Benim de öyle oluyor hatta bugün gün boyunca karın kaslarımda ağrı hissettim. Gerilme gibi özellikle mideme yakın bölgelerde normal mi acaba ilk hamilelikte neyin neden olduğunu bilemiyoruz
Hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar dilerim. Sağ salim kavuşursunuz inşallah yavrunuza.
Bende yengec burcuyum kısmetse oğlum da öyle olcak. cok güzel bir duygu ilk hamileligim.
Daha önce sezeryan deneyimi olanlar kaçıncı haftada alınıyor bebek ? 39 dolunca mi?
anladım cnm bu arada lierac kremle alakalı uyarman çok iyi oldu ben de günde bir defa sabahları sürüyordum demekki yetersizmiş. Sende de umarım daha fazla çatlak oluşmaz Benim henüz çatlağım oluşmadı ama belki de tam sınırda öğrenmiş oldum sayende tekrar sağol
Ben de bugün 1 kere hissettim. Bikaç gündür yine tek tük. Ağrı batma gibi şeyler de var üstelik. Dr a sordum. Bunlar anormal şeyler değil dedi. Acaba enfeksiyondan falan mı ya da mide bağırsak problemi? Rahimle ya da bebeğimle ilgili bişey olsa nasıl belirtiler oluyo?
Hamilelik bir nevi hastalık gibi cnm. Çok yoğun ve şiddetli bir problem olmadığı müddetçe her şey normal. Rahimle bebekle ilgili bir şey olsa kanama, kendini belli eden sancı vs muhakkak olur. İçini ferah tut. Belli haftalardan sonra hareketler önemli oluyor. Şimdilik erkenmiş benim için. Kilosu artsın belli edecek onu da zaten tekmelerle.
Çok geçmiş olsun cnm. Çok zor olmuştu dikkat et. Sarımsaklı soğanlı limonlu şeyler ye. Propolise izin veriyorsa drun kullan. Meyve tüket. Ihlamur vs. Parol içip iyi bir ter dökmüştüm en iyi o gelmişti.
Hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar dilerim. Sağ salim kavuşursunuz inşallah yavrunuza.
Bende yengec burcuyum kısmetse oğlum da öyle olcak. cok güzel bir duygu ilk hamileligim.
Daha önce sezeryan deneyimi olanlar kaçıncı haftada alınıyor bebek ? 39 dolunca mi?
Hamilelik bir nevi hastalık gibi cnm. Çok yoğun ve şiddetli bir problem olmadığı müddetçe her şey normal. Rahimle bebekle ilgili bir şey olsa kanama, kendini belli eden sancı vs muhakkak olur. İçini ferah tut. Belli haftalardan sonra hareketler önemli oluyor. Şimdilik erkenmiş benim için. Kilosu artsın belli edecek onu da zaten tekmelerle.
Çok geçmiş olsun cnm. Çok zor olmuştu dikkat et. Sarımsaklı soğanlı limonlu şeyler ye. Propolise izin veriyorsa drun kullan. Meyve tüket. Ihlamur vs. Parol içip iyi bir ter dökmüştüm en iyi o gelmişti.
Sanirim bende oyle
Is arkadasim ultrasona diye gitti doktora 3 haftadir raporlu doguma kadar gelmicekmis cunku bebek cok asagidaymis
Benimkide vurunca alttan vuruyo hissediyorum
Sanirim bende oyle
Is arkadasim ultrasona diye gitti doktora 3 haftadir raporlu doguma kadar gelmicekmis cunku bebek cok asagidaymis
Sanirim bende oyle
Kaç gündür bebeğimi hissetmiyordum. ☹ Doktorumu aradım, doktoruma ulaşamadım çok yoğundu, hastaneden bir ebe hemşireyle görüştüm, hareket hissetmiyorum diye mutlaka gel dedi. 19.haftayım daha erken diye düşünüyordum ama kesin gel diyince apar topar gittim. Hastane uzak zor oluyor. Neyse gittik şükür gördüm oğlumu iyiydi. Çok şükür. 22den sonra harekete dikkat edersin dedi. Ebe mutlaka gel demese koşturmaca olmayacaktı ama olsun artık napalım. Boşuna endişelenmiş olduk ama şükür oğlum iyi ya❤
Sanirim bende oyle
Benim oğlum alttan da vuruyor üst kısımdan da. Doktora bunu çok sordum. Biri aşağıda ama düşük riski yaratacak durumda değil dedi.
Biri de aşağıda değil dedi. Anlamadım :))
Benim oğlum alttan da vuruyor üst kısımdan da. Doktora bunu çok sordum. Biri aşağıda ama düşük riski yaratacak durumda değil dedi.
Biri de aşağıda değil dedi. Anlamadım :))
Canım bende hep altta hıssedıyorum normal durusta cocuk sadece cok doner bu zamanlar yerı genıs dedı bazen elı denk gelır bazen ayagı dedı ki bazen yaramaz aynı anda ıkı yerden vuruyo 21.haftadan sonra cok hareketlenıyorlar masallah normaldır endıselenme bırcogumuz aynı sekılde asagıda hıssedıyoruz