- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.968
- 248
- 31
Benimkide yanaşmıyor bide başlarda umursamazdı sık sık isterdı şimdi karnn rahatsz oluo dıo e dedım dgrana kadarr rahtsız olacak içerde bi canlı var illaki .doğurana kadr ypmycan mı dedım yapmam dio.bizdemi anomallık var blmıorum ama aklıma hemn bşka şeyler gelıoKizlar eşinizle cinsel hayatınız ne durumda?Bizim bebekle ilgili hiç bir sıkıntımız olmamasina rağmen eşim yanaşmiyor.Hele karnım belli olmaya başladi başlayali.Bir şey olmaz diyorum kanamam da olmadi şimdiye kadar.Bazen söyleniyorum.Şimdi böyleysen cocuk doğunca sürekli yanımızda ne yapacağiz yorgunluktan uykusuzluktan bu böyle gitsin mi istiyosun diyorum.Geliyolar bana da herhalde.Benim çabamla da çok yanaşmiyor.Rahat olmuyor demek zevk de alamiyor istediği gibi.Ondan kendini hiç yormama taraftari herhalde.Tövbe yarabbim.En son doktora söyliycem seni dedim.Doktor da normal doğum için gerekli olduğunu söylüyor zaten.
gözünüz aydın canım ekliyorum :)kucukbikadin merhaba uzun bir aradan sonra burdayım bazı sıkıntılar yaşadım yazamadım. Hayırlısıyla bi oğlum olacak inş listeye eklenirse :)
kucukbikadin merhaba uzun bir aradan sonra burdayım bazı sıkıntılar yaşadım yazamadım. Hayırlısıyla bi oğlum olacak inş listeye eklenirse :)
Ben dün detaylıya girdim detaylıdan önce kendı doktrum baktı ve erkeğe benzetiyorum dedı.ben şok tabisonra odadan çıktım odada olan diğer şeyleri anlattım cinsiyetide en son soledım eşime
Ayy söylemez olsaydım benımle başladı kavgaya sen erkeği istemıosunda bilmem nede nie çıkar çıkmaz erkeğe benzetti demıosun dıo bana .baya bi tutuştuk dedim nie istemeyım yalan yok 1 kızım var 1 de oğlum olsun çok isterdim tabi başta saglıcakla.
Ama bunu kocama anlatamadım hatta kız oldgnu duyunca canım sıkıldı isim hiç bakmadım bi kaç gün.burdada cınsıyetı daha yenı işaretlıorum ama bunu kocama anlatamadım bir türlü.Bana diokı ben seni kızdrmak için oğlum olursa çapkınlığa cıkarız dedım ya onun için istemıon demı dıodedim o senın utanmazlığın olur öyle bişey yaparsan.Neyse en son ne halin varsa gör dedım kapattım.Detaylıyada öğlenden sonra girdim ve doktor kız dedı resmen bizle dalga geçtiler başta erkek kız sonra yıne erkek ve en son kız
Detaylıda iç organları göremedim dedi hem cihaz dandıkmış hemde ben göbekli oldgm için biraz bebekte küçük dedi doktr 3 hafta sonraya tekrar cagırdı.Başta bi anormallık var gbi konuştu sonrada bunları söledi bakalım hayırlısı
Teşekkür ederim hoşbuldum özlemişim buralarıGecmıs olsun dıyelım Hosgeldin ;:)
Gerçekten öyle.. insan bazı şeyleri yaşamadan değerini tam bilemiyormuş ben bunu öğrendim. Sağlıklo hayırlı bi şekilde olsunda cinsiyet ne olursa olsun..of saka gibi Kız mı erkek mı hala net değil.. Kıyamam sana.. Sağlıkla kucagımıza alalım da.. Gerisi önemli değil sanırım.
Seninki iyice arap saçına dönmüşBen dün detaylıya girdim detaylıdan önce kendı doktrum baktı ve erkeğe benzetiyorum dedı.ben şok tabisonra odadan çıktım odada olan diğer şeyleri anlattım cinsiyetide en son soledım eşime
Ayy söylemez olsaydım benımle başladı kavgaya sen erkeği istemıosunda bilmem nede nie çıkar çıkmaz erkeğe benzetti demıosun dıo bana .baya bi tutuştuk dedim nie istemeyım yalan yok 1 kızım var 1 de oğlum olsun çok isterdim tabi başta saglıcakla.
Ama bunu kocama anlatamadım hatta kız oldgnu duyunca canım sıkıldı isim hiç bakmadım bi kaç gün.burdada cınsıyetı daha yenı işaretlıorum ama bunu kocama anlatamadım bir türlü.Bana diokı ben seni kızdrmak için oğlum olursa çapkınlığa cıkarız dedım ya onun için istemıon demı dıodedim o senın utanmazlığın olur öyle bişey yaparsan.Neyse en son ne halin varsa gör dedım kapattım.Detaylıyada öğlenden sonra girdim ve doktor kız dedı resmen bizle dalga geçtiler başta erkek kız sonra yıne erkek ve en son kız
Detaylıda iç organları göremedim dedi hem cihaz dandıkmış hemde ben göbekli oldgm için biraz bebekte küçük dedi doktr 3 hafta sonraya tekrar cagırdı.Başta bi anormallık var gbi konuştu sonrada bunları söledi bakalım hayırlısı
ah ah ne cinsiyeti
insanlar yaşamadıklarından bilmiyolar kıymetini
ALLAH IM SAĞLIKLA VER
ŞUAN DİLİMDE HEP DUAM RABBİM NE OLUR SAĞLIKLI OLSUN
hiç hastahane de sabahlamayan insanlar için cinsiyet önemlidr herhalde
Rabbim sıkıntılarınızı feraha çıkarsın inşaallahah ah ne cinsiyeti
ALLAH IM SAĞLIKLA VER
Benimkine daha 12. Haftadan kesin erkek dedi sonrasında değişmedi acaba bebeğin pozisyonuyl mı alakalı ultrasonla mıSeninki iyice arap saçına dönmüşbenim ilk kız ayrıntılıda erkek dedi diye hâlâ şüphedeyim yarın kontrolüm var bakacaz İnşAllah hakkımızda hayırlısı
Tabi olabilir ama bize kız denilinceki cinsiyet fotosunu da verdi pozisyonda tamdı ultrasonda en iyisi ama Allah’ın işi herşey en iyisi olsa bile yanılma olabiliyor doğunca kesinleşirBenimkine daha 12. Haftadan kesin erkek dedi sonrasında değişmedi acaba bebeğin pozisyonuyl mı alakalı ultrasonla mı
Canım Allah gönlüne ferahlık versin sağlık versin. Herkesin imtihanı farklı tabiki herşeyin başı sağlık ama cinsiyet konuşmasındada yanlış birşey yok insan iyi şeyleride kötü şeyleride paylaşabilir.ah ah ne cinsiyeti
ALLAH IM SAĞLIKLA VER
Kabızlığa çözümü olan var mı?
ah ah ne cinsiyeti
ALLAH IM SAĞLIKLA VER
Ben de tam 1 hafta hastanede, hem de 5 gün boyunca kanama durmadan, hem de 2 defa böbrekten dolayı ameliyat geçiren biri olarak seni az çok anlıyorum.
Allahım hepimize şifalar versin inşallah. Bebeğimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin.
Son 10 gündür kabızlıkla mücadele halindeyimKabızlığa çözümü olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?