duruma da.

Bende hemen hemen hergun 1tane içiyorum canım içok arastirmistim zamanında çoğu gebe içiyor ve okuduklarim arasında içilmemesi gerektiği yönünde birşey yoktu

Canım bazen kim ne derse desin biz yaşamadan öğrenemiyoruz kabullenemiyoruz. Artık sayfayı çevir bebişinle kendine yepyeni bir başlangıç yap Dualarım sizinle

Kızlar karnımda adet ağrısı var, bacaklarıma, belime vuruyor oturamıyorum yürürken daha rahatım üşüttüm mü acaba ne yapsam ya doktora gitsem olur öyle diyecekler biliyorum baya ağrıyor her yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…