2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar karnımda adet ağrısı var, bacaklarıma, belime vuruyor oturamıyorum yürürken daha rahatım üşüttüm mü acaba ne yapsam ya doktora gitsem olur öyle diyecekler biliyorum baya ağrıyor her yerim

benim de oluyor ara ara, doktora soruyorum normal diyor. sanırım bizde bazı şeyleri normalleştirmeyi öğrenmeliyiz.

Kızlar karnımda adet ağrısı var, bacaklarıma, belime vuruyor oturamıyorum yürürken daha rahatım üşüttüm mü acaba ne yapsam ya doktora gitsem olur öyle diyecekler biliyorum baya ağrıyor her yerim
Ben dün üşüttüm bende de oluyo ama uzun sürerse bir görün istersen için rahat eder

canım çok üzüldüm, üzgünüm... Allah güç kuvvet versin. Bebeğini ve seni korusun tüm kazalardan kötülüklerden, belalardan. amin.

bazen bende de oluyor idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum ben
Tahlil verdim onun için de sonucu almadım daha ya
benim de oluyor ara ara, doktora soruyorum normal diyor. sanırım bizde bazı şeyleri normalleştirmeyi öğrenmeliyiz.
Evet doktora gitmemeyi normalleştirdim ben de
Ben dün üşüttüm bende de oluyo ama uzun sürerse bir görün istersen için rahat eder
Kalorifere sırtımı dayadım yavaş yavaş geçiyor şimdi demek ki üşütmüşüm, eşim nöbetteyken üstümü açıyorum hep o varken örtüyor en azından sürekli. Adet olacam sandım bi an

Kizlar tulum giydirmesi zor oluyolar diyolar yenidoğana.Siz aldiniz mi?Ya da en erken kaçıncı ayda giydirilir?

Kızlar detaylıdan çıktım cok guzel bır duyguydu herseyını net gormek guluyordu ellerı sureklı yuzunde agzında emıyorduu. Bır sıkıntı sorun cıkmadı cok sukur sadece suyum bıraz fazla cıktı onun ıcınde seker yukleme testıne cagırdı nisanda, onun dısında bır sıkıntı yoktu kılomuz 500 gr olmus :)

Okuduklarıma inanamadım, uzaklaştırma kararı aldırmakla en doğrusunu yapmışsın. Bu arada bebeğinin hiç bir suçu yok, sen mümkün olduğunca o adamdan uzak, huzurlu büyüteceksin inşallah. Hapisten korka korka yaşasın o da.. Dualarım seninle

Dün duştan çıktığımda bir yerimde ufak bi çatlak gördüm. Karnım büyük olduğu için bekliyordum zaten aMa gozyasim pit lieraci yanlış kullanmışım kullanan varsa aklınızda olsun 1. Trimester günde 1 , 2. Trimester günde 2 ve 3. Trimester de günde 3 kulanilacakmis ben gunde 1 kullaniyordum artik yeterli gelmemeye basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…