2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Evet canım sorunluuyduk en baştan halada yok dedi doktorum.
anladım cnm bu arada lierac kremle alakalı uyarman çok iyi oldu ben de günde bir defa sabahları sürüyordum demekki yetersizmiş. Sende de umarım daha fazla çatlak oluşmaz Benim henüz çatlağım oluşmadı ama belki de tam sınırda öğrenmiş oldum sayende tekrar sağol

Ben de sadece banyodan çıkınca aklıma geliyor öyle kullanıyordum lierac'ı korktum şu an

Valla terleyip soğumak bir dert üşümek bir dert bende ayarı bir türlü tutturamadım

Bu arada kızlar bende bugün tetanozumun ilk dozunu vuruldum hiç acımadı hemşirenin eli mi hafifti neydi anlamadım
Ben de sabahtan ilk dozu yaptırmaya gittim aynı şekilde aa hemşirenin eli hafifmis iyi dedim ama kolum fena ağrıyor bugun nasıl geçecek bilemedim kaldırınca vs ağırlıktan düşüyor gibi hissediyorum

Ben de sabahtan ilk dozu yaptırmaya gittim aynı şekilde aa hemşirenin eli hafifmis iyi dedim ama kolum fena ağrıyor bugun nasıl geçecek bilemedim kaldırınca vs ağırlıktan düşüyor gibi hissediyorum
aa üzüldüm cnm benim de bi yere uzanırken hafif ağrı var onun dışında iyi gibi inşallah senin de hafifler

Bebegını hissedıosan hiç korkma canım bişey olmamıstr Allahın izniyle

Bu arada kızlar bende bugün tetanozumun ilk dozunu vuruldum hiç acımadı hemşirenin eli mi hafifti neydi anlamadım
Benimkide yaparken hiç hissetmedim canım ama sonra dehsetti 3 gun çektim kolumu kaldorıp sacımı baglayamıordum.üşütme dikkatnet ben bıraz soğuk ortamda otrdum iğneyi vurduktan sonra belki ondan olmuştr die dsnuorum

anladım cnm üstüme hırka geçirip camı kapadım şimdi inşallah üşütmem

Kaç gündür bebeğimi hissetmiyordum. ☹ Doktorumu aradım, doktoruma ulaşamadım çok yoğundu, hastaneden bir ebe hemşireyle görüştüm, hareket hissetmiyorum diye mutlaka gel dedi. 19.haftayım daha erken diye düşünüyordum ama kesin gel diyince apar topar gittim. Hastane uzak zor oluyor. Neyse gittik şükür gördüm oğlumu iyiydi. Çok şükür. 22den sonra harekete dikkat edersin dedi. Ebe mutlaka gel demese koşturmaca olmayacaktı ama olsun artık napalım. Boşuna endişelenmiş olduk ama şükür oğlum iyi ya❤

Ben de bugün 1 kere hissettim. Bikaç gündür yine tek tük. Ağrı batma gibi şeyler de var üstelik. Dr a sordum. Bunlar anormal şeyler değil dedi. Acaba enfeksiyondan falan mı ya da mide bağırsak problemi? Rahimle ya da bebeğimle ilgili bişey olsa nasıl belirtiler oluyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…