2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Merhabalar kizlar,karnim bazi gunler yumusak aksam sertlesiyor bazi gunler Sabah uyandigimda bile sert.normal mi sizde nasil acaba ?
Benim de öyle oluyor hatta bugün gün boyunca karın kaslarımda ağrı hissettim. Gerilme gibi özellikle mideme yakın bölgelerde normal mi acaba ilk hamilelikte neyin neden olduğunu bilemiyoruz

Hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar dilerim. Sağ salim kavuşursunuz inşallah yavrunuza.
Bende yengec burcuyum kısmetse oğlum da öyle olcak. cok güzel bir duygu ilk hamileligim.

Daha önce sezeryan deneyimi olanlar kaçıncı haftada alınıyor bebek ? 39 dolunca mi?

Merhaba lierac kremle ilgili ne oldu bende onu kullaniyorum da arka sayfalara gitmeye yoruldum göremedim..

Ya bu grip gecirenler nasil atlatabildi. Dayanamiyorum hastaneye gittik ilac yazamam riske atamam dedi. 1 haftadir gecmiyor.

Hamilelik bir nevi hastalık gibi cnm. Çok yoğun ve şiddetli bir problem olmadığı müddetçe her şey normal. Rahimle bebekle ilgili bir şey olsa kanama, kendini belli eden sancı vs muhakkak olur. İçini ferah tut. Belli haftalardan sonra hareketler önemli oluyor. Şimdilik erkenmiş benim için. Kilosu artsın belli edecek onu da zaten tekmelerle.
Ya bu grip gecirenler nasil atlatabildi. Dayanamiyorum hastaneye gittik ilac yazamam riske atamam dedi. 1 haftadir gecmiyor.
Çok geçmiş olsun cnm. Çok zor olmuştu dikkat et. Sarımsaklı soğanlı limonlu şeyler ye. Propolise izin veriyorsa drun kullan. Meyve tüket. Ihlamur vs. Parol içip iyi bir ter dökmüştüm en iyi o gelmişti.

Tahmini doğum tarihinden 1 hafta önceye ayarladı benim dr'um.

Amin canim cok sağol. Bol bol.terlemeye calisiuorum ben de.

Kizlar bebeğinizi nerde hissediyosunuz ben çok aşağıda hissediyorum bugün vajinanın hemen üzerinde.

Ben de Yengecim oğlum da yengeç olucak insallah
Dr. um 38 yada 39 da aliriz demisti

Kizlar bebeğinizi nerde hissediyosunuz ben çok aşağıda hissediyorum bugün vajinanın hemen üzerinde.
Sanirim bende oyle
Is arkadasim ultrasona diye gitti doktora 3 haftadir raporlu doguma kadar gelmicekmis cunku bebek cok asagidaymis
Benimkide vurunca alttan vuruyo hissediyorum

22den sonra daha kıpır kıpır benimki. 19larda ben de tedirgin yaşadım. İyi yapmışsın giderek. Aklına takılmadı :))

Sanirim bende oyle
Is arkadasim ultrasona diye gitti doktora 3 haftadir raporlu doguma kadar gelmicekmis cunku bebek cok asagidaymis
Benimkide vurunca alttan vuruyo hissediyorum
Benim oğlum alttan da vuruyor üst kısımdan da. Doktora bunu çok sordum. Biri aşağıda ama düşük riski yaratacak durumda değil dedi.
Biri de aşağıda değil dedi. Anlamadım :))

Ben bala toz zencefil katarak macun gibi sabah aksam 1 tatli kasigi yiyerek birde limon vs tuketerek atlattim cok sukur

Benim oğlum alttan da vuruyor üst kısımdan da. Doktora bunu çok sordum. Biri aşağıda ama düşük riski yaratacak durumda değil dedi.
Biri de aşağıda değil dedi. Anlamadım :))
Canım bende hep altta hıssedıyorum normal durusta cocuk sadece cok doner bu zamanlar yerı genıs dedı bazen elı denk gelır bazen ayagı dedı ki bazen yaramaz aynı anda ıkı yerden vuruyo 21.haftadan sonra cok hareketlenıyorlar masallah normaldır endıselenme bırcogumuz aynı sekılde asagıda hıssedıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…