2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Evet bazen iki taraflı oynuyor. Aman oynasınlar da nereden olursa olsun :)))))

Benim de genelde aşağıda, nadir göbeğe yakın. O zaman altta mı demek oluyo
Cnm sığmamaya başladılar artık. Boyları uzadı. Ben en son dikkat ettim. Bacakları vs göbeğimin sağ tarafında, kafası vajinaya doğruydu. Dr ultrason cihazını nerelere tutıyor ekranda nereler görünüyor dikkat et, konumunu algılayabiliyorsun.
22den sonra daha kıpır kıpır benimki. 19larda ben de tedirgin yaşadım. İyi yapmışsın giderek. Aklına takılmadı :))
Aynen cnm hadi bakalım inşallah iyice kıpırdaşsın benim oğluşta

Bende magnorm içiyorum şeker sevmedigim için içmek bana zul oldu ama eşim çok beğendi tadini

Bilmem ki ya şekeri basmışlar. Maden suyu aynı işi görmez mi. Ben hergün içiyorum. Bakalım kramplardaan kurtulacak mıyım....
Bilmiyorumki canım doktora da sormayı unuttum ama bende isteyerek içmiyorum. İyi geliyormus maden suyu da sanırım canım

Bilmem ki ya şekeri basmışlar. Maden suyu aynı işi görmez mi. Ben hergün içiyorum. Bakalım kramplardaan kurtulacak mıyım....
Efermag kullanıyorum şekeri az bence her günde değil krampların yoğun olduğu günlerde içiyorum hemen etki ediyo deneyin bi kızlar

Kizlar tulum giydirmesi zor oluyolar diyolar yenidoğana.Siz aldiniz mi?Ya da en erken kaçıncı ayda giydirilir?
Ben tulum cok seviyorum, kizimda cok kullandim hem Patikli hem patiksiz, mayis bebegiydi. Oğlusuma da tulum aldim, icine bi zibin, uzerine de tulum giydiririm ilk 20gun kendilerini isitamiyorlar. Sonra duruma gore bakarim. Bence bir zorlugu yok tulumun, hatta bana kullanimi daha rahat geliyor ben seviyorum yani
Ama onceden Sabah uyaninca yumusak aksam setti.yemekle alakali diyebiliyordum.bir kac gundur sabahta sert olunca endiselendim
Benim de gün icinde yumusacik ama aksam yemekten sonra sertlesiyordu, bu birkac gundur iyiyim pek sertlesmedi. Yemeklerden sonra sertlesmesinde sorun olmaz ama surekli sertlesip yurumeni zorlastirirsa mutlaka doktoruna ciddi bi sekilde soyle ki bi baksin. Ben kizimda 27. Haftalarda tum gun sertlesme ve yururken rahatsiz olmaya basladigimdan erken nstye girdim ve duzensiz sancilarim belirlendi. Erken teshis cok onemli, ama dedigim gibi yogun bir sertlik ve yuruyememe durumu bu onun disinda ara ara sertlesme ya da yemeklerden sonra sertlesme normal
Ben kizimda sezeryan oldum ama suyum gelmesine ragmen dogum baslamadigi icindi. Simdi de doktorum gelisimine gore 39. Haftalarda yapariz dedi.

Bende yengeç Burcu’yu kızım da yengeç olacak inş ilk doğumum da 38+5 de oldu

Benim de öyle oluyor hatta bugün gün boyunca karın kaslarımda ağrı hissettim. Gerilme gibi özellikle mideme yakın bölgelerde normal mi acaba ilk hamilelikte neyin neden olduğunu bilemiyoruz
Uzun sürerse doktora danışmakta fayda var bazen gaz probleminden de olabiliyormuş.inşallah önemli bişey değildir

Canım inşallah sancı felan değildir ama benim kabızlık sorunum olduğunda oluyor sanırım.takip edeyim devam ederse doktoruma danışayım

Bende yengeç Burcu’yu kızım da yengeç olacak inş ilk doğumum da 38+5 de oldu
Keske 37+5 gibi yapsalar ama sezeryanda rahat ettinizmi benimki tüp bebek o yuzden sezeryan. Zaten normal dogumun N sini bile düşünmüyorum 50 defa alttan muayne oldum dogum stresi cekemicem

Peki onun bir şikayeti vermiydi yoksa rutin komtroldemi ogrendi
Hayir herhangi bir sikayeti yoktu 30uncu haftada rutin kontrola gitti ertesi gun rapor gonderdi
Ama ben hep soyluyodum hamile kadin olarak calismak ev is derken cok zor birde kontrol oncesi londraya gitmisdi esiyle cok yurumus yorulmusda olabilir

Rahat ettinizmi sezeryan da spinal yada iste epiduralli sezeryan miydi

Kizlar bebeğinizi nerde hissediyosunuz ben çok aşağıda hissediyorum bugün vajinanın hemen üzerinde.
Bende aşşada hissedıyorum canım yukardada hıssettık bir kaç kere sms genrlde hep assada vuruo hatta dıorum garıbım sıkıstı kaldı herlde

Bende aşşada hissedıyorum canım yukardada hıssettık bir kaç kere sms genrlde hep assada vuruo hatta dıorum garıbım sıkıstı kaldı herlde
Benimkide aşağıda asagi vuruyor tekme. Aynıymış tahmini doğum tarihimiz.
Cinsiyeti neydi sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…