2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben dün detaylıya girdim detaylıdan önce kendı doktrum baktı ve erkeğe benzetiyorum dedı.ben şok tabi sonra odadan çıktım odada olan diğer şeyleri anlattım cinsiyetide en son soledım eşime
Ayy söylemez olsaydım benımle başladı kavgaya sen erkeği istemıosunda bilmem nede nie çıkar çıkmaz erkeğe benzetti demıosun dıo bana .baya bi tutuştuk dedim nie istemeyım yalan yok 1 kızım var 1 de oğlum olsun çok isterdim tabi başta saglıcakla.
Ama bunu kocama anlatamadım hatta kız oldgnu duyunca canım sıkıldı isim hiç bakmadım bi kaç gün.burdada cınsıyetı daha yenı işaretlıorum ama bunu kocama anlatamadım bir türlü.Bana diokı ben seni kızdrmak için oğlum olursa çapkınlığa cıkarız dedım ya onun için istemıon demı dıo dedim o senın utanmazlığın olur öyle bişey yaparsan.Neyse en son ne halin varsa gör dedım kapattım.Detaylıyada öğlenden sonra girdim ve doktor kız dedı resmen bizle dalga geçtiler başta erkek kız sonra yıne erkek ve en son kız
Detaylıda iç organları göremedim dedi hem cihaz dandıkmış hemde ben göbekli oldgm için biraz bebekte küçük dedi doktr 3 hafta sonraya tekrar cagırdı.Başta bi anormallık var gbi konuştu sonrada bunları söledi bakalım hayırlısı

Benimkide yanaşmıyor bide başlarda umursamazdı sık sık isterdı şimdi karnn rahatsz oluo dıo e dedım dgrana kadarr rahtsız olacak içerde bi canlı var illaki .doğurana kadr ypmycan mı dedım yapmam dio.bizdemi anomallık var blmıorum ama aklıma hemn bşka şeyler gelıo

of saka gibi Kız mı erkek mı hala net değil.. Kıyamam sana.. Sağlıkla kucagımıza alalım da.. Gerisi önemli değil sanırım.

of saka gibi Kız mı erkek mı hala net değil.. Kıyamam sana.. Sağlıkla kucagımıza alalım da.. Gerisi önemli değil sanırım.
Gerçekten öyle.. insan bazı şeyleri yaşamadan değerini tam bilemiyormuş ben bunu öğrendim. Sağlıklo hayırlı bi şekilde olsunda cinsiyet ne olursa olsun..

Seninki iyice arap saçına dönmüş benim ilk kız ayrıntılıda erkek dedi diye hâlâ şüphedeyim yarın kontrolüm var bakacaz İnşAllah hakkımızda hayırlısı

Rabbim sıkıntılarınızı feraha çıkarsın inşaallah

Seninki iyice arap saçına dönmüş benim ilk kız ayrıntılıda erkek dedi diye hâlâ şüphedeyim yarın kontrolüm var bakacaz İnşAllah hakkımızda hayırlısı
Benimkine daha 12. Haftadan kesin erkek dedi sonrasında değişmedi acaba bebeğin pozisyonuyl mı alakalı ultrasonla mı

Benimkine daha 12. Haftadan kesin erkek dedi sonrasında değişmedi acaba bebeğin pozisyonuyl mı alakalı ultrasonla mı
Tabi olabilir ama bize kız denilinceki cinsiyet fotosunu da verdi pozisyonda tamdı ultrasonda en iyisi ama Allah’ın işi herşey en iyisi olsa bile yanılma olabiliyor doğunca kesinleşir

Canım Allah gönlüne ferahlık versin sağlık versin. Herkesin imtihanı farklı tabiki herşeyin başı sağlık ama cinsiyet konuşmasındada yanlış birşey yok insan iyi şeyleride kötü şeyleride paylaşabilir.

Ben de tam 1 hafta hastanede, hem de 5 gün boyunca kanama durmadan, hem de 2 defa böbrekten dolayı ameliyat geçiren biri olarak seni az çok anlıyorum.

Allahım hepimize şifalar versin inşallah. Bebeğimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin.

Abooo bu hafta şişiyorum resmen ödem çok fazla aynada bi baktım kendime belim ne kadar kalınlaşmış psikolojimi bozuyor bu kilolar

cok gecmıs olsun Neler yasamıssınız .. Hepsını bu hamılelıkte mı yasadınız.. Maşallah size.. Korkularımı benden aldınız.. Allah bir daha hastalık vermesin... TÜM HAMİLELERİ Rabbim korusun İNŞALLAH..

Kabızlığa çözümü olan var mı?
Son 10 gündür kabızlıkla mücadele halindeyim o kadar zordayım ki artık makattan kan bile gelmeye başladı zorlandığım için bir de nasıl acıyo nasıl sızlıyo anlatamam. En son eşim kuru erik kuru kayısı aldı onları yiyorum 3 gündür baya yumuşattı. Ama makatım hala sızlıyo oraya da zeytinyağı sürüyorum inşallah iyileşir çünkü katlanılmaz bir acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…